Fulgusori Nov-Dec2009(63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

gata..v-am pupat inca o data..dezertez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

am plecat si eu.somn usor.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lili multam de cinsteala! Pai eu nici dupa supa la bebei nu ma dau pe spate, e slab calorica si dpdv nutritiv, ii umfla si refuza apoi papa bun si echilibrat. Da mai incolo, dupa un an pentru variatie, supe creme, ciorbe de perisoare, supa de fideluta/galuste, legume, no in fine care sa-i hraneasca cu-adevarat.

Ralu, pai ce sa spun de Teo... E o dulce, mor de dragul ei, ma urmareste peste tot cu privirea, e cumintica pana cand i se face foame sau somn, nici ea nu se rostogoleste (s-a intors de pe burta pe spate de cateva ori pe la 2 luni si de atunci mare pauza, dar asa au fost si ceilalti doi). Roade tot ce prinde si baleste la greu.

Andre, Chiara e italianca, acolo fetele trebuie s fie la moda si sa arate bine, stie fata ce stie!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Plec si eu la nani. Noapte linistita!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara,

acum am reusit si eu sa intru pe forum, am avut netul picat .

Stephy multa sanatate, sa treaca repede saptamanile care au mai ramas. ce bine ca nu a facut febra bebe si ca nu a plans. sa dea DD sa coboare testicolul.

Am vazut poze noi ale lui Alex bb de Lyly si Rares bb de Lavi, 2 frumosi.

Lyly multumesc de schema. Eu momentan sunt la stadiul adunat informatii, acum ca s-a inceput diversificarea pe forum nu imi mai e asa de teama de ea ca inainte.

Raluci OMG copil uitat!!!si iarna. naspa faza.Multumim de situl cu incaltaminte.

Lavi eu il incalt pe bebe cu adidasi pt ca nu mergi si deci nu ii afecteaza piciorul.

Ralu eu vreau un fratior/surioara cam peste 3 ani, acum sper sa vrea si jumatatea mea.

Lili distracit placuta la nunta si casa de piatra fratelui.

Diana foarte tare faza cu actimelul!!!

Ancutza sper sa ii mearga Sabinutei cu perele sau cu Lass baby.

Alinus nici Robert nu se intoarce (bine noi avem doar 4 luni), dar nici nu ii place pe burtica. Il stimulez eu cu jucarii cand il pun pe burtica, dar cum se enerveaza cand e in pozitia asta nu ii mai arde lui de jucarii.

La discutiile cu diversificarea inca nu ma bag ca nu ma pricep dar bag tot la cutiuta.

Bebe doarme de o ora dar vad ca deja se foieste. De cand a inceput sotul programul de noapte il iau mai devreme pe bebe in pat cu mine (adica pe la 3 nu ca inainte la 5) si am observat ca ar vrea sa il iau in pat la trezirea de la ora 1 . cel putin aseara de-abia am reusit sa il pun in patut la prima trezire.

Am scris catamai placinta.

Va urez o noapte cat mai linistita, fara terziri dese

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui lili_a

eu sint
trasnpir la TV cu botezatu, beau o bere si halesc niste praji de la lylyana
pufuletii mi-a sutit Andre

si eu...HAI BOTE!!!!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

eu astept acum sa vad ca ramane in concurs...ca nu am trimis niciodata sms-uri

Ralu_seby foarte bine ca ai gasit hainute, sper ca in Bucuresti sunt mai multe la reducere, ca aici la Brasov...mai nimic...
Cu biscuitii..eu nu am gasit nimic fara gluten..poate imi spui cum se numesc cei gasiti de tine. Multumesc mult!!!

..mi-e somn, dar stau sa vad cum sta treaba pe la PRO TV...

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

...merge Bote mai departe!!!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

BRAVOOOOO BOTE!!!!!!!!!! FELICITARI!!!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Am venit si eu sa pap praji si papanasi iar mai apoi sa beau o bere receeeeee.
Raluci super muzica din seara asta ,super sfarsitul acelui mesaj ,adica PAM PAM .Zici ca-i buna branza aia ,da.Presupun ca zici de mega image ,da?.
Nici mie nu imi place Carfurul in mod deosebit ,dar imi plac mult hainutele Tex asa ca le mai calc pragul.Nu pot sa cred ca exista tampiti ce-si uita copilul in scoica.Doamneeeeeeeee...
Lili casa de piatra fratiorului iar voi sa va simtiti super.In fiecare zi o sa ma gandesc la imbratisarile taleCat despre nasturei cred ca-i bine sa-i verifici mereu.
Distractie frumoasa si Laviniei si Laurei.Sa-i puneti pe Rares si pe Amalia la dans ,da?
Ancutza tare rau imi pare pt ca va chinuiti asa rau cu burtica Sabinutei.Poate ii scoti pt cateva zile cerealele ,morcovul fiert ,marul copt ,chiar si banana (asta in cazul in care Sabinuta papa ce am enumerat eu).
Floricik hai puneti-va pe treaba pt fratior sau fratioara
La fel si Crisa sunt sigura ca foarte curand isi va dori si sotul tau inca un pui mic.Ma bucur ca scrii mai des.
Diana pt toti si unul in plus pt nazdravana Dulcineea.Super frumos ne-ai edificat cum stau treburile cu sucuri,supe,ochelari .
Tina ufff inca-i in spital soacra? Sper sa se refaca cat ma repede.
Ralu sa va fie de bine "golaneala" si cumparaturile.
Alinus am fugit repede la pozele voastre ca eram sigura ca am facut o gafa ,Riana are ochii verzi iar flatiolul albastri.Oricum ,superbi sunt amandoi.
Andreuta la ce fotomodel ai tu acolo nici nu-i de mirare ca sta ochelarii la ochi
A_driana weekend placut si voua.
Ali sper ca ai gasit metode bune de dragalit cu baiatul ca stiu cat e de greu sa nu il simti in brate.
LauraB foarte tare expresia cvpp si abia astept sa ne pove cu hip hopul.
Miany folosesti gama Stelatopia de la Mustela sau cele pentru piele normala.Vad ca n-ai rusit cu linkul ,zi unde-i buba.
Lyly praji

Gata ,fug ,mi-e somn.Dar am o intrebare .Unde este Laura-Andreea?
Somnic dulce.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput