LMA, mamiOanaAlex! Albinutze de Mai-Iunie 2009(70)
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
Bebe Beca superbe pozele! Nu mai spun ca petrecerea a fost frumoasa
1. Mi-a placut decorul: baloanele, husele de pe scaune!
2. Ce scumpica a fost Sara! Nu am observat-o pe surioara!
3. Nu te "vazusem" tunsa! Iti sta bine!
4. Cat a ajuns butelia cu heliu?! Am vazut pe net niste preturi de ordinul milioanelor! Asa e?!
5. S-a vazut si torul!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LauraOana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Ma bucur pentru cele ale caror copii stau/fac la olita! Al meu sare in sus ca ars! Nu o suporta si gata! Dar nici nu am de gand sa-l fortez! |
EXACT asa sa comportat si sebastian primele zile cind l-am pus pe olita..nici eu nu l-am obligat...il puneam pe olita si daca fugea fugea, asta era...la un moment dat am inceput sa pun lada cu jucari fix langa el, si el goleste lada stand pe olita..sau stau eu in fata lui cu o carticica in mania si ii arat "masina, tractorul..etc" ..si asa reusesc sa ii atrag atentia si numai "sare" de pe olita..asa a functionat la noi..
narcisica si sebastian bea putina apa..doar citeva gurite din pahar..lapte bea ca 400ml pe zi...pampersi schimbam ca 4 pe zi..noaptea deloc
beca pozele le voi viziona acasa, de la lucru nu pot..
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
otiliap spune:
LA MULTI ANI SARA!!!!
sa fii sanatoasa, frumoasa, iubita, fericita si sa dea bunul dumnezeu sa ti se indeplineasca toate dorintele si visele tale!!!!
LA MULTI ANI AARON!!
sa cresti mare, frumos, cuminte, sa ai lipici la fete!! sa-ti bucuri parintii si sa=ti indeplineti dorintele!!
imi cer mii de scuze, draga beca, pentru interzierea cu care ii urez sarei la multi ani. nu am avut timp nici de mine zilele astea. sambata sora mea a avut nunta, asa ca... poate ne intelegi.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
otiliap spune:
si acum noutati despre noi. incepand de azi trecem din nou pe mancarea normala, s-a rezolvat problema cu diareea.
se pare ca matei are intoleranta la proteina din lapte, caci, de cand i-am scos laptele din meniu, adica de duminica trecuta, petele de pe fata au cam trecut, pielea a inceput sa redevina neteda. in consecinta, pt urmatoarele 2 luni, nu are voie sa manance nimic lactate. acum suntem pe formula hipoalergica, care ne cam rupe la bani caci o cutie de 400 g e 80 - 90 lei. dr. a spus ca la aceasta varsta este suficienta o cantitate de 250 ml de lapte pe zi, fara supliment de calciu. cica organismul isi ia calciul si din mancare.
intrebarea mea este> care ar fi mancarurile ce contin o cantitate mai mare de calciu??
laurraa spune:
buna fetele dragi!
aaron LA MULTI MULTI din inima!!!!!!!!!!!!!!! sa fii sanatos,voios si viata sa iti ofere tot ce iti doresti
narcisica, si noi schimbam putini pampersi iar noaptea deloc
coraly,multam de link
mada,ma bucur sa te citesc
alic,cum e masinuta chicco 4 in 1 ca vor niste prieteni sa ne-o ia de 1 an si nu stiu ce sa le zic
abia astept sa vad pozele toate inca nu am intrat
acesta este tortul sotului care l-a induiosat atat si am mai incarcat niste poze in album http://picasaweb.google.com/lh/photo/cL50n1pzOatWinc2fvI3Og?feat=directlink
album:
http://picasaweb.google.com/laurraa14/10LuniPaste2010?feat=directlink
si aici sa vedeti cat a slabit radu-25 de kg
http://picasaweb.google.com/lh/photo/rhdq6xuguOJJB6HJrTWadw?feat=directlink
diseara am programare la electro si masaj
revenim pupici
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
baby-first spune:
In sfarsit am reusit si eu sa intru putin pe la voi, ca asta mica ma extenueaza, asa energica a devenit!!!
In primul rand, LA MULTI ANI SARA
SI Aaron
Sa va sea DD sanatate, noroc si sa aveti parte in viata doar de bucurii...
Am vazut ca sunt si bebei bolnaviori, Clody, sper ca sunteti mai bine
Oanaalex, pai veniti voi la Felix fara sa dati un semn de viata, doar stau la nici 10 minute. Las' ca poate mai veniti pe aici.
Bebe beca, am vazut pozele de la petrecere, superb, ati impodobit totulfoarte frumos.
Nici noi nu mai avem mult si facem un mic chef acasa, dar la noi nu se face faza cu turta asa ca o sa avem doar cativa invitati acasa, fara prea multa cheltuiala, ca e criza
Va pup si sper sa intru mai des pe aici, asta dacama lasa pitica, ca mai nou ma termina si cand doarme eu ma refac sau gatesc.
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08
otiliap spune:
deea24, ancy 2405, si va asteptam mai des pe la noi!!
strunfita, cum se mai simte andreea?? e mai bine piciorusul??
laurraa,
ganesha, matei are vreo 2 saptamani de cand imi face nazuri la somn. il pun pe picioare si dupa vreo 5 secunde sare direct pe pat. il iau si=l asez din nou pe picioare si iar sare. si tot asa, pana cand oboseste si el si eu. intr/o seara mi-a luat aproap 2 ore sa-l adorm. nu stiu de ce. se pare insa ca e o noua moda printre copii, caci la fel pateste si cumnata/mea cu fetita ei care e de aceeasi varsta cu matei.
andata, felicitari pt cei 3 dintisori ai ioanei!! ce mai faceti??
carla, felicitari sabinei ca a scapat de pampers!! merge treaba??
danami, multa sanatate printesei!! cum mai e??
lauraoana, multumesc de explicatii.
otiliap spune:
sorilea, multumesc pt raspuns. si matei are zulufi, doar la spate.
beca,
andata, catelul nu prea mai are ce zice. ori baga coada intre picioare si o sterge sub pat, ori sta la cheremul lui matei, ca n-are incotro.
flobaby,
kiralina spune:
Salutare,
@BebeBeca - La multi ani pentru Sara (scuzati intarzierea). Imi aduc aminte anul trecut cand s-a nascut ea, prima noastra albinuta. Noi, celelalte fete era stresate si cu morcovul cat casa. Ce repede a trecut timpul. Mi se pare mie sau ai tuns-o?
Fetelor, ma bucur sa va gasesc bine, sanatoase si vesele. Banuiesc ca toate va pregatiti de petrecerea de 1 an. Eu am tot feluri de planuri pt petrecere, desi mai sunt 2 luni. :) Parca ar fi ziua mea. :))
Noi suntem bine, nu am reusit sa mai tin pasul cu voi, imi pare rau. Eu lucrez, cand bebe doarme lucrez, noaptea lucrez si in rest stau cu ea. Mergem afara, ne jucam, alaptez si ne alintam. :)
Am deschis un magazin online cu "gadgeturi" simpatice pt copii si mamici (slinguri, wrapuri, hainute organice, scutece refolosibile etc): www.hiphip.ro" target="_blank">hiphip.ro
mamica Adei (11.06.2009)
Blogul meu
laurraa spune:
coraly,cum ai platit,comandat in cat timp a venit? multumesc :*
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii