Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

sa pun si eu neshte intrebari mai la inceput de capitol..:
1. ai vostri bbei mai stau la san 1-2 ore dupa baie (dintre cei care faceau asta la inceput). mie mi se pare ca sta ca sa se adoarma, ca ziua are maxim 20-30'...
2. mai regurgiteaza asa de mult? Ema de 3 zile, coincid cu colicii, regurgiteaza mult, lapte si branza, dupa fiecare masa, la fiecare eructat si la gimnastica proprie. balta, isi da pe par, imi umple tricourile
3. cum ati dat suzeta, cele care au "insistat", nu cele care au dat-o si gata, bebe a vrut^

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

1. nu a supt niciodata dupa baita dar dupa ce se satura cu bibe vrea la san ca e mai bun decat suzi
2. Sebi regurgiteaza f rar, dar Sara intre 3 si 4 luni regurgita masiv, de 4-5 ori dupa fiecare masa. In luna aia nu a luat aproape nimic in greutate.
3. I-am tinut-o fortat pana a tras de cateva ori din ea. Acum o cauta.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Fii-mea are aproape o ora de cand doarme la mine pe piept. A adormit asa dupa o repriza de urlete, asa ca mi-e frica s-o pun in pat...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

multumesc de raspunsuri, fetele

a papat si iar suntem fleashca si io si ea. la cat da afara, ma intreb ce/cat mai ramane in burtica...

regurgiteaza la fiecare scremut si... se screme des

NIKOLE, nu o trezi!!. pritenii stiu de ce

CATALUTZA, eu stiam de 12 ore, dar mi se pare logic cum a zis Nikole, lichidele mai repede, mancarurile in fctz de cat de repede se digera...
deci la mine nu are nik cafeaua bauta la 6.30 dimi

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

de data asta scremut cu folos: mergem sus sa schimbam pampers

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

sa pun si eu neshte intrebari mai la inceput de capitol..:
1. ai vostri bbei mai stau la san 1-2 ore dupa baie (dintre cei care faceau asta la inceput). mie mi se pare ca sta ca sa se adoarma, ca ziua are maxim 20-30'...
2. mai regurgiteaza asa de mult? Ema de 3 zile, coincid cu colicii, regurgiteaza mult, lapte si branza, dupa fiecare masa, la fiecare eructat si la gimnastica proprie. balta, isi da pe par, imi umple tricourile
3. cum ati dat suzeta, cele care au "insistat", nu cele care au dat-o si gata, bebe a vrut^

poze

povestea noastra

La 1 si la 2 nu pot sa-ti raspund .. dar la 3 da

Eu am insistat cu glicerina .. plus ca de fiecare data cand io dadeam o scuipa .. stateam langa el si io bagam iar asa am reusit .. si acum plange dupa ea

de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

Mergi la inceput

LOREX te tin minte .. adica cum si pe noi ne lasi balta???? Te duci la alt Yannis da???

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Citat:
In schimb am citit ca bebelusii care au suzeta nu fumeaza cand ajung maturi... ceea ce e un super punct in plus...

Am editat ca se intelegea ca bebelusii nu fumeaza... mai precis tocmai descoperisem gaura de la macaroana.

CRISTIES eu am tinut suzeta da nu stia mama ce sa-mi mai faca ... Nu vroiam s-o dau jos si pace .. de aia mi s-au strambat si dintii de jos iar acum fumez ca turcii

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Catalutza intrebare offtopic.

O persoana juridica poate fi amendata pt neplata taxei catre radio difuziune, daca n-a primit niciodata instiintare de plata desi ei sustin ca au trimis-o?

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

mi-am facut paste cu branza sarata astea sigur nu o omoara da io asa m-am saturat de ele....am 2 luni de cand nu am mai pus gura pe un fruct/leguma viu/vie

Catalutza mami de Irina

Mere si banane poti manca linistita. Eu am evitat citricele, desi suc d-ala de portocale din comert (cica 100% natural) am baut si n-a avut nimic (a se citi: in plus fata de obicei). Si salata verde am mancat la greu fara urmari, si salata orientala cu ceapa verde. Io cred ca ma ofileam pana acum daca n-as fi mancat fructe/legume crude. Nu zic sa faci ca mine si sa mananci shaorma si zacusca, dar din celelalte poti incerca, macar cate putin.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Now, bring me that horizon!

eu am mancat aproape orice, inclusiv ciocolata, am evitat doar fasolea si varza si citricele pana de curand ... ieri mi-am facut o salata de fructe cu pere, banane si grepfrut si mai zilnic beau nectar de piersici si copilul meu e bine, adica a avut colici la inceput dar probabil s-a obisnuit stomacelul lui cu alimentatia mea mai colorata si acum e ok.

Caius (21.01.2010)
www.onetruemedia.com/shared?p=a9d3cf557a086fbc51ce81&skin_id=0" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Salutare si de la noi !

Ce ati facut fetele cu butoiul ala? Care mai de care l-a luat in brate? Mai lasati si la altele dom'le (adica eu ).
Si eu am fost putin stresata ieri pe seara ca am mult de invatat si nu reusesc sa ma mobilizez. De fapt nici timp nu prea am cu am2 pe capul meu . In rest viata e frumoasa ...

Ieri mi-am facut curat in sifonier (am mutat si eu hainele de gravida intr-un final ) si azi mai fac ceva bun de mancare, poate ne mai binedispunem .

Maine ma duc cu fie-mea la cafenea. I-am spus ca trebuie sa aleaga daca vrea sa mergem noi doua la cafea/suc/praji la mall sau in parc la copii. A ales , pai doar e fata mea . Cica sa mergem noi fetele cucuiete la cafea sa povestim si baietii treaba lor ce fac . Iar o sa-mi faca capul calendar cu Mickey Mouse si ultimele inventii .

Supt dupa baie - 1 ora cel putin ma apuca toate spumele ca vreau si eu sa fac baie, sa mai stau cu mandra dar asta e ...

Suzeta - am incercat o data nu a vrut-o. As mai fi incercat si alte dati dar mi-a fost lene sa o pun la fiert. Nu voi mai incerca. Cris.d eu zic sa nu insisti, daca nu o vrea asta e ... soarta. Acum pentru vreo 2 sapt cat o mai fi pana ii trec si ei colicile, chiar nu are rost .

Regurgitat - f rar (2-3 ori pe zi).

Paranoia cu netul - ma gandesc ca daca eu nu as face treburi din astea, mi se pare absurd ca altii sa stea sa ma vaneze pe mine. Si daca e asa banuiesc ca te pot identifica dupa numele copiilor, data nasterii si alte alea ... In fond si la urma urmei asta e, daca e cineva care vrea sa ma pupe undeva, e la liber ... cine mai doreste cine mai pofteste ?

Cristies - vazut poze de la botez. Si mie imi place mult cea cu voi 3. E superba .

Nikole - ma bucur ca te-am ajutat (fara intentie aberand pe-aici cu ce am mai facut eu).

Oani - ce frumoas vb tu acolo . Parca spui de mine ... La tine e si mai nasol ca tb sa te intorci repede la munca. Eu ma gandesc cu groaza ca mai am doar 1 an si 7 luni . Merci ca ne-ai spus cum e cu vaccinurile la voi . E clar ca altfel stau lucrurile daca intra asa devreme in colectivitate. Il duci la cresa? Distractie frumoasa la restaurant , pacat ca nu va puteti opri si la un hotel sa dormiti si voi o noapte mai bine ...

Va pup pe toate, pe toate .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

Mergi la inceput