Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Cris.D, spunea-i k am voie 3 nurofen raceala si gripa pe zi? Tu ai luat? Eu am luat 5 pana acum si azi mi-a zis med de familie ca nu am voie!. E GRAV? _ www.flickr.com/photos/44547000@N05/" target="_blank">Iuria inimii mele... (01.03.2010) |
da, am luat. si dr mi-a zis, nu de capul meu. la 3 nurofen cantitatea care trece in lapte nu afecteaza, e mica. imi pare rau ca doctorii sunt de pareri diferite, ca de obicei.
P.S. mie cand a fost ema bolnava mi-a dat sa-i pun juma de supozitor cu nurofen, de 2 ori pe zi, desi nu se da sub 3 luni, dar era nevoie de anti-inflamator. avea 7 saptamani....
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
CRISTIES, nu o sa iti para rau de drum. au si nishte salopete faine la 17 lei, fara maneci, doar capse pe umar, bune la bicicletat si primavara, niste body de vara la 21 lei 3 bucati, nemtzesti, bunutze tare. plus alte chestii mai mult sau mai putin utile ptr bebei,in casa, baie, masina. ma rog, io-s fan chestii de la nemtzi, poate d-aia...
cum i-ai dat laptele de rezerva la botez?unde l-ai tinut ?
]
XELA, AM LUAT o rokitza cam serioasa, dar ok. de rezerva am hotarat ca ma imbrac cu pantalonii mei negri sexoshi si o bluzitza, k rochia nu-i pre ok de alaptat...
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
Nik0le spune:
Mesteresc capitol nou.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Nik0le spune:
Capitol nou aici.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
doxa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti xela succes la examene! doxa sa-ti traiasca bb cumintzel! cristies...ca-n reclama "stiu cum e!..." si ma lua lumea /binevoitorii la intrebari:asa-i ce s-a cumintit dupa botez? cum adik nu?pai asa trebuia!!!...de ziceai ca-i vina mea sau alex nu e setat corect ...si la noi alterneaza rasul cu plansul...pune mult suflet cand le face pe amandoua ...iar in brate trebuie prima data sa ne treaca nervii ca nu a percutat mami mai repede,abia apoi zambim......mamica sa lase ever butoiul ca nu-i bun... oani ...acum apuc sa ma bucur mai mult de alex decat am reusit cu radu...nush de ce...poate atunci eram prea stresata...sau poate nu am putut/stiut sa o fac...pe bune,primavara asta am privit-o cu alti oki... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Sarut'mana, la fel la toate fetele