Juniori de iunie-iulie 2003 (11): incepem scoala!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Miruna, Matei nu a schimbat inca nici un dinte. Am fost cu el la dentist care i-a facut radiografie si a zis ca nu e nici o problema. Am inteles ca se uita cat au crescut dintii permanenti sub gingie.

madishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

madishor, din cate stiu eu se mai uita si daca exista mugurii viitorilor dinti. Inca nu m-am dus cu el la dentist. De fapt am fost o data cand l-a ajutat la scoaterea unui dintisor. Am sa mai astept...

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kehleyr

Mda, pai si atunci ce valoare mai are FB-ul daca il are toata lumea? Si intr-adevar, toti au luat FB.

doar asa, de incurajare si ca sa-i faca sa le fie drag la scola...
(asta e doar o presupunere personala...)

si da, evident ca nu are prea mare valoare, oricum in prezent nu se prea mai cultiva concurenta intre copii, ca pe vremea noastra: cica asta - concurenta - dauneaza psihicului - poftim belea, moncher!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

hello fetelor ! bine ai revenit, mirunaa!

n-am mai reusit de mult sa intru, sunt tare aglomerata la serviciu; saptamana asta insa sunt in concediu - pe care il petrec cu copiii, in vacanta - in principal certandu-ma cu bogdan care are ceva teme si nici un pic de elan muncitoresc (as usuall )

asa ca dupa ce ieri am bagat rapid o smotruiala de ochii soacrei si mi-am petrecut cateva ore la coada cratitzelor, azi am zis ca trebuie sa-mi fac timp si pentru mine, sa citesc ce mai faceti voi si scolareii

tudor nu a primit teme pt vacanta, a avut numai de colorat niste cocosi si ursuletzi si mai avem de faut o plansa cu PACEA - or mai fi valabile chestiile alea cu porumbei si ramurele de maslin?! oricum, am zis ca mai astept pana apare socara-mea pt ca la ea acasa exista masa cu musama si in plus e mult mai talentata la desen

cu dintii si noi suntem destul de la inceput, adica nu au cazut decat 2 deocamdata. dar nu-i motiv de ingrijorare, pana la urma ii schimba el pe toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna,

O vacanta frumoasa sa aveti.

Nici noi nu avem teme pentru vacanta, dar lucram din culegeri zilnic, cate putin, numai
pana unde au ajuns ei la scoala, adica m si 5.
Calin a terminat cu FB pe toata linia, a fost tare incanta (si mami tare mandra).
Aseara a fost mare tragedie, deoarece i se misca un dintisor si muscand dintr-un mar,
aproape ca iesise si incepuse sa-i curga sange. Eu eram la servici si m-a sunat
mama sa ma roage sa vin acasa ca nu poate sa-l mai linisteasca din plans.
Noroc ca eram aproape de sfarsitul programului si in drum spre casa am primit telefon
de la fimiu, care era foarte fericit ca o sa vina Zana Maseluta (suntem la a7a vizita).

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna seara.
nici noi n-avem teme de vacanta, le-a dat doar ca de pe o zi pe alta, pe care le-a facut de vineri.acum nu-l stresez foarte tare, se ocupa doar de extra(actorie si scrima) si de citit.
si la noi a venit zana maseluta(nr6).e saracu stirb de tot.
pupici si vacanta placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna dimineata,

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi, sa aveti o aniversare cat mai placuta si vesela . Vremea de afara va ajuta din plin, cel putin la Bucuresti.

Ne-am intors aseara din vacanta, am stat o saptamana la munte la Bran. A fost tare bine si odihnitor. A venit bona fetelor cu mine sa ma ajute cu gatitul, asa ca eu am putut sa ma ocup de ele. Am facut excursii pe deal, ne-am jucat mult pe afara, baschet, cu cateii, am dormit bine (inclusiv eu ca am putut sa ma culc la 10 ceea ce la Bucuresti este imposibil...).

Stefania a inceput sa imi faca niste crize de personalitate tare urate, e obraznica, raspunde, imi face morala sa nu ma bag in "vorba lor", ce mai, uneori nu ma inteleg deloc cu ea. S-a lasat si cu bataie o data, cand eram in vizita si ea a decis sa isi dea in petic si am scos-o cu forta de acolo... Sper sa ii mai treaca, e clar ca e frustrata de sora-sa si i se pare ca e persecutata, dar chiar nu e cazul... Am avut asa probleme cu Sofia acum jumatate de an, s-au rezolvat, acum au trecut la cealalta. Parca ma vad si cu ea la psiholog .

Cornelia, Magdone, gio, bobi, Andra, ce mai faceti? Ne e dor de voi .

Magic is any sufficiently advanced technology. - Arthur C. Clarke

3500+ km prin Norvegia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

revin si eu,

v-am citit, pe toate - se pare ca scoala ne tine ff ocupate.

mirunaa
, nici a mea nu a mai schimbat dinti de cateva luni bune, cred ca are 6 schimbati pana acum.

la scoala evident, are fb pe linie, cel putin in catalog. iar cu scrisul a mers ceva mai greu, tot ii luam nspe feluri de stilouri, ( + din acela cu gel, pilot)si am ajuns la concluzia ca tot stiloul clasic e mai bun - asa ca acum are bic, cu loc unde sa tina degetele si vad ca scrie frumusel. am desfiintat si picul si culmea, fara guma si pic scrie mai frumos. in urma caietele pareau masacrate de la atata sters.

a inceput si sa scrie/citeasca, din proprie initiativa (taisia face acum ca si cu mersul, a asteptat, a asteptat si dintr-o data buumm). a fost mult pana a identificat sunetele din interiorul cuvintelor. mai nou nu doar ca deseneaza povesti, le si scrie (cu vesnicul subiect, caii, evident).

doamna ei imi place, sigur am ales cel mai bine posibil.

eva mai nou scrie, legat de ce spuneai tu dana cu nr 2 ..azi venise cu niste litere la mine, invatate de la sora-sa cred, si ma punea sa spun ce litere sunt. prinde ff repede si ne uimeste mereu - acum e competitie in casa cu cine seamana copilul- desteapta ca...

mai nou ma intalnesc cu cateva mamici cu copiii de-o seama (aproximativ) si avem ritualul nostru de vineri dupa scoala. nici nu-mi vine sa cred ca sunt atat de mari - cel putin taisia cred ca in 2 ani maximum imi va purta pantofii...

astept si de la voi, sa mai citesc cateva randuri, ca in zilele bune, desi nu mai vorbim despre pampersi ci despre caiete si scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi! Multa sanatate si mult succes!

Intr-adevar, scoala vad ca ne tine ocupate.

Abia asteptam ziua libera de maine sa putem merge, ca in fiecare an,
la parada.

Cu scoala mergem foarte bine. Calin s-a schimbat mult, a devenit responsabil
si mult mai intelegator.

In rest aceeasi ocupatie - evaluari, dictari, citit, scaderi, adunari,
teorie, pian, etc.

Pupici,

Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

Buna dimineata!
La multi ani Andrei si Andreea!
Si noi tot ocupati cu scoala si activitatile extrascolare. Au fost in prima lor excursie cu clasa si au avut noroc sa aiba zapada.
Au tot timpul evaluari, temele sunt destule, cred eu, dar Alex nu se plange niciodata.
Am avut aseara sedinta cu parintii,pentru a discuta despre serbare.
Va fi ceva simplu, in clasa, fara Mos Craciun sau cadouri. Mie mi se pare ok asa, deoarece are mai mult farmec darul primit in Ajun.
Acum 2 saptamani a castigat iarasi locul I la Cupa Romaniei, la aikido.
Deja stie ca va face liceul la Mihai Viteazul si facultatea la ASE...Are planul stabilit pe termen lung,nu gluma
Va pup si sa auzim numai de bine.
Magda si scolaristul Alex.

Mergi la inceput