Strumfi de iulie-august 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 7
ddanagh spune:
Cica pe la 1816 a nins in august in emisfera nordica datorita unor eruptii in lant in mai multe locuri de pe planeta.
Acum se pare ca exista sanse ca in Islanda sa mai erupa un Vulcan.
Asa ca daca va planuiti zboruri mai bine va mai interesati inainte sa nu ramaneti blocati prin tari straine, sau poate nu e asa un lucru rau asta?!!!
Vivela ghinion, ce sa-i faci?
Hai cu pozele.....
Michi e tare dragalas Andrei cum face el pizza. si soacra cum iti cumpara tie flori
Eu pe Daria nu prea o las la laptop insa pe ipod se duce exact la iconul de poze si si le deruleaza singura ori isi pune muzica. E clar ca astia mici cresc sub alte vremuri.
Eu nu vad bine de somn, m-a trezit Daria azi noapte de n ori. I-a dat tac-su inghetata, apoi a umblat vreo juma de ora prin casa in cu..l gol si-si consulta putza cu un stetoscop si cred ca a luat-o un pic raceala, care bineinteles ca la noi debuteaza cu tuse.
Legat de bicicleta sa stiti ca depinde fff mult de model. Dariei i-a luat sotul una mica, mica din Metro de Paste, cca 65 ron pe care pedaleaza chiar cu viteza, inclusiv in marsarier. Pe cand pe aia de dinainte sau pe cea de la tara abia reuseste sa urneasca pedalele. Chiar ne-a uimit si pe noi ce dexteritate avea din prima la pedalat, credeam ca va trebui sa o instruim. Am subestimat-o mult.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 17 + cu un mare dolofan
ddanagh spune:
Musso eu deja am inscris-o pe daria acolo unde am vrut cu un mic cadou si cu un telefon pentru ca deja "nu mai erau locuri la grupa mica" . deci depinde f mult de directoare dc asteapta sau nu inscrierile oficiale pt a primi dosarele. Daca e vreuna care in anii trecuti si-o fi luat vreun avertisment sau mai stiu eu ce control are sigur ca va face inscrierile ca la carte insa sunt sigura ca procentajul e fff mic de astfel de cazuri.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 17 + cu un mare dolofan
mychydutza spune:
eu sper sa termine vulcanii astia cu eruptiile pana pe 25 ale lunii urmatoare.....ca chiar vreau sa plec
musso, stii bine cat m-am stresat, ba cu vorbitu , ba cu cacacitu....acum, imi dau seama ca fiecare cu ritmul lui. le fac pe toate cand sunt ei pregatiti.
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
Cygni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mychydutza eu sper sa termine vulcanii astia cu eruptiile pana pe 25 ale lunii urmatoare.....ca chiar vreau sa plec musso, stii bine cat m-am stresat, ba cu vorbitu , ba cu cacacitu....acum, imi dau seama ca fiecare cu ritmul lui. le fac pe toate cand sunt ei pregatiti. opriti planeta....vreau sa cobor!!!! |
io ce sa zic ca Lis nu mananca singura decat fooooarte rar si atunci cu multa stangacie, ca e stangace
cu celelalte a luat-o inainte insa cu mancat, imbracat sau dezbracat, nada
am si eu o intrebare, la copiii carora le place sa faca puzzle, din cate piese reusesc sa faca, fara ajutor?
mychydutza spune:
andrei nu mananca singur si nici nu face puzzle. ....si nici nu le prea are cu imbracatu....
dana, unde ai citit de noua eruptie????
stefania_97 spune:
Cygni Catarina papa singura de cand a inceput la cresa cam la 3-4 luni dupa ce a inceput.
Puzzel am avut o perioada in care ne jucam in fiecare zi. Ii place la nebunie dar acum am trecut la citit mai mult si jucat cu papusile. Nu am stat sa numar exact cate piese face singura. Depinde oricum daca e un puzzel nou sau unul pe care il cunoaste. Daca sunt cunoscute le face repede.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si25+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Cygni spune:
Multumesc de raspunsuri.
Citeam ca la varsta asta ar trebui sa-si puna sosetele singuri. In cazul nostru... dar nu ma deranjeaza.
Luna, ce mai faceti?
stefania_97 spune:
Cygni lasa ai rabdare cu sosetele ca sa vezi ce mi le scoate pe toate din sertar se probeaza si tot desculta umbla
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si25+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
Cygni spune:
Aseara cand zaceam cu febra in pat, am uitat sa zic, Lis se conversa cu taica-su si-i povestea ea una alta, la un moment dat zice ca trebuie sa dea de mancare la copii. Si dialogul care urmeaza:
-dar tu ai copii Alise?
-da, am multi
-cam cati, asa intreaba al meu
-6, 9
-dar de unde ai tu atatia copii?
-i-am cumpalat
-de unde i-ai cumparat?
-de la Malcs end Spensal
-(al meu nu mai putea de ras): dar ce e marks and s asta, de se vand copii acolo?
-e un magazin tati, nu stii?
(saracul copil, m-a tot vazut pe mine uitandu-ma pe site si vedea acolo copii si-o fi crezut ca-s de vanzare
mychydutza spune:
hahaha. super simpatica Lis.
aseara ii dadeam lui andrei pilaf cu castraveti murati. mai bine zis il pacaleam sa manance pilaful, dandu-i cate o bucatica de castravete, si el imi zice: mamai eu nu adol pilaful , eu adol chebetzii!(eu nu ador pilaful, eu ador castravetii)
azi am frecat menta ........si Luna are treaba......