Fulgusori Nov-Dec2009(63)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Biara, ginerica e ok..tocmai l-am adormit...prea multe nu face el...gangureste toata ziua...Sunt innebunita dupa el, pentru ca a inceput sa strige dupa mine, atunci cand nu sunt prin preajma, sau cand ma vede ca ma misc in jurul lui...Atunci cand il iau in brate imi zambeste satisfacut. Stiu ca poate unora nu li se pare asa fenomen...dar pentru mine conteaza. In alta ordine de idei,imi place ce citesc despre Maia cea mancacioasa...foarte bine ca alaptezi si ca ati inceput asa frumos diversificarea.Sper sa ma descurc si eu...deocamdata...am incercat din nou cu sucul de morcov...doua lingurite le-a papat...desi s-a cam strambat initial...Voi vedea ce va fi...sunt sigura ca va fi bine pana la urma, pentru fiecare din noi.

Cred ca esti foarte ocupata, si te inteleg perfect. Asa sunt si eu...si uneori am senzatia ca nu apuc sa le fac pe toate.Norocul meu este ca am si un sot intelegator care ma mai trece cu vederea...si ma iarta...In principiu stie si el si isi doreste ca bebelusul sa fie mereu pe primul plan...asa ca restul ce ramane ne facut nu mai are asa mare importanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Shtephy draga mea, imi pare rau pentru Iustinut, poate totusi o sa reuseasca si celalalt testicul sa coboare...Ma bucur ca Iustinut creste bine...Si nu spune ca te vaiti... de aia suntem aici sa ne sustinem reciproc. Ia povesteste ce nazbatii mai face Stefita...

Fetelor, haideti sa discutam despre stimularea bebelusilor (stiu ca s-a mai discutat acest subiect, da de atunci au mai crescut si poate vine fiecare cu idei noi)... uite eu nu stiu cum sa-l ajut pe Dragos sa se intoarca, are deja 5 luni jumate si nu se intoarce nici cum...Simina stiu ca este interesata si ea.

O zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

LAVI , si al meu e foarte intelegator, le doresc la toate un barbatel ca la meu . Si daca imi permiti un sfat incearca sa ii dai mai mult suc de mere cu morcov, adica proportia sa fie mai mult mar decat morcov, ca poate asa ii place mai mult. Maiei nu ii place sucul de morcov gol, se stramba la el si imi da este mana , dar daca il amestec doua proportii mar si una morcov se linge pe botic.
Ma bucur ca Rares se cere la mami in brate, adevqrul e ca pe zi ce trece se ataseaza tot mai mult de noi, Maia desi e la tati in brate se tot uita dupa mine, iar daca nu sunt acasa imi zicea Vali ca se tot uita prin toata casa dupa mine si apoi se uita mirata la el. Noi de ieri vrem sa stam si in fundel dar nu vreu sa o pun inca, .
ANDRE daca poti te rog trimite-mi numele pediatrei.
Si acum o intrebare pentru toata lumea, se stie ca sucul proaspat stors are un index mai mare decat pireul din fruct, oare e daunator bebeilor?, ar trebui adaugata apa ca sa il mai diluam?

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
Atunci cand il iau in brate imi zambeste satisfacut. Stiu ca poate unora nu li se pare asa fenomen...dar pentru mine conteaza.

mie mi se pare fenomen ...ii ceva minunat sa vezi cum zambeste si se bucura ca te vede...asa face si David...ma topesc toata atunci si simt o implinire si o fericire nemarginita

alinus, stii doar ca nici David nu se intoarce nicicum...cateodata il mai intorc eu dar el nu se oboseste....pe o parte se intoarce ff mult si isi da capu pe spate si se uita peste cap....arata exact ca un ,,C''...nu-mi place cand se suceste asa...
biara, eu nu-i diluez sucul, scriau si fetele ca nu se dilueaza...
A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Nici eu nu il diluez intrebam ce ne facem cu indexul glicemic, si ca sa fiu mai bine inteleasa sa va explic la ce m-am gandit, in sarcina am avut diabet gestational, si daca mancam un mar era ok nu imi crestea glicemia, in schimb daca beam un pahar de suc de mere proaspat stors, tot dintr-un mar, aceasta exploda, si mi-a zis nutritionista ca fructul este de preferat sa il consumam asa decat stors, peste tot se vb ca stors creste indexul glicemic al acestuia. De aia ma intrebam oare e ok pentru bebe?

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

shtephy TU ,care gasesti un cuvant bun pt.fiecare,esti binevenita sa-ti descarci of-urile de cate ori vrei..noi suntem aici sa te ascultam si sa te incurajam...ma bucur ca Iustinut a fost cuminte si ca a pus bine in greutate; ma rog sa se rezolve si celelalte probleme ( si noua ne-a zis ca avem dermatita atopica-avea pe frunte ceva pete mai rosii si era pielicica mai aspra- am schimbat gama de cosmetice-folosim Mustela- si e k)..

Raluci fain papucei ,imi plac mai ales tenisii si baschetii...dar,destul de 'expensive',zic eu...

Biara interesant ce zici tu acolo cu indexul asta...de studiat si intrebat dr...

ma duc sa ma tund ca nu se mai poate cu claia asta ,mai ales ca si cade intr-o veselie...see ya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

aaa..Biara,scz ca ma bag ,legat de pediatri..o tipa buna ,zic eu ca e Zaharie ( eu la merg cu David,cand apar probleme mai deosebite sau numai pt. linistea mea),apoi am auzit lucruri bune despre o anume Sanda Campean (nu stiu daca nu e aceeasi persoana de care zicea Andre) si Andreica (asta e mai tinerel ,dar cu multa rabdare si super profi,asa se zice)....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
aaa..Biara,scz ca ma bag ,legat de pediatri..o tipa buna ,zic eu ca e Zaharie ( eu la merg cu David,cand apar probleme mai deosebite sau numai pt. linistea mea),apoi am auzit lucruri bune despre o anume Sanda Campean (nu stiu daca nu e aceeasi persoana de care zicea Andre) si Andreica (asta e mai tinerel ,dar cu multa rabdare si super profi,asa se zice)....
Nu ziceam de asta, ziceam de aia care mi-a venit acasa de 3 ori si am murit de dragul ei. Zaharie e super profi, iar pe Andreica l-am cunoscut la spital, mi-a placut si el. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

am bagat in cuptor pentru diseara o praji cu mere, banane si nuci, sper sa nu o ard caci am talentul asta (lavi )

Shtephy, hai ca mai e putin, greul s-a dus. pup Iustinutul si ii doresc sa nu ajunga la domnu' dr. Pupicei si nazdravanei!

Alinus, pentru stimularea intoarcerii...nu ma gandesc decat la o jucarie preferataasezata cumva lateral, sa se intida dupa ea, si poate ajungand intr-o parte, se intorce si pe burtica. Alex asa a facut, si acum ar sta numai pe burta, iar cand oboseste pune nasu' jos

Biara, eu nu stiu nimic de diluat sucul cu apa, chiar am intrebat pediatra daca sa ii dau apa, eu alaptez inca, si a zis ca ii pot da cateva lingurite dupa ce ajung sa ii dau sa manance branzica si piure de legume

Miany, sa vii cu o tunsoare trendy-fensy-cool

Raluci, m-ai imbolnavit cu site-ul ala cu incaltaminte dar pana nu o merge in picioare zic pas

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Lyly am vazut pozele cu Alex, am lasat acolo comentariile..., iar schema ta de diversificare am salvat-o, mai am cateva si cand mai am intrebari la verific pe toate si iau ce ni se potriveste noua!

Na_bo o sa incerc si eu sa vad daca gasesc, am notat numele, multumesc mult! Daca ai incercat spune-mi te rog..ii plac copilului????

A_driana eu scot petele cu Vanish...si chiar ies!

Stephy ma bucur ca Iustinut a reactionat asa bine la vaccin...iar despre out, o sa coboare...sigur, nu te mai framanta! Va

...am venit si de la cumparaturi, acum continui...cu impachetatul...

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput