LMA, mamiOanaAlex! Albinutze de Mai-Iunie 2009(70)
Raspunsuri - Pagina 12
anda_magda spune:
lauraa ce a slabit sotul tau..... super tare! dar cum a reusit???? zi-ne si noua secretul
beca am vazut si tortul si turta si tava. vorba alyntei, nu prea am vazut-o pe rebeca....
vreau sa va cer si voua parerea ca eu nu stiu ce sa mai fac.... i-am dat clarei antibiotic 5 zile (ceclor, pana sambata) si ketof in acelasi timp (chiar pana azi). i-am dat sambata si un pliculet de acc. banuiesc ca de la el a facut diaree duminica. nu i-am mai dat. azi am mers la dr ca tot mai haraie si tot mai tuseste. a ascultat-o si a zis ca mai are secretii. mi-a dat fluimucil (aceeasi substanta activa ca acc-ul , mi-au zis la farmacie) si niste aerius. de la farmacie drept urmare nu i-am mai luat fluimucil, iar farmacista m-a sfatuit sa-i iau eurespal. eu nici nu mai stiu ce sa mai fac. oare o fi bine???
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda_magda lauraa ce a slabit sotul tau..... super tare! dar cum a reusit???? zi-ne si noua secretul beca am vazut si tortul si turta si tava. vorba alyntei, nu prea am vazut-o pe rebeca.... vreau sa va cer si voua parerea ca eu nu stiu ce sa mai fac.... i-am dat clarei antibiotic 5 zile (ceclor, pana sambata) si ketof in acelasi timp (chiar pana azi). i-am dat sambata si un pliculet de acc. banuiesc ca de la el a facut diaree duminica. nu i-am mai dat. azi am mers la dr ca tot mai haraie si tot mai tuseste. a ascultat-o si a zis ca mai are secretii. mi-a dat fluimucil (aceeasi substanta activa ca acc-ul , mi-au zis la farmacie) si niste aerius. de la farmacie drept urmare nu i-am mai luat fluimucil, iar farmacista m-a sfatuit sa-i iau eurespal. eu nici nu mai stiu ce sa mai fac. oare o fi bine??? A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare Deja mamica de Clara http://claraturcu.wordpress.com/ http://www.flickr.com/photos/magduta/ http://tac.families.com/ezb/1196095.png |
eu zic sa-i faci aerosoli cu: acc,dexametazona si ser fiziologic, dar niciodata seara sa nu fie cu acc ca provoaca tuse si rupe tot din gat; si eurespal; asa a tratat prietena mea baietelul care tusea si harcaia destul de tare (1ml dexa,2 ml de ser si 1 de acc,asa stiu eu daca vrei iti dau exact ulterior daca ii faci)
sanatate multa
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
mh spune:
Salutare si de la noi! Noi am fost plecati in weekend, Ioana cu scuzele de rigoare deabia acum spun
LA MULTI ANI SARA!!! sa fie sanatatoasa si sa va aduca multe bucurii!
Am vazut si pozele...superbe
LA MULTI ANI ARAON!!!
Noi nu prea avem noutati, singurul lucru evident la amandoua pare a fi viteza de crestere, Irina are 115 cm la 4 ani si Ania 79 cm momentan, eu la 176 cm am mari pr cu gasirea pantofilor 40 sau 41 deci nu e asa dragut sa fii prea inalt.
Aaa si multumesc fetelor, pentru aprecierea pozelor
Mihaela cu Irina nov 2005 si Ania mai 2009
philip spune:
am streptococ in gat si iau antibiotic, sambata seara am fost la urgente 4 ore
anyway, va imbratisez pe toate (de pupat nu mai indraznesc).
la multi ani Aaron.
Laura, ma bucur ca v-ati simtit bine
ma apuc de poze acum.
philip spune:
Ioana, asta-i fratele tau?
http://family.webshots.com/photo/2130713700102095467KZmZZb
Anda, da, de la antibiotic face diaree
CarlaV spune:
Salutare si de la noi, am citit pe diagonala si tot asa raspund, trageti-ma de urechi daca uit ceva, dar sunt rupta din toate punctele de vedere.
Saby nu mai foloseste pampersi de vreo 2 saptamani, de cand n-am mai avut bani sa-i luam. E ok noaptea, n-a facut niciodata pe ea si nici nu se trezeste sa faca, ziua mai are mici accidente cand se ia cu 'treaba' si uita.
Eu chamomilla dau ch30 cate 5 granule odata la nevoie, asta poate insemna si de 2-3 ori pe zi.
Surse de calciu sunt legumele cu frunze verzi si nautul, nucile.
Despre noi: Larisa are 10 luni, 9,150kg si 74-75cm, merge doar daca simte un degetel sau daca se tine de pantalonii mei, se urca singura pe canapea si coboara singura (mai cade uneori la coborare) si vorbeste ceva de speriat. Aseara a zis "aia dinti" aratand la ai sotului meu, "asta chiloti", "da-ma jos", "detege" la detergent, intreaba la toate de prin casa "ata te e?".
Ma uit imediat la poze. Pupici tuturor.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
philip spune:
Ioana, Laura, f misto petreceri. Laura, ce de-a copilaraie acolo la voi. super. Felicitari sotului pt slabit.
a, noi folosim 5 scutece peste zi, nu-l schimb noaptea insa dimineata e full.
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip pe cutia mea de chamomilla x30 scrie ca se dau cate doua de 4 ori pe zi. |
Noi avem de la Boiron, poate scoala franceza de homeopatie este diferita .
Ioana si Laura, frumoase petrecerile si pozele, cum au fost torturile, in afara de foarte aratoase?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
DanaMi spune:
hello,
LA MULTI ANI BEBE ARON
Multumim tuturor pt aprecierile de la poze
Ioana sa-ti fie de bine cu noul look
Otilia multumim ca te gandesti la noi,Bianca e bine acum doar ca nu vrea sa manance si iar a inceput sa slabeasca, voi sunteti bine?
Laura, felicitari sotului pt kg date jos, sa ne dea si noua reteta
Noi sambata am fost la o nunta si atractia serii au fost Bia si Darius , o sa incerc sa pun niste poze mai tarziu dupa ce o culc pe Bubu
intregului stup
mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009