LMA, mamiOanaAlex! Albinutze de Mai-Iunie 2009(70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

La multi ani bebe AAron! Sa cresti mare si sanatos!

Eritina ce este "camomilla" si de unde o iei?! Fiecare copil cu ritmul lui! Masuratorile mi se par bune!
Si noi tot cam 4 scutece schimbam mai ales daca face kkde doua ori, dar deseori 3! Noaptea nu il schimb!
Mada ce a crescut Ianis! Si ce bolfute are!
Beca cand te "limpezesti" cu treaba si copii asteptam poze!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Alynta, chamomilla e musetel si noi o luam pentru dureri moderate cauzate de dinti, colici, iar concentratia e CH30, 3 granule pe zi 3 zile la rand, ori de concentratie mai mica CH15 o granula pe zi mai multe zile la rand. Eu o gasesc in farmacii speciale de produse homeopate si naturiste.

Azi mi-a venit ciclu pentru prima data, poate de asta era asa agitata Alexandra aseara sau o fi de la dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Din cate citesc la voi, mie mi se par putine lichide, sau poate are al meu vreo probl ca, consuma mai mult???
El bea asa: cca. 600 ml lapte (la culcare si peste noapte cate un bibe de 210 ml si la ora 16 avem cereale cu lapte, inca 150-180ml); un bibe de 250 ml suc de fructe dupa masa de pranz; peste noapte mai bea si un bibe de ceai 210-250ml, iar ziua imi consuma 2 sau 3 bibe de 130 ml. Lui ii trebuie o sticla de 2 litri de apa/zi. Pana la 7 luni nici al meu nu prea consuma lichide multe, dar atunci am fost internata cu el in spital si era un cald de nu puteai sa respiri. De atunci a inceput copilul meu sa bea asa mult si cateodata nici nu-i ajung 2 litri. Iar mancarea e mancare.
Ar trebui sa ma ingrijorez, e vreo probl ca bea asa mult la varsta lui?. O sa intreb si medicul sa vad ce-mi spune, pana acum nu mi-am facut prolb din asta, dar vad ca noi suntem diferiti de toti copii.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT

http://lb1f.lilypie.com/O8Ccp3.png"

Mergi la inceput

SoriLea felicitari pentru dintisor! E bine ca se hidrateaza, de ce sa fie rau?!
Betty multumesc de lamurire! Fecicitari pentru CM!
La mine e o poveste lunga cu el, inca nu m-am "reglat"! Am avut la inceputul lui decembrie( a fost prima data dupa nastere) si de atunci ...nimic! Teste am mai facut dar nimic! Astept sa vad cat de ciudata pot fi! Cand va veni nadajduiesc sa se rezolve si cu greutatea!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

SoriLea, eu stiu ca e bine sa se hidrateze copiii si ca ei au nevoie sa bea lichide destul de multe. Asa mult cum ai descris imi bea cea mare a mea, si acum in comparatie cu ea imi fac griji pentru Alexandra. Drept ca e alaptata, dar mi se pare imposibil ca bea 1l de lapte de ex la cat sta si suge efectiv, as fi linistita daca as sti sigur ca bea 400 - 500ml/zi. Fiecare copil e diferit, cine stie, poate atat ii trebuie ei, dar de ex osul unde a avut fontanela e deprimat, adica s-a osificat si e mai jos, unii dr spun ca isi mai revine, altii nu, si asta ma duce tot la gandul ca nu s-a hidratat corect niciodata. Poate totusi nu are legatura.

Mergi la inceput

Alynta, acum mi-a venit si mie prima data, dupa 10 luni. Chiar ma pregateam sa mai fac o vizita la ginecolog si sa se uite la ecograf ca acolo ei vad daca esti fertila sau inca nu. Poti sa mergi si tu sa stai linistita ca e totul in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Eu schimb cam 4 scutece ziua, dar depinde si de caca, de cate ori face. Si noaptea unul, deci il pun seara si ramane pana dimineata. Si al meu bea putina apa, cam 50 ml cred. In rest san.

Sorilea, despre apa pe care o bea nu as putea sa spun exact daca e bine sau rau ca e atata, dar despre suc pot sa-ti spun sigur ca e prea mult pentru varsta lui. Cantitatea asta de suc e suficienta pentru un copil de 3-4 ani de ex, daca sucul este concentrat, deci stors si gata. A fost chiar o discutie la Parintii intreaba despre cat suc pe zi, dar mai demult. Daca ai rabdare, poti cauta.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Da Betty mi-am propus asta, dar sa vad cand voi reusi sa ajung! Stii si tu cum e! TRebuie sa gasesc pe cineva sa stea cu cei mici!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dragele mele, intru repede sa pun linkul cu niste poze... din pacate nu am cu tortul si turta pentru ca nu le-a facut bine prietena mea, a uitat sa ridice blitzul. Asa ca... s-au dus naibii. Si nici filmuletele nu le pot descarca, nu reusesc sa imi dau seama de ce

http://community.webshots.com/album/577386838fFBLDo

Va pup, trebuie sa ies in oras cu niste treaba si o iau si pe sara cu mine... Sa vedem cand apar iar mucii

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Ma bucur pentru cele ale caror copii stau/fac la olita! Al meu sare in sus ca ars! Nu o suporta si gata! Dar nici nu am de gand sa-l fortez!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput