Fulgusori Nov-Dec2009(63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Neata buna

Pentru fetele care cauta ochelari de soare pentru copii va spun ca eu am lucrat la UVEX si avem si och de soare pt bebei.Eu i-am luat lui Matei si e super incantat de ei.

http://www.uvex-sport.ro/Ochelari_Sport-Ochelari_copii.html

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Alinush...multumesc.La fel si tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna dimi,

Ce-as mai bantui azi...

Roxyaly, multumim pt pont

Lili, Casa de piatra! fratelui tau, sper sa fie o petrecere de pomina!

LauraB, m-a impresionat f mult filmarea si mai ales Diana. SUnteti intr-adevar o familie de luptatori!

Vad ca a inceput sezonul de nunti si botezuri..ne asteapta o multime si pe noi

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Mai voi cand v-ati depus dosarele de indemnizaie, de v-au intrat banii...eu pe ai mei inca ii astept...cred ca saracele bancomate sunt satule de mine...le butonez zilnic in zadar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Buna dimineata, Europa!
Sunt in trecere rapida sa va arat micuta mea www.flickr.com/photos/11882381@N02/4527226848/" target="_blank">balerina (Diana m-a intrebat foarte mandra dupa serbare daca mi-a placut cum a dansat ea ca o balerina... ).

Acum e trecut bine de miezul noptii aici. Cum maine vom fi plecati toata ziua, e musai sa merg la nanakia, nu inainte de a va ura un sfarsit de saptamana placut. Duminica sper sa apuc sa ajung si eu la zi cu noutatile aici

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Emotionant moment . Pupam mica balerina

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

doris,aceeasi problema am avut-o si eu.
al meu facea asa si noaptea si plangea cand se trezea.i-am bagat vreo 2 zile cereale cu lapte muls de la mine.nu manca mai mult de 40ml.
eu aveam lapte suficient asa ca nu stiu sa-ti spun ce il enerva,dar dupa astea 2 zile a revenit la normal cu papa.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Mai voi cand v-ati depus dosarele de indemnizaie, de v-au intrat banii...eu pe ai mei inca ii astept...cred ca saracele bancomate sunt satule de mine...le butonez zilnic in zadar!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

De ce nu suni, sa nu fie vreo problema cu dosarul, tu sa astepti mult si bine iar pe ei sa nu-i intereseaza.
Distractie placuta

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71

De ceva vreme puiul meu il pun la san si dupa putin timp se incordeaza si incepe sa planga si nu mai vrea sa suga. Incerc sa-l calmez, il pun din nou si iar face aceasi faza. II schimb si pozitia, ma mai plimb cu el prin casa, nu inteleg ce se intampla, foarte greu reusesc sa-l mai alaptez. Si chiar cand mananca se maraie tot timpul ca si cum ceva il deranjeaza, nu-i convine. Doar noaptea mananca linistit. Stiti cumva ce ar putea avea? Voua vi sa mai intamplat asa? Imi fac mii de ganduri si ma simt si vinovata intr-un fel si nu stiu ce sa-i fac. Daca nu mai e lapte destul si el se chinuie sa traga si nu prea iese si de asta se enerveaza?

asa mai face si Ruxi uneori. eu cred ca pozitia e de vina, mai ales ca numai la un san nu-i place sa stea uneori. nu e vorba ca nu mai e lapte, cred ca nu-i place sa stea pe partea dreapta (in cazul nostru). poti folosi alta pozitie la san, sau (in cazul nostru) mai incercam dupa un timp si merge.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

salutare asa rapid si de la noi

azi program de papa si curatenie, apoi mergem la o zi de nastere

Lavi - eu am depus dosarul in 8 ian. si mi a intrat indemnizatia luna trecuta

adriana- papa suculetul, mai curge si pe langa, dar e bine. ii dau cu lingurita 2-4-6-8-10 lingurite, apoi amestec cu mar

pupici tuturor, nu mai am timp sa scriu nominal fetelor

distractie faina tuturor

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

va spun si eu buna dimineata.
la multi ani mamica s_alinutza si fulgusorilor sarbatoriti intr-o zi de 17 aprilie.

raportam o seara grea.cu bebe trezit la 2.00 si plans vreun minut fara sa il pot linisti.
burtica inca ne supara si pe noi.tot constipat e.
am renuntat la cereale,poate isi revine.mami bea ceai de soc poate il ajuta.
laura bdiana e incantatoare.ma bucur ca luptati ca ea sa aiba o viata normala(atat cat se poate in cazul ei).
lili a casa de piatra fratiorului.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput