Strumfi de iulie-august 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cygni spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

hahaha. super simpatica Lis.

aseara ii dadeam lui andrei pilaf cu castraveti murati. mai bine zis il pacaleam sa manance pilaful, dandu-i cate o bucatica de castravete, si el imi zice: mamai eu nu adol pilaful , eu adol chebetzii!(eu nu ador pilaful, eu ador castravetii)

azi am frecat menta ........si Luna are treaba......

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

adol, foarte tare
si uau, mananca murat, a mea nu pune gura pe-asa ceva in veci. daca-ti vine a crede, saptamana trecuta a mancat pentru prima data.. mazare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

sau buna ziua duamnelor!
traiesc si eu ,on muncitor si familist,m-au terminat amandoua si lucrul si familionul.dam tot din una in alta,asa alternativ ,sau cate doi...
pe scurt sotul cu piciorul abia vineri a putut renunta la orteza....intre timp s-a blocat cu spatele si a facut la nici o saptamana dupa faza cu spatele o super naspa infectie urinara cu febra aproape 40 sarea ca mingea in pat de frisoane...sambata trecuta am fost nasi la botez si cu o ora inainte de biserica nu stiam daca ajung,el inca facea febra pe eli o apucase de dimineata kk-tul...am ajuns pana la urma si totul a fost bine.acum are eli infectie urinara,plimbam un nenorocit de coli unul la altul(maine duc si eu urina)...cam asta fu rezumatu'
va mai citesc alternativ cand apuc.mi-e dor de ceva timp liber....
ma bucur ca au venit si mamici noi care si scriu atat de frumos de bijuteriile lor.
am vazut numai poze cu andrei care e tare dulce si frmos de pica.sper sa recuperez dar nu promit,saptamana asta sunt si cam aglomerata la lucru.

tuturor!
uitam la multi ani cristina26 si vivela!multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca!parca atat am retinut din sarbatoriti...
lui sara i-am trimis pupici prin mami.
multa sanatate strumfilor bolnaviori!luna cum e adelise?

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

neatza............

eu plec pe 25 mai la bruxeles, la sora mea!!!!!!!!!!!!n-am mai zburat ever, sunt un fan impatimit al documentarelor "Dezastre in aer" , asa ca mi s-a plantat deja un morcov in partile neexpuse soarelui....ma intreb daca am voie cu alcool in avion, ca trag un whiski si gata!

mychy nu-ti fa probleme cu zborul! E super fain! asta daca nu ai rau de avion ca mine. Si eu ma uit la Dezastre in aer si cu toate astea nu mi-a fost niciodata frica in avion! Ador avioanele, ideea de zbor, tot ce inseamna aviatie! In mod normal stiu ca e si alcool, n-am mai baut demult in avion . Oricum, sper sa se opreasca vulcanul pana vine vremea zborului!

Super pozele!

fianna cu printisorul Matei

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

aoleu, alina, dar ce a patit sotul???????chiar ma intrebam ce mai faci, dar acu stiu de ce ai absentat. sper sa se fi terminat cu belele si sa reveniti la normal. am vazut poze frumoase pe picassa, ca te am la favorite
cygni, andrei e innebunit dupa muraturi, cred ca ar manca numai castraveti murati daca i-as da. mazare nici el nu serveste, si nici peste din care n-a gustat niciodata.....niste mofturosi.

Mergi la inceput

of ca uitam...
fianna felicitari pt samburel!daca ai sti ce ma bucur
dana si cristina floare de soare sa stiti ca-mi tot propun sa va sun....pe bune dar tot dau din una in alta....
michy pai si-a rupt ligamentele la sky si ce atunci dintr-una in alta...acum dupa atata imobilizare are un picior atat de "slabutz"...suntem la faza de gimnastica...

povestea noastra...

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaa, eu ramasesem blocata pe pg 5, nu stiu de ce nu mi-a incaarcat si restul!

vivela, nasol cu tronul, si eu am avut o problema similara zilele tracut! Bine ca a trecut! Sper sa nu mai ai probleme ca tare rau e!

mychydutza super tare cu pampersul, vreau sa stiu si eu cum ai facut! Felicitari! Si sa nu mai spun ca mi-ai facut pofta de pilaf cu castraveti murati! atata doar ca eu nu stiu sa fac pilaf.

Nici Matei nu vorbeste bine si nici nu face puzzeluri, dar le desface cu succes! Si le pierde piesele cu si mai mare succes!

Cygni sanatate mults, sa treaca febra! Foarte faina asocierea facuta de Lis, e o scumpa!

alina.a imi pare rau sa aud de probleme sotului! Multa sanatate si sa se faca si Eli bine si sa nu fi luat si tu!

14+

Mergi la inceput

alina.a cred ca am scris in acelasi timp! Multumesc mult!

Apropos de sotii, pe al meu am incercat eu sa-l invat sa schieze si a doua zi si-a rupt unul din ligamentele incrucisate de la genunchi. Evident ca nu a mai schiat de atunci si eu sufar ca nu am partener de schi aici! Bine, tocmai am realizat ca n-as avea voie sa schiez dar tare am pofta de o partie

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

david adora puzzle-ul. dar adora cam cum adora Andrei al lui Michy castravetii , adica le mananca . mai, n-am vazut asa ceva, aproape ca nu mai avem nici un puzzle fara vreo piesa gustata macar.

cu putin ajutor, pune si piesele una langa alta, daca cunoaste bine imaginea (maxim 6 piese). dar ce-mi place la el e ca retine indicatiile pe care i le dau eu: "uite, aici se vede ochisorul de la pisicuta, deci piesa asta vine aici. ia sa incercam....". si in timp ce le pune, el isi aminteste explicatia si o "recita" .

sosete stie sa-si puna, am tot exersat (de fapt el singur, ca eu n-am avut initiativa in sensul asta) in masina, in drum spre voineasa. am avut timp berechet sa scoatem sosete si ghete si sa le punem la loc. dar de vreo 500 de ori . si se mai si oftica atunci cand nu reusea, drept pt care tipa: "mamiiii, ajuta, te rooooog!".

de mancat, mananca singur destul de bine, daca are chef. dar cum pt el masa e un intreg spectacol, se fandoseste si imi cere sa-i dau eu de multe ori. cand e in toane bune, eu nici nu ma apropii de lingura si furculita lui, ba chiar i-am dat si un cutit mai mic si mai inofensiv pe mana, cu care se descurca onorabil.

alina.a, bine ai revenit printre noi, sanatate multa sotului, si voua.... lasa ca dupa o asa perioada nasoala trebuie sa rasara soarele si pe strada voastra.

fug acasa, seara buna

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Michy e "adolabil" Andrei (vazut si poze&filmuletele).

Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

fianna deasta imi vine sa mor....nici nu mai vrea sa urce pe schiuri si eu asa singura....dar promite eli,cel putin zilnic cica "schiaza" prin casa.asa mergem noi gagicile...
multumesc pr urarile de sanatate,sunteti tare dragute.
eli a adorat puzzle-ul acum nici nu mai vrea sa auda.facea unul cu 12 piese singura si cel cu 24 cu putin ajutor.
acum toata ziua pedaleaza pe tricicleta e inebunita!cu bicicleta inca ii e frica,cred ca e cam mare pt ea.....

povestea noastra...

Mergi la inceput