Strumfi de iulie-august 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 9
Timi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fianna
mychy nu-ti fa probleme cu zborul! E super fain! asta daca nu ai rau de avion ca mine. Si eu ma uit la Dezastre in aer si cu toate astea nu mi-a fost niciodata frica in avion! Ador avioanele, ideea de zbor, tot ce inseamna aviatie! In mod normal stiu ca e si alcool, n-am mai baut demult in avion . Oricum, sper sa se opreasca vulcanul pana vine vremea zborului!Super pozele! fianna cu printisorul Matei 14+ |
Ti-e rau si totusi iti place sa zbori?
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
fianna spune:
am rau de miscare, si masina si vapor si avion. Daca avionul nu trece prin turbulente sunt ok. Daca trece, ma lipesc de scaun si incerc sa nu vomit. Daca nu sunt gravida iau pastile si e ok. in masina trebuie sa stau in fata sau in mijloc si sa ma uit inainte, daca ma uit pe geamurile laterale mi se face rau. Dar nu pot sa nu merg cu masina sau sa nu zbor! Si zburam de cateva ori pe an asa ca n-am ce face, ma bucur de ce pot!
fianna
cu printisorul Matei
14+
brazuca25 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui karligutza ia uitati ce a scris si colega brazuca la un alt subiect... de vineri 16 aprilie, pe la ora 19.00
si daca imi amintesc eu bine, Corina lucreaza intr-o gradinita de stat.... karligutza sunt mamica Adelutei ![]() |
Am venit sa va spun si aici noutatile. Din cate am auzit eu, se pare ca sunt gradinite (ca si a mea) care accepta dosarele copiilor dar nu ii inscriu. Accepta dosarele pentru a avea evidenta pentru inspectorat cu cate cereri sunt, dar abia in perioada oficiala se vor "face jocurile", si apoi vor afisa lista cu copiii acceptati la gradi si grupele formate.
Nu pot sa vorbesc pentru tot sistemul, pentru ca e mult mai corupt decat il banuiti oricare din voi,
si nu m-ar mira sa mai fie vreo directoare cu motz care face ce stie ea, dar in principiu, cam asta e treaba. Pana nu au hartia oficiala nu prea risca.mamik fericita de
Denisa Maria (20.07.2007) A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
Timi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui fianna fianna cu printisorul Matei 14+ |
ahaaaaa mie mi se face rau cand ma gandesc ca trebuie sa zbor
. Sugar ade fobia asta de cativa ani 
Michy ia una mica inainte si pe urma mai una, doua, trei cand vin stewardessele.
Brux...cioco buna...bere cu visine....

Timi07 spune:
Vine Sophie sambata dimineata acasa de la cumparaturi (in weekend merg fetele cu tati la shopping, la alimentara din coltz), imi sare in brate si-mi zice f entuziasmata "car has cocior on it's bumy "=masina are are carucior la funduletz.
Tot weekendul ne-a tocat la cap ca "Saya are un ninisor" (anisor) si din ora in ora venea la mine sa-l parasca pe taica-su ca amuscat-o de mana si sa-mi si arate cum a muscat-o.
Pana acum cateva luni mintea ca a impin-o o Missie (o colega de-a ei)acum i s-a pus pata pe taica-su....
Mai nasol e ca si Saya chiar a inceput sa ne muste, are si ea 4 dinti, cei de sus nici nu-s crescuti prea mult dar cum nu-i convine ceva cum ne capseaza....
Ieri si-au sutit amandoua prosopelele ce le am pt ele in bucatarie si au inceput sa stearga geamurile la living....Soph mai si scuipa pe ele sa le dea lustru mai bine.
Micutzica imi trage tot afara de prin dulapurile din bucatarie, acum stie unde tin prosoapele de buc. si cum prinde momentul cum ia unul si sterge pe jos cu el 
Edit: Iar n-am pofta de lucru.
Timi07 spune:
Vio ai promis ca ne povestesti despre Laur....
violetan spune:
Asa e, Timi!
Uite, dau copy-paste la cateva perlute din ultima vreme:
Laur,in brate la tati, pe scaun la masa. Nu e cuminte, se agita si face tot soiul de prostii. Tati ii arata palma batatorita de atata lucrat la gradina de legume #61514; : Vrei sa iti dau o palma la fund? De ce nu esti cuminte?
Laur, altruist: Nu ma bate cu mana asta, bate-ma cu cealalta, ca la asta ai buba!
A intrat prin iarba plina de roua si s-au udat ghetutele. In masina imi atrage atentia: Mami, sunt ud, ia uite!
Zic: De unde, mami?
Laur: Am stat in ploaie, ploaia m-a plouat si asa m-am udat! (nu mai plouase de vreo doua zile)
Laur sta la computer si asteapta sa se incarce: Vai de mineeee, asta merge din parti!;
Canta solfegiul cu mamaie.
Mamaie: Do, re, mi...
Laur: Fa, sol, fasoleeee...
Laur: Uite unde era Kinderu’ meu!
Laur: Pai ce facem noi aici??
Vede la TV o fetita frumoasa si cuminte.
Surprinzator, se intoarce spre mine si spune: Vezi ce fetita cuminte si nu tipa ca mine?
Eu: Si? Ce vrei sa spui cu asta?
Laur: O sa tipe si ea intr-o zi, o sa vezi!
Laur la computer: Mami, deschide-mi si mie un document sa scriu, te rog!
Cu greu, dupa urlete si isterii reusim sa-l tundem.
Se agita prin casa si intreaba pe toata lumea: Arat frumos asa tuns? Arat bine asa tuns? Sunt dragut asa tuns?
Laur: Mami, vrei un sticks?
Eu: Da, mami, multumesc! Dar cum de-mi dai tu din sticksurile tale?
Laur: Sunt eu dragut!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
Timi07 spune:
Vio
mi-au dat si lacrimile de atata ras, e total.
din partea mea ca tare bine mi-a prins terapia asta prin ras.
Timi07 spune:
of sa vedeti ce-am facut: cum Sophie tot facea scandal seara de seara ba ca nu vrea aia, ba aia i-am zis ca daca nu face liniste vin vecinii si ne cearta ca-i deranjam. Nu credeti ca mi s-a trezit copila dimineata plangand ca vin vecinii? 

Aseara am incercat sa repar ce-am facut si sa-i explic ca nu vine nimeni, i-am aratat ca usa e incuiata blabla ...mor de nervi gandindu-ma ca o chestie banala o poate teroriza desi o miiiiica parte din mine o banuieste de santaj.
Cand o amenint ca o pun la colt daca nu-i cuminte o doare-n dosul stanii dar ca i-am zis ca deranjam vecinii daca facem galagie o marcheaza destul de tare
of copiii...
musso17 spune:
vio,faza cu fetita cuminte e superrr,maiii ce i-a trecut prin capsor!!...tot ei sa iasa in avantaj.
azi am mers sa-i iau lui fii-miu bicicleta caci e disperat,am ajuns in magazin si doi bani n-a mai dat pe ea asa ca ne-am intors cu trotineta si chiar merge bine pe ea.