Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

miremia si eu sunt curioasa de baita in cada
parca as vrea si eu o innotatoare in cada mai ales ca acum protesteaza la baie
asteptam detalii cand poti sa ne dai

fericita de buburuza Andreea Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

lorex am o propunere ...stiu ca bobitza-i "data" deja...asta e,daca nu am fost mai rapizi!...da' pe surioara[cand o fi ] o vrem noi...... ca alex o asteapta[asa mi-a zis ]

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

daaa, daaa!!! ca si mie imi e drag de Alex!!

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

da... voi ori aveti logoree, ori la loc comanda! am reusit si eu sa postez la capitol prezent, si voi l-ati trecut deja la urma! ce-aveti, fratilor? iar vb despre sex? asteptati-ma si pe mine... zic si eu ceva... ioi... cu limba scoasa de un cot in urma, va alerg ca un cotoi in calduri... stati asa! viiiin...

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

_
www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris d

1. -
2.da, chiar vreau sa intreb dr ptr ca regurgiteaza f mult lapte digerat (branzica) exact cand il apuca urlatu ptr masa urmatoare
3. cu rabdare...nici acu nu o ia mereu, dar dak o ia se linisteste, adoarme apoi o scuipa, nu treb "varata" nici "indesata"...i-o tot freci pe la gura, pe buze pana o ia intr-un fel de buna voie ca altfel o impinge cu limba afara zici ca-i spurcata apoi odata luat o tii, o sustii si o mangai pe cap, esti alaturi de ea est acolo, vb frumi cu ea s anu creada ca i-aia runcat suzi si pleci si dup ce se linisteste si da in adormire o poti lasa pe cont propriu (Adik numai tii suzi)

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LOREX, . IMI esti simpatica, dar...chiar sa te dai la Yannis?? Ok, fie, doar cat e Ema plecata la Arthur, in Belgia, ca tot avem doi pretendentzi

, ok, acceptam si asa!

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

LOREX, ce poze, ce decolteu...

decolteu temporar! mi-am luat haine speciale ca sa-l pot arata ...am asteptat toata viatza momentul asta!

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

lorex multumim de petzit....si noi am admirat 2 fete frumoase, subscriu si la parerea cu 18-19 ani cat si la remarcarea decolteului

tks!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

LOREX te tin minte .. adica cum si pe noi ne lasi balta???? Te duci la alt Yannis da???

asteptam reactia ta!
nu lasam balta luptatorul , dar vad ca se poarta sa ai mai multi pretendenti..., ce numa' Ema sa aiba? Nu ne lasam mai prejos! Vreau 3, ca-s nesatula, cred ca ma abonez si la Alexander! Ca nu se stie daca vine surioara, ca o sa incerc un fratior!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Mi-am schimbat titulatura

Asta vine de fapt de la melodia www.youtube.com/watch?v=2FDpRUvGdmg" target="_blank">vaca lola pe care Andreea ma punea sa i-o pun de zeci de ori cand era mai mica de am zis ca inebunesc. A ramas generic "vaca lola-mama loca" .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
lorex - ma inebunesti tu ce frumoase sunteti amundoua . Sa va fie de bine botezul si distractie placuta duminica!

Multumesc, multumesc si merci!

Citat:
Si noi avem duminica acum botezul. Abia astept sa vad cum reactioneaza . Poate se crizeaza toata slujba sa vezi ce transpiratii o sa ma ia .

La fel si tie!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

am plecat la 3 jumate sa schimb fata.... era kkta pana la ceafa, ca s-a produs minunea cand a stat la eructat si pesemne i l-am proiectat in sus eu, cum o tineam...
anyway, am incercat de atunci sa o adorm....nezdruncinata, k ma gandesc ca de la asta o regurgita atat: leganata in toate directiile.. no, inte timp i s-a facut iara foame, k au trecut 2 ore. somn iok. plans cat cuprinde, dat in urlat de 4 ori. ori eu sunt vaca loca (da, am scris bine vaca) , ori sa fii mama se mananca cu altceva...ceva ce eu nu "consum"

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:

Paranoia cu netul - ma gandesc ca daca eu nu as face treburi din astea, mi se pare absurd ca altii sa stea sa ma vaneze pe mine. Si daca e asa banuiesc ca te pot identifica dupa numele copiilor, data nasterii si alte alea ... In fond si la urma urmei asta e, daca e cineva care vrea sa ma pupe undeva, e la liber ... cine mai doreste cine mai pofteste ?

subscriu!!!!

_

Mergi la inceput