Fulgusori Nov-Dec2009(63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

lavi,eu am depus dosarul pe 15 feb.am intrebat ce s-a intamplat cu el.fusese depus pe 5 martie la sediul central. ieri am verificat si intrasera banii(indemnizatia pe ian,feb,martie si alocatia pe martie.pana acum venea prin posta cu toate ca am cerut in cont)dar ei ma anuntasera ca ii voi primi abia la inceput de mai.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

LauraB - emotionant

in leg. cu nuntile - si noi avem vreo 3-4 anul asta. prima e acus, pe 1 mai. insa spunem pas (o sa le dam un cadou insa la tinerii insuratei). e prea mare bataie de cap cu cupilu' sa ma mulg, sa gasesc pe cineva de incredere cu care sa stea, stau si eu cu grija la nunta.... daca s-ar trezi mai rar noaptea ar fi o treaba, insa asa... cu 3-4 treziri pe noapte. plus ca as recupera somnul foarte greu. nu-mi permit.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

chiar, fetele cu plantatiile, s-a castigat ceva, macar o canitza de cafea? sau facem deja o tura cu Fiatul?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

noi pe 1-2 mai suntem la munte la ziua unei prietene foarte bune.
stefan va vedea muntele pentru prima data.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Laura B - Diana este minunata, iar tu cea mai cea dintre mamici

sa va dixtrati pe la nunti botezuri care cum pe unde mai aveti de petrecut

noi in curte la sapa, de nenica daca nu ne-a placut cartile

i pup u all
see ya

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

LauraB, pup si eu micuta balerina si familia ei

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71
De ceva vreme puiul meu il pun la san si dupa putin timp se incordeaza si incepe sa planga si nu mai vrea sa suga. Incerc sa-l calmez, il pun din nou si iar face aceasi faza. II schimb si pozitia, ma mai plimb cu el prin casa, nu inteleg ce se intampla, foarte greu reusesc sa-l mai alaptez. Si chiar cand mananca se maraie tot timpul ca si cum ceva il deranjeaza, nu-i convine. Doar noaptea mananca linistit. Stiti cumva ce ar putea avea? Voua vi sa mai intamplat asa? Imi fac mii de ganduri si ma simt si vinovata intr-un fel si nu stiu ce sa-i fac. Daca nu mai e lapte destul si el se chinuie sa traga si nu prea iese si de asta se enerveaza?

Doris, eu nu cred ca este problema cu laptele. In ultima perioada, nici Laura nu mai suge linistita. Asta de cand a inceput sa se ridice in fundic. Cum o pun la san, cum deja se si forteaza sa se ridice. Asa ca suptul a devenit o "lupta" de forta intre noi: adica insist de atatea ori, pana cand in sfarsit isi aduce aminte ca trebuie sa si manance.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna ziua

Nu stiu daca se vazura ceva artificii... dar eu nu prea am avut timp sa le zaresc

Sunt pe la capitolul 61 si incerc sa recuperez.... tare ma bucur ca ati scris mult... sper ca sunteti tot asa vesele cum v-am lasat

Andre, am apucat sa fac o baita inainte sa ajunga tati de Mihnea acasa, ocazie cu care am descoperit ca era cazul si de un epilat asa incat... norocul meu a fost ca a intarziat tati si am avut timp
Ai fost taaaare cu cafeluta in bibe

Diana, mie imi place de nu mai pot de tine ca duci dorul soacrei. As vrea si eu ... dar na. ( sa-i duc dorul in sensul de sa imi doresc sa-mi fie aproape... ca nu ne prea vedem noi)

Lavi, si eu am cumparat deja 2 cutii cu cereale pt bebe. Abia ma abtin sa nu le desfac si probez

Lumi, in 3 e exact cum stii si tu... MINUNAT!

Ralu, bebe meu e in al 10-lea cer. Diminta l-am luat intre noi in pat ( pe la 8 vcand ne trezisem deja) si se intoarcea ba la unul ba la celalalt razand... ne prindea cu amandoua manutele de fata si radea in hohote cand il upam amandoi odata. Aseara a adormit la tati ( cu preferinte dom'le) Si se juca "ascunsa" cu mine din brate de la tati. Ce mai??? MMMMAAAAARE fericire!

strumfy, cartofii dulci ii gasesti in felicia ( baza 3) in frigiderul in care sunt si ciupercile si varza murata ( de ce in frigider... nu stiu). Cel putin, sapt trecuta cand am cumparat eu, acolo erau. Pretul e 10 ron kg .

Lavi, eu acusica cunun... si faza cu laptele depozitat o luasem si eu in considerare... ca inca nu stiu cum voi face sa alaptez.... daaaaaaar ii dau eu lui laptic de la bibe.... ramane problema sanilor mei... pai ce ma fac daca nu papa toate ziua si toata noaptea de la mine? imi explodeaza sanii... deci.... nu mai depozitez nimic... iau piticul cu mine la nunta si gata... Am sa alaptez pe unde apuc... si ma apus sa caut haine care pe langa aspect sa permita si apaptatul

Trimit... si mai scriu ceva mai tarziu

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

salutari,
roxyali cat costa ochelarii aceia? eu nu reusesc sa vad pret . vreau si eu pt broscoiul meu, dar sa nu fie exagerat la pret, in cazul in care ii rupe repede, sa nu ma zgarii pe ochi

EDIT: am reusit acum, ca nu mi se incarcase complet pagina. Cred ca ma bag si eu la o pereche, insa desi la descriere scrie 100% protectie, la culorile de lentile si la unele modele am vazut ca e doar 52, 55% ...

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza_24 spune:

Buna ziua fetele!Chiar daca nu am mai scris de mult timp , v-am urmarit zilnic,chiar si discutiile contradictorii... .Am zis sa imi laud si eu printesa si sa va zic ca are un dintisor,care a iesit destul de usor fara prea multe chinuri si ca incet incet am inceput sa tatonam si noi terenul spre marea diversificare cu suculet de morcov si mar care ne plac foarte mult!Am insa o intrebare pt voi toate desi ar putea parea putin prosteasca:voi iesiti azi cu bebelusii afara la plimbare ? pt ca din cauza acelui nor vulcanic imi este cam teama pt sanatatea printesei desi toata lumea pe la tv asigura ca momentan nu afecteaza populatia!voi ce ziceti?

Mergi la inceput