FIV la Sibiu (11)
Raspunsuri - Pagina 11
ciuripica spune:
Yarrina, sunt atat de bucuroasa ca ai reusit. Te-am urmarit cu sufletul la gura si nu am crezut nici o clipa ca nu ai sa reusesti. Poate m-am atasat de tine stiind ca am fost in aceeasi zi la sibiu.(1 apr)
raisa75 spune:
am glumit, dar pe unde am mai fost eu pe la clinici renumite prin Buc, nici macar nu ma intreba numele, asa ca.........
ciuripica spune:
stiu ca nu v-am scris mai nimic despre mine. Aspir la "burtica" de vreo 4 ani.
Am fost diagnosticata cu SOP( sindrom de ovare micropolichistice). Tratamente...n+1. Anul trecut in aprilie am facut o laparoscopie pt drilling ovarian. Din nou tratamente n. Cate doi foliculi in fiecare luna, tot anul, dar nimic.O IUI in decembrie , tot nimic. Dr. meu a spus ca putea sa fi fost o sarcina oprita in evolutie( mi-a intarzaiat ciclul 2 zile)
Aflam de Sibiu. Sa nu uit spermograma facuta la noi: super. IUI la Sibiu, spermograma dezastru.
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuripica In schimb, analizele mele hormonale si vaginale super. Ce sa fac? |
pai daca spermograma ar fi asa dezastru nu v-ar fi facut IUI, ar fi zis direct FIV.
care-i faza ?
cine a hotarat ca IUI si cate a zis sa incercati ?
Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?
ciuripica spune:
adica spermatozoizi rapid progresivi 0%, lent progresivi 41%, cu defect de cap 61%, normali 34%, concentratie la inceput 18 mil/ ml, concentratie dupa 4 mil/ ml,
Dr. spunea ca daca concentratia este mai mare de 1mil/ml atunci se face IUI
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuripica Buna seara fetelor, nu am mai scris demult dar v-am urmarit tot timpul. Pana la urma am facut IUI la Sibiu cu dr. C pt ca dr.I era de garda la maternitate.Sunt 10 zile de atunci si azi mi-am facut testul, care , fireste e negativ. |
La ce maternitate era de garda ?
Habar nu aveam ca lucreaza si in alta parte - e vorba de clinica polisano pe sectia de obstetrica ginecologie sau de maternitatea de stat din Sibiu ?
Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?