Bobocei de sept-oct 2008 (278)
Raspunsuri - Pagina 13
piolica spune:
Hello,
m-am delectat cu pozele hunisorilor si Crinei. Sint foarte, foarte frumusei! (Lumi, cum reusesti sa tii asa ordine in casa cu doi hunisori??? Jos palaria! La noi e tot timpul dezastru, jucarii peste tot, azi dimineata chiar aveam periuta de dinti a Elsei aruncata pe jos, nu de mine, ci de ea). Am pus niste poze din ultima saptamina aici, cred ca o sa vedeti si periuta cu pricina in ultimele poze, cele de zi dimineata inainte de a pleca la cresa. Elsa a fost in vacanta saptmina trecuta, asa ca a fost jaleeeeeee in casa.
Nici noi nu am stat in casa zilele astea, sper ca norul de fum sa nu ne fi afectat! Aici nu s-a vorbit de asa ceva, dimpotriva, chiar spuneau ca nu avem de ce sa ne temem (insa asta ma duce cu gindul la centrala de la Cernobil, am vazut un reportaj de curind, in Franta se spunea ca nu e nimic grav, ca pot consuma legume, fructe ca nu au fost contaminate, asa ca o echipa de jurnalisti aa plecat in Germania sa vada ce se intimpla in alte tari, acolo de la granita spuneau sa nu manince asa ceva ca a fost totul contaminat... asta e un exemplu exagerat, dar ma referem strict la ce auzim la televizor)
Xor, la cresa nu au clantele sus de tot? La cresa la Elsa clantele sint cam la 1m50, trebuie sa ridici mina sus ca sa le ajungi, un copil nu ar avea cum sa ajunga la ele decit daca s-ar urca pe un scaun... Mi se pare timpit ca sala unde e Mark e la etaj, aici nu am vazut asa ceva pina acum si am vizitat citeva crese, cind ma milogeam sa o ia pe Elsa.... Totul este la parter, cladirile nu au etaj.
Imi pare rau pentru temerile tale, sper ca Mark sa se acomodeze repede la cresa.
Multa sanatate boboceilor bolnaviori!
O zi buna va doresc.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
luminita2008 spune:
xor, eu zic ca Mark o sa invete cu ocazia asta sa mearga f bine pe scari.
nah, e cam aiurea ca-i tot muta, ce sa zic, dar eu zic sa stai linistita, sa le pui pe educatoare in garda cu 'obiceiurile' lui Mark si o sa fie ok. stiu ca ma repet, dar in primul rand tu trebuie sa fi impacata cu situatia, el o sa se adapteze sigur si mai usor decat tine.
cat despre raceli, vor fi si astea... n-ai ce face.
revin
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Xor spune:
Pio - clanta e la o inaltime normala...Mark ajunde fara probleme sa deschida usa...Am mai vazut inca 2 gradi si la toate piticii sunt la etaj
...Oare sa mai caut sau sa incerc sa ma obisnuiesc?
Lumi - am o senzatie nasoala ca nu e in siguranta......
gaia.nevia spune:
Si la noi gradi e intr-o vila, si grupa lui Radu e la etaj. Scarile sunt in spirala, cand le-am vazut prima data m-a izbit fix marmura aia neagra in oki.
Acum sunt imbracate in mocheta, nu aluneca, si in capat sus au o portita care se inchide cu zavor.
Coboara cu ei in brate, sau de mana, de 3 ori numai pana la ora 12 pentru mese. De urcat urca buluc sa-i vezi ce simpatici sunt. Si eu stau cu piticul. La camera lui Radu au terasa, si scot copiii pe terasa. Din fericire este 1,5m zid altfel faceam ca trenul.
Din pacate clantele sunt tot jos, Radu deschide si usa de la intrare si iese in curte de cate ori prinde ocazia...
Xor spune:
Ada - vad ca la gradinitele particulare se practica plimbatul pe scari....Oare daca ii sugerez eu patroanei sa puna o portita la scari va spune ca sunt absurda?
andreutac spune:
Hello,
In primul rand multa sanatate puiutilor bolnaviori, iar mamicilor, pe langa mult calm si cate o
. Ma streseaza maxim ideea asta cu racelile imediat ce intra in colectivitate. Daca n-as fi constienta de avantajele aduse de cresa/gradinita, zau ca n-as duce-o pe Eva. Dar cum situatia sta altfel, Eva va merge si ea la gradi in speranta ca beneficiile for fi mult mai mari ca neajunsurile.
Wow, am vazut bobocei superbi: Crina tunsulici, Elsa care este o domnisoara foarte sic (are grija mami s-o imbrace mereu in tendinte
) si hunisorii dragi, care seamana leit cu mamica lor.
Noi am facut saptamana trecuta "inaugurarea" apartamentului cu o busitura a Evei. Beneficiind de spatiul pe care-l are la dispozitie alearga de colo, colo si intr-o astfel de efervescenta a dat cu capul de calorifer. I s-a crapat imediat pielea de pe frunte, am chemat imediat salvarea pt. ca sangera, am ajund la Budimex unde au curatat-o si i-au pus o copca. In rest, se reface bine, n-a avut stari de voma, somnolenta, etc, insa dr. de acolo ne-a recomandat s-o vada totusi un neurochirurg pediatru. Cica asta e procedura, trimit toti copilasii loviti la cap si la o evaluare neurochirugicala. Acum studiez oferta clinicilor particulare, ca n-am de gand s-o duc la Bagdasar, sa pazim holurile ore in sir, mai ales ca Eva cum intra intr-un spital/policlinica se panicheaza instant, o trec transpiratiile, plange.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
300 spune:
stiti cumva un pediatru bun care activeaza aproape de lujerului?
M-ar interesa sa nici nu recomande lapte praf...
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Xor Ada - vad ca la gradinitele particulare se practica plimbatul pe scari....Oare daca ii sugerez eu patroanei sa puna o portita la scari va spune ca sunt absurda? |
depinde de gradinita, si mai ales de patroana. In principiu nu ar trebui... ba din contra, sa-ti zica ceva de genul, vai am si comandat-o, inca n-a venit...
piolica spune:
Banuiesc ca in Romania nu sint niste reglementari stricte in ceea ce priveste cresele / gradinitele, de pun copii asa de mici la etaj si pe deasupra mai lasa si usile normale si nu pun clantele suficient de sus sa nu ajunga copiii la ele.
Nu vreau sa va panichez, insa exista o iesire de urgenta de ex in caz de incendiu sau mai stiu eu ce? Cum se bulucesc cu toti copiii pe scari daca se intimpla ceva 'neasteptat'?
Cred ca ar fi bine sa intrebati, mai ales cele acre va duceti copiii la crese private si platiti o caciula de bani. Siguranta e pe primul loc.
poate mai bine taceam ....
Piolica si Lizuca (12.09.2008)