Bobocei de sept-oct 2008 (278)
Raspunsuri - Pagina 17
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristineescu Avem si noi vesti .Nu,nu sunt Ne mutam la .Azi a refuzat sotul oferta din buc si a acceptat-o pe cea din c-ta.De maine demaram operatiunea: cutii, saci, inchiriat apartament. Adio cariera,plaja veniiiim! Harri Alexandru (10.09.2008)Aici sunt eu, Harri, la motz |
beiiiiiiiiiiiii, si pe mine cui ma lasi???? nu-i corect, nuuuu, o sa-mi fie un dooooor!
sa fie intr-un ceas bun, sper sa-ti gasesti si tu ceva acolo si sa fiti multumiti de alegerea facuta!

Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
babytza, multumesc tare, tare mult! nici tatal lor nu-i deosebeste uneori, asa ca ce sa ma astept de la altii?![]()
ma uitam acum la un filmulet, se pusese Robica pe jos pe gresie si tati ii tot zicea 'Edi, ridica-te de jos!' si apoi vine si-mi spune mie 'Mai, dar ce e cu copiii astia, de ce nu raspund cand ii chemi, uite, nici nu intoarce capul!'
trusa e luata de pe dino land punct ro. caut link-ul acum, daca mai e pe stoc, editez mesajul.
LE: am gasit-o aici, a noastra e ultima, nu mai e pe stoc. vad ca doar una o mai au, la stoc limitat, te uiti tu:
http://www. dino land. ro/searchadv.aspx?IsSubmit=true&ShowPics=1&SearchTerm=trusa+medicala
kllemi, imi pare rau, chiar am intrebat zilele astea ce mai face tatal tau... sper sa gasiti ce va trebuie si sa fie totul bine! 
ma bucur ca a cazut cosul acela, esti si tu mai linistita.
despre galmutza... e un guguloi pe arcada la Edi. o umflatura, un hematom, un os, nush ce.... nu e vanat, desi daca nu e crescut ceva, poate fi un hematom in urma unei lovituri. eu cred ca e ceva ce creste, n-a aparut asa deodata acolo
, tre' sa mergem sa-l vada un chirurg sa-si dea cu parerea...

... cam asta.
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
baby_boy spune:

Ada , Baby_boy inca n-a ajuns la autorizatii..inca cauta spatiu..si e cam greu..ca sunt multe cerinte...si nu prea are sprijin..decat al sotului...restul zic..sa se duca la servici..ca altul nu mai exista ca asta..e singurul loc de munca din Craiova
.
Asa ca deocamdata nu stiu pe ce drum o sa apuc...ceva trebuie.
Si Radu si-a luat azi o usa in cap..era cu mamaie in sufragerie..eu ii faceam omleta si l-am lasat putin...cand m-am intors sa-l iau..pac o usa in cap..ca mamaie statea linistita pe canapea...n-avea treaba.
Drept urmare..am expediat-o, mi-am facut nervi..m-am si certat cu ei...grele.
Revin..ca am o varza la calit pe foc..si o ciorbita de legume pt. Radu.
gaia.nevia spune:
pai spatiu dupa ce criterii cauti, care ar fi cerintele? Intrebarea era daca ai pe undeva norme sa citim si noi.
si mult succes, sa te impaci cu orice o fi sa faci.
Xor spune:
Pio - clanta asezata asa nu am vazut-o nicaieri in Ro.....
E clar ca mai avem "mult pana departe" mult pana cand romanii vor ajunge la anumite standarde....
Eu am cautat destul de atent gradinita pt copil....si asta e printre cele mai cele dar.....stand azi pe capul lor (am stat geana...in clasa si pe holuri
) am observat anumite chestii...
Dir imi spusese la un mom. dat..."puteti merge, va sunam noi daca plange"..."nuuu nu-mi fac probl pt el ca ar plange...probl e la mine...asa ca stau"![]()
Lumi - cum mai este Robi cu febra?
Pe Mark l-a vazut dr....n-are nimic vizibil...paarca puttiin rosu in gat....de mancat mananca bine, nasul nu curge, stare subfebrila...e deja la a doua repriza de somn pe azi...sa fie de la oboseala...sa fie de la febra...oricum, nu mai doarme de 2 ori pe zi de vreo 6 luni....
Babytza - n-am uitat ca esti datoare cu niste foto ![]()
Ada - i-ai luat pe baieti? cum a fost azi la gradi?
Kllemi - din cate stiu eu, stent se cheama minnunea respectiva...nanului meu i s-a montat unul acum vreun an si se simte f bine...operatia nu este f complicata, dureaza putin...lui i-a facut o incizie mica mica la stinghia piciorului si pe acolo au introdus stentul respectiv.....va fi bine, Doamne Ajuta!
revin
300 spune:
Kllemi, multa sanatate tatalui tau! Macar bine ca v-au spus ce trebuie facut si nu v-au lasat asa... sa asteptati.
.
Gagici, caut un pediatru in Lujerului, fetele de prin militari ma pot ajuta?
Si acum mai caut si un neurolog bun pentru adulti. Any idea?
Asa... acum sa va zic ca ma electrostimulez, am deja a saptea sedinta la activ, ma simt super bine si imi fortez limitele de fiecare data. Azi am bagat un program fast slim (desi nu sa slabesc vreau
si am ajuns la 7 la burtica si la 4 in rest
. Am stat 45 de minute, nu 15 si ma dor [icioarele de parca am mers 20 de kilometri.
Bebelina mea a invatat sa se urce la tobogan pe 6 trepte (ieri) si are vatatai pe tot fluierul piciorului (azi). Mi s-a rupt sufletul, mai cu seama ca ma gandesc ca am cam fortat limitele copilului (fi-mea nu e cu cataratuldar s-a descurcat repede si de minune). Azi n-am scos-o pe-afara, la noi e frig, bate un vant rau si puiul meu nu a dormit de dupa amiaza. In plus, nu vrea nici scutec, asa ca i-am pus chilotei de panza si pantalonasi. S-a zgariat la asa, are niste urme de unghii... ma gandesc ca o ustura si de-aia nu vrea. In plus am gasit-o cu kk la cur - cred ca era totusi recent, sora-mea calca si nu i-a mirosit nimic.
Daca o conving sa poarte scutec ies cu ea in sling sa cumpar cate ceva...
Xor spune:
300 - deci de astaesti asa scumpa la vedere pe forum...nu mai ai timp din cauza electrostinularii
...ma bucur ca sunt persoane care se mai gandesc si la ele nu numai la copil
De ce ai nev de pediatru? vreo probl cu anduta?
vanataile
angelynna82 spune:
Hello,
Multumim pentru aprecieri 

Elsa o dra cocheta si frumoasa foc

Multa sanatate boboceilor bolnaviori si mamicilor putere
Kllemi ne
sa fie bine cu tatal tau
Cristineescu sa fie intr-un ceas bun mutarea
Andreutac imi pare rau de lovitura, sper sa fiti bine
noi am plantat azi cativa copaci
, asa ca de la anul nu mai cumparam fructe
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

.
Ne mutam la
.
Harri Alexandru (10.09.2008)