Fulgusori Nov-Dec2009(63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

smaraditza, la alex se vedea clar cand se ineca cu saliva si cand tusea de raceala (era o tuse seaca, uscata initial), nu stiu sa explic mai bine...

natalia, ecografia e mai safe

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Andre, eu diversificarea nu am cam inceput-o ca la carte ci am mers pe ce ii place ei, am incercat cereale de orez amestecate cu lapte praf, la astea bleahh, apoi avand in vedere ca e si avea probleme de tranzit intestinal am zis sa incer cu fructe, asa ca i-am luat suc de mere pentru bebei si am amestecat cerealele, rezultatul se bateau turcii la gura ei , asa ca am sa merg in continuare pe combinatia asta, ieri de exemplu pentru ca alataseara nu mai aveam suc de mere i-am facut cereale cu lapte, le-a papat de foame dar nu cu mare drag si ieri a fost constipata, asa ca aseara am zis ca sa incerc si cu o pruna amestecata cu putine cereale, la fel i-a placut la nebunie.
azi dimineata i-am dat putin fres de mere si morcovi(2-3 lingurite) si pentru ca se lingea pe buze i-am facut si o lingura de cereale cu sucul de mai sus, a papat tot, deci eu zic ca e ok.
Din pacate pana acum nu mi-am gasit un pediatru bun , asa ca merg pe instinct si vad ca pana acum e ok.
eu alaptez incontinuare, dar pitica desi ca si greutate era in standarde , incepuse sa ia foarte putin in greutate, si tot am vrut sa te intreb poti sa imi spui numele super pediatrei pe care ai avut-o aici?
Cuscri ce face ginerica? nu am prea reusit sa citesc din urma, ca sunt prinsa cu proiectul, casa, maia, dar din cand in cand deschid si mai arunc un ochi, va

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Shtephy dragutza de tine, Pupam Iustinul cumintel sa coboare oul la locul lui, ce ma bucur ca scrii mai des

Lyly - daaa aparatul l-am luat demult, astept sa vina vremea lui , hai ca nu e asa rau cu Distraxia ai sa vezi, cum zice Diana, teorica e grea practica.....ne dam mana pana la urma . multumim de schema

Natalia - eu stiu de eco

Smaranditza - adica cand se ineaca o face 1 data pe zi maxim de 2 ori zic eu, si eu il vad si dupa ochi ca se inrosesc si lacrimeaza cand se ineaca, dar nu am termen de comparatie cu alta tuse. zice bine Andre ca tusea daca e de raceala vine la pachet si cu alte simptome

caut si eu ochelari de soare pt bubu, ca stiu ca sunt dar pana una alta uitati www.robeez.com/View-All-Boys-Robeez-baby-shoes/Department.aspx?DeptID=312&PriceCat=2&Lang=EN-US" target="_blank">aici incaltari cul pt bebei

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza
Mersi, Andre Si mie mi se parea ca se inneaca cu saliva, pt ca tusea uneori exact cum spui: pe masa de infasat, in centrul de activitati cand se intindea dupa jucarii, etc. Insa am vazut ca aseara a tusit si prin somn, ceea ce nu s-a mai intamplat pana acum. Si-apoi, ma gandesc asa: pana acum, mai mic fiind, stia sa inghita saliva fara sa se innece asa, iar acum, pe masura ce creste (stiu ca si cantitatea de saliva creste) nu o mai poate inghiti? M-ai mai linistit deocamdata, ca stiu ca si Chiara a fost racita, deci tu chiar ai experienta Il tin sub observatie astazi, sa vedem ce si cum.
Probabil ca cel mai important e sa mergi pe instinct. Chiara a tusit foarte putin cat a fost racita, auzeam mai mult un horcait in piept, care s-a rezolvat cu aerosol. Sanatate multa Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lylymersi de schema....la asa ceva m-am gandit si eu...acuma mi si mai usor
na_bo, pe vremea ,,noastra'' am inteles ca se facea radiografie (cel putin mie asa mi-a facut), acuma stiu ca se face doar eco...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Biara
Andre, eu diversificarea nu am cam inceput-o ca la carte ci am mers pe ce ii place ei, am incercat cereale de orez amestecate cu lapte praf, la astea bleahh, apoi avand in vedere ca e si avea probleme de tranzit intestinal am zis sa incer cu fructe, asa ca i-am luat suc de mere pentru bebei si am amestecat cerealele, rezultatul se bateau turcii la gura ei , asa ca am sa merg in continuare pe combinatia asta, ieri de exemplu pentru ca alataseara nu mai aveam suc de mere i-am facut cereale cu lapte, le-a papat de foame dar nu cu mare drag si ieri a fost constipata, asa ca aseara am zis ca sa incerc si cu o pruna amestecata cu putine cereale, la fel i-a placut la nebunie. azi dimineata i-am dat putin fres de mere si morcovi(2-3 lingurite) si pentru ca se lingea pe buze i-am facut si o lingura de cereale cu sucul de mai sus, a papat tot, deci eu zic ca e ok.Din pacate pana acum nu mi-am gasit un pediatru bun , asa ca merg pe instinct si vad ca pana acum e ok.eu alaptez incontinuare, dar pitica desi ca si greutate era in standarde , incepuse sa ia foarte putin in greutate, si tot am vrut sa te intreb poti sa imi spui numele super pediatrei pe care ai avut-o aici?
Multumesc, deci e corect cum gandeam. Daca vrei iti trimit pe PM numele unei pediatre de care m-am indragostit rau de tot si sunt foarte pretentioasa. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_bcaut si eu ochelari de soare pt bubu, ca stiu ca sunt dar pana una alta uitati www.robeez.com/View-All-Boys-Robeez-baby-shoes/Department.aspx?DeptID=312&PriceCat=2&Lang=EN-US" target="_blank">aici incaltari cul pt bebei
Pai zi sefa ca-ti trebe sa merg la chicco. Pun in pachetul cu pufuletii. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

ceva interesant despre ochelarii de soare Diana

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
caut si eu ochelari de soare pt bubu, ca stiu ca sunt dar pana una alta uitati www.robeez.com/View-All-Boys-Robeez-baby-shoes/Department.aspx?DeptID=312&PriceCat=2&Lang=EN-US" target="_blank">aici incaltari cul pt bebei

Pai zi sefa ca-ti trebe sa merg la chicco. Pun in pachetul cu pufuletii.

studiez piata si itit dai seama ca erai pe tzeava

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

raluci- ft fain articolul

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput