Strumfi de iulie-august 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Vivela
iti urez si eu cu intarziere La multi ani si toate cele bune Sa te bucuri de copilasii tai si sa ai o nastere usoara.

Imi pare rau ca iesirea de ziua ta a fost asa de obositoare si nu ti-a priit.

Michy nu iti face griji ca ai mai putine sanse sa mori in aer decat intr-un accident de masina Am uitat sa te felicit pt strumful fara pampers

O zi buna

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si25+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cygni

Neata la toate fetele. Eu-s terminata ca ieri am avut febra, is racita tare si sper sa nu ia si Lis de la mine.

mychy f scump Andrei, stie sa pedaleze?

nu se prea descurca el cu pedalele.....e si tricicleta ca naiba. dar acu ca face economie la pampers, putem sa-i luam una mai k lumea!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

io, mai catolica decat papa, intreb: la ce bun aceste indemnuri "e un zvon sigur-sigur, nu va duceti sa inscrieti copilu', ca x-uleasca minte !!!!!".

eu n-am uitat ca traim in romania, singurul lucru care v-ar face acum sa stati mai linistite e sa va faceti frumusel dosarul si sa va duceti la directoare. vedeti ce si cum. daca se fac inscrieri, bine, nu se fac, iarasi bine, reveniti peste 15 milisecunde, cand se lanseaza urmatorul zvon.

ca acum, daca sunt inscrieri si noi/voi stam si ne plimbam la soare linistite, iar peste 2 saptamani o sa zica directoarea :"ah, ne pare rau, dar am primit dosare pana ieri, am avut si afisat, uitati usa asta de serviciu din spate, era un afis de 2 milimetri pe 2...vai ce rau imi pare de copilu' dvs., sigur l-am fi primit, dar ati venit prea tarziu..." - atunci e chiar nasol.

eu nu zic nici sa dati buzna la gradinite (din partea mea, as vrea sa nu se duca nimeni si eu sa fiu prima care il inscriu pe david ), dar cred ca e singura varianta linistitoare cat de cat...sa-mi fie cu iertare, dar eu nu cred nici pe cele care zic ca si-au inscris copiii si nici pe cele care zic sa stau linistita "ca ministerul lucreaza pt mine". cred doar ca fara foc nu iese fum, asa ca cel mai sigur e sa verific sursa.

cygni, sanatate multa .

am ratat poze cu andrei???

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 32+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Michy nu iti face griji ca ai mai putine sanse sa mori in aer decat intr-un accident de masina

nu-mi mai zice.....ca si de accident de masina am fobie....drept pt care la vatra dornei ma duc EXCLUSIV cu trenul .deh fiecare cu stolul de pasarici din dotare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Vivela eu am facut mentiunile de mai sus pentru fetele care sunt interesate strict de perioada inscrierilor OFICIALE... pentru cele care sunt mai panicoase, fricoase, sau nesigure... pot sa mearga la gradinite zilnic... eu nu am contrazis ca se fac inscrieri prin aranjamente... de la nasterea copilului, din decembrie sau de azi! am vorbit strict de perioada inscrierilor oficiale, repet...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

ma lasa rece perioada inscrierilor OFICIALE daca rezultatul e nul. eu stiu ca vreau sa am copilul inscris la gradinita si atat, nu ma intereseaza informatia doar la nivel declarativ.

_

Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

....aaaaaa si am uitat sa va spun ca ieri l-a scos soacra pe andrei afara, l-a dus la biserica si cand s-au intors, mi-a luat fiimiu un buchet de flori. cand am deschis usa, le-a ascuns la spate cu o privire din aia strengareasca.....l-am intrebat: ce ai acolo ? la care el: niste flori pt tine! si mi le-a dat. imi venea sa-l mananc nu alta.....uite ca are cine-mi aduce flori ca tac'su.....nu le are cu sporturile astea extreme!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

....aaaaaa si am uitat sa va spun ca ieri l-a scos soacra pe andrei afara, l-a dus la biserica si cand s-au intors, mi-a luat fiimiu un buchet de flori. cand am deschis usa, le-a ascuns la spate cu o privire din aia strengareasca.....l-am intrebat: ce ai acolo ? la care el: niste flori pt tine! si mi le-a dat. imi venea sa-l mananc nu alta.....uite ca are cine-mi aduce flori ca tac'su.....nu le are cu sporturile astea extreme!

frumos e, destept e...GALANT e...ce mai vrei???

retinem, macar in subsidiar, ca fericitul eveniment s-a produs cand Andrei a iesit cu soacra .

_

Mergi la inceput

mai, din punctu asta de vedere, n-am ce-i reprosa soacrei: are grija de el, il plimba, il invata lucruri bune(pe verificate), e dedicata trup si suflet copilului.......dar cu mine are ea ce are. ce-i drept nici mie nu mi-i prea draga . dar de dragu copilului.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

eu,cu parerea de rau..si sunt sincera,ii pregatesc dosarul care va fii bagat subtil in brioul directoarei la sfarsitul acestei luni..procedez asa caci mi s-a spus ca acu e momentul si nu mi s-a sugerat ca ar fii bine sa astept inscrierile oficiale..tocmai din aceleasi motive pe care le-a enumerat vivela..in esenta sa nu ma trezesc ca mihnea nu mai are loc..sa-mi fie cu iertare procedura dar traim in romania si cu toti dam din coate sa iesim la liman

mychy,hi,hi..ne-ati luat-o inainte si cu vorbitul si cu pampersul..sa nu te maiaud ca te panichezi..glumesc,felicitari!!
vivela,imi parerau de kk-ceala,stiu e nasol tare sa te ia si sanu fii acasa.

Mergi la inceput