Fulgusori Nov-Dec2009(63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Si mie imi pare bine ca merge mai departe Bote, si cazul merita. Mi-a placut tangoul lor.

Vreau sa multumesc tuturor mamicilor ptr. sfaturi, I-am pus pana la urma 2 feliute de lamaie pe piciorus si cu plasturi peste si l-am lasat asa pana azi cand nu mai era rosu si disparuse si umflatura de la un picior si cealalta se micsorase.

De ceva vreme puiul meu il pun la san si dupa putin timp se incordeaza si incepe sa planga si nu mai vrea sa suga. Incerc sa-l calmez, il pun din nou si iar face aceasi faza. II schimb si pozitia, ma mai plimb cu el prin casa, nu inteleg ce se intampla, foarte greu reusesc sa-l mai alaptez. Si chiar cand mananca se maraie tot timpul ca si cum ceva il deranjeaza, nu-i convine. Doar noaptea mananca linistit. Stiti cumva ce ar putea avea? Voua vi sa mai intamplat asa? Imi fac mii de ganduri si ma simt si vinovata intr-un fel si nu stiu ce sa-i fac. Daca nu mai e lapte destul si el se chinuie sa traga si nu prea iese si de asta se enerveaza?

Shtephy si eu cotuletul pana trece.

Andre eu nu am reusit sa-ti vad printesa cu ochelari.

Aveam o multime de lucruri sa spun dar vad ca nu mi-a mai ramas nici un neuron, trebuie sa fac iar cum faceam inainte si anume deschideam de 2 ori forumul, pe unul citeam si pe celalalt raspundeam, asa nu-mi scapa nimic.

Acum plec la ca puiul meu doarme de 1 ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

dau eu , ca e cam tarzior

neata!!!!

lili, casa de piatra fratelui si petrecere frumoasa!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

S_Alinutza

si micilor sarbatoriti ca sunt o gramada

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata

lyliana grasias pentru ...buna tare!

Lili distractie placuta la nunta!!

noi prin plimbari...ne "vedem" luni!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Vin si eu sa va ofer o cana de lapte cu nestle. Matteo a decis ca a dormit destul si lui mama-sa ii cad ochii-n gura.

La multi ani sarbatoritilor de azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata!!!

mai pun si eu de o si va mai las niste papanasi ptr cine n-a papat aseara...si FELICIT SARBATORITII ZILEI SI MICI SI MARI!! SA FITI SANATOSI !!

Miany folosesti gama Stelatopia de la Mustela sau cele pentru piele normala.Vad ca n-ai rusit cu linkul ,zi unde-i buba.

draga mea shtephy,nu ca nu am reusit ..nici macar nu am incercat stii tu,inamicul public nr.1..poate acu in w-e ca am sotior acasa..

da ,folosesc Stellatopia de la mustela;l-am dat de doua ori si deja ii disparusera petele...inainte tot ii apareau pe frunte si ii dispareau ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza!

Multam fain de coffee!!!!!!!!!!!!

LMA sarbatoritilor de azi:
fulgusorii:
Maya Paula de Rgagapie
Smaranda de Ofetitza
Nora Bianca de Cristinna
Ianis Stefan de Myrella_21
Sofia Teodora de Alexa75

si mamica

S_alinutza
Sa fiti sanatosi si iubiti!

LiliA, have fun la nunta...sa imi zici si mie ce ai facut cu printesa...ca la noi luna viitoare avem in fiecare week end cate o nunta...si nu stiu ce ma fac cu mancatorul meu de san!Ca nici de muls nu ma pot mulge, fiindca noi nu suportam deloc biberonul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Neata,

Beau si io scurt o cafeluta cu voi....
Multumesc tuturor fetelor pentru comment-urile la poze

Shtephy si mie imi plac hainutzele TEX si au preturi f bune, daca mai sunt si reduceri e chilipir. si noi nazdravanii.

Diana tare faza cu Actimelul. Ce-mi place cand povestiti nazbatiile nazdravanilor...

Camy bravoooo....s-o tina tot asa Flavius

Ralu perseveram...perseveram...nu ne gandim la nebunii

Maine mergem si noi la botez, apropo Lavi distractie placuta!
Va doresc un week-end mirific!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Buna dimineata, Europa!
Sunt in trecere rapida sa va arat micuta mea www.flickr.com/photos/11882381@N02/4527226848/" target="_blank">balerina (Diana m-a intrebat foarte mandra dupa serbare daca mi-a placut cum a dansat ea ca o balerina... ).

Acum e trecut bine de miezul noptii aici. Cum maine vom fi plecati toata ziua, e musai sa merg la nanakia, nu inainte de a va ura un sfarsit de saptamana placut. Duminica sper sa apuc sa ajung si eu la zi cu noutatile aici

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura B

Buna dimineata, Europa!
Sunt in trecere rapida sa va arat micuta mea www.flickr.com/photos/11882381@N02/4527226848/" target="_blank">balerina (Diana m-a intrebat foarte mandra dupa serbare daca mi-a placut cum a dansat ea ca o balerina... ).

Acum e trecut bine de miezul noptii aici. Cum maine vom fi plecati toata ziua, e musai sa merg la nanakia, nu inainte de a va ura un sfarsit de saptamana placut. Duminica sper sa apuc sa ajung si eu la zi cu noutatile aici

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

foarte emotionant...mi s-a facut pielea de gaina

Sa aveti un w-e minunat,dragi luptatoare!!!

Mergi la inceput