Strumfi de iulie-august 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cygni

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

eu sper sa termine vulcanii astia cu eruptiile pana pe 25 ale lunii urmatoare.....ca chiar vreau sa plec

musso, stii bine cat m-am stresat, ba cu vorbitu , ba cu cacacitu....acum, imi dau seama ca fiecare cu ritmul lui. le fac pe toate cand sunt ei pregatiti.

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

io ce sa zic ca Lis nu mananca singura decat fooooarte rar si atunci cu multa stangacie, ca e stangace
cu celelalte a luat-o inainte insa cu mancat, imbracat sau dezbracat, nada

am si eu o intrebare, la copiii carora le place sa faca puzzle, din cate piese reusesc sa faca, fara ajutor?

"Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how."

Fara ajutor 24, ca mai departe se plictiseste. Cu incurajari gen "hai ca nu l-ai terminat" face de 60. Cu ajutor face de 100. Mai nou ma ajuta la ale mele de 2-3000 si chiar gaseste de unde sunt anumite piese. Cel mai mult ma bucur ca pot face puzzle-uri mari linistita, nu mi le strica, are mare grija de ele.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vio f tare. Cel mai mult m- a distrat faza cu gama, fasole

Michi, cu vulcanul e dintr- un comunicat oficial dat de HR in firma sotului, ei au multe delegatii si i- a atentionat pt programul viitlr, au fost destul de afectati acum, cu oameni blocati prin multe tari.

Cygni, Daria face puzzle de 24 de piese din prima, cum i- l scot din cutie. Mie mi se pare uimitor. Sincer cu mai multe piese nu i- am luat fiindca nu vad cu ce ar avea mai multe de invatat din asta. Si asa ma stresa intr- un timp ca numai asta facea toata ziua, nu mi se parea normal la varsta ei, statea concentrata acolo la maxim, imi place sa se joace si cu papusile, sa inventeze, .,.,Are, in schimb cu mai multe piese unul cu Fifi care contine 10 puzzle, doua cu 6 piese, 2 cu 8, 2 cu 10, cu 12 si 2 cu 15. Deci sunt ceva piese. Ea le- a amestecat pe toate si totusi reuseste sa le faca imediat, imi ia mie mai mult. Tot pe acelasi sistem mai e unul de la Educa - Lumea Cifrelor care are puzzle cu 1,2,3.,...9 piese pt fiecare cifra in parte. De la asta a mai invatat si sa numere. E ok ca si joc.
Acum, nu se mai joaca cu nici o jucarie prea mult, cate un puzzle asa din cand in cand. In rest carti de colorat cel mai mult, bicicleta e calare pe ea toata ziua si, in rest e la faza de prostioare toata ziua. Dar mie imi place mai mult asa. Isi scoate pernele de la canapea si-si face topogan, dc nu- s atenta isi aduce cate doi pumni de malai pe masa din sufragerie si facea cu degetele prin el, ca niste floricele. Cred ca a vazut la gradi, se joaca frumos dar face dezastru. Dc o las la apa sta si o ora sa spele, ii mai dau si ibricul cu zat de cafea si deja e in extaz, ca varsa dintr- unul in altul si tot asa.
Voi cu ce va mai jucati?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 17 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vroiam sa mai scriu ceva dar nu mai stiu ce. Cat scriam mesajul l- am simtit atat de bine pe bebe, off iubitul lui mami. Sunt uimitoare senzatiile astea.

Revin maine
Va pup

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 17 + cu un mare dolofan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Nu am mai apucat sa intru sa va multumesc pentru raspunsuri, Lunitzo esti o dulce ca de obicei, iti multumesc ptr intentia de a ma ajuta...am vb cu socru-meu imi aduce el din state cu prima ocazie cand prinde cun zbor aici, probabil prin iunie.
Pana atunci, voi incerca petrolium jelly, ca asa ceva am in casa in permanenta.(Timi)

Am renunatat la sapun, ii fac zilnic baita in apa calda, simpla, si vad ca s-a curatat frumos pielicia ei, e curata si frumos mirositoare, chiar si fara sapunuri.

Carla, imediat revin cu impresii, nu am scris povestea ca nu am avut timp, iti raspund aici imediat ce-i dau sa pape la moata

Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza........
ce vreme cacacioasa!
violeta, e total laur.....iti sta mintea in loc de ce le poate capu ala mic.
timy,. asa o sa fac, iau plosca cu tzuica si ma "tratez"! simpatice fetele tale.....ce ma distreaza placerea asta a lor de a musca.
fianna, pilaful se face super usor......vrei reteta?. cat despre pampers.....a fost decizia lui. a veni mama la noi de Paste, si i-a tot zis ca : vai saraca mami cum tre' sa te stearga ea la fund, mami nu mai suporta pampersul, nu ti-e mila de ea?????etc etc.......si brusc s-a cerut la baie. inclin sa cred s-a prins de el ceva din morala bunicii, pt ca dupa ce face la baie se uita la mine asa strengareste si-mi zice cu subintzeles: vleau pampers! si rade. eu incep sa ma vaiet ca nuuuuuuuuu si el moare de ras! isi da seama ca ma enerveaza cu asta si speculeaza!
mie nici acum nu-mi vine a crede ca se cere......la cat de atasat de pampers era! sunt convinsa, inca odata, ca fac unele lucruri cand sunt ei pregatiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

apropos de ce intreba vivela zilele trecute, cum ca e mama denaturata daca n-a fost cu kinderu la dr in ultimul an........ am aflat ca de cand n-am mai dat pe la pediatra, a ramas gravida si a si nascut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
barvo dariei si sabinei..eu gasesc ca e foarte bine faptul ca se pot concentra pe un joc minute in sir.

mihnea,in marea majoritate a timpului se joaca cu masini pe care le unge cu creme,le spala,le rimeleaza..apoi cu mine coloreaza,lipeste abtipilduri,numara,scrie cu creta pe tablita..asta cand stam in casa,iar afara se da cu trotineta,jucam fotbal...are si el puzel dar nu face insa sta langa mine si ma pune sa le aranjez..avem unul de un metru cu piese mari si colorat,ii place dar sa nu faca el..si nu ca i-ar lipsi rabdarea dar nu-l tenteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, sa nu zici ca avem aceeasi pediatra .
Dana, felicitari pentru miscarile din burtica!
Timi, exact asa am patit cu Saby si vecinii, cred ca in urma cu 1 an, ne-a luat destul timp sa o linistim, se speria mai ales cand auzea bormasina sau ciocanul. Si acum se mai sperie daca aude ca vin vecinii, dar nu suficient timp .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

hello
ce vreme aiurea...

uau, ce copii concentrati. cum o fi sa ai asa ceva acasa? . eu in unele zile il suspectez pe david ca ar fi hiperactiv, prea nu sta locului deloc, prea are nervi.
aseara m-a muscat de deget, ne jucam si hatz m-a prins. atat de tare, incat am zis ca o sa raman fara articulatie. n-am mai constientizat si i-am dat una peste gura, sa-mi dea drumul. nu foarte tare, dar suficient ca sa inceapa sa boceasca. m-a bufnit si pe mine plansul ca l-am lovit asa, dar zau ca in momentul ala nu stiam cum sa fac sa imi salvez degetul. au urmat explicatii, la care el mi-a trantit: "mami, sa nu ma mai lovesti!" - facandu-ma sa ma simt si mai de kkt . apoi, vazandu-ma ca plangeam, mi-a adus o jucarie - "uite un calut, sa nu mai plangi" apoi "hai, nu tu m-ai lovit, cred ca usa m-a lovit!" .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Vio, ce tare e Laur , nu va plictisiti deloc cu el. mi-a placut aia cu palma lui tati si cu fetita. sunt mortali la varsta asta, ca nu-si dau seama ce zic.

(eu:-david, inchide ochii sa dormi!
el: -nu pot sa-i inchid, ca sunt prea obosit!)

Timi, ce dulci sunt fetele tale .
eu cred ca din inertie mai toti parintii zic ceva de vecini, eu ii mai zic ca se supara vecina de jos cand incepe sa tranteasca lucruri prin casa la ore imposibile. dar nu pare sa-i pese, cred ca seamana cu mine la partea asta de nesimtire . (a nu se intelege ca eu fac galagie sa-mi deranjez vecinii). si maica-mea s-a trezit cu o replica de la copilul vecinei: "mamiii, asta e vecina care ne taie apa?" (il speriasera ca "vecina taie apa calda" - ca nu mai vroia copilu' sa iasa din cada ).

Dana, felicitari pentru dolofanul miscaret .

david e la faza incercat "sinonime aproximative" adica pt el urat=mizerie=gunoi=rau. ii zic aseara: "daca nu esti cuminte, sa stii ca o sa te trimit la colt!" ; el: "nu ma trimite la colt ca sunt cuminte, la colt e mizerie!" (si pe bune ca nu e nicio mizerie la "coltul" nostru ).

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput