Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (69)"

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Aceasta petrecere se face in familie, ca o reuniune. Cum de obicei coincide cu ziua de nastere cel mai potrivit e un cadou pt copil.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Multumim de explicatii Nico.
Acum am priceput.

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Si eu ii voi "rupe turta" finutei mele maine. Asa e obiceiul in zona noastra...Stiu ca nu se merge la biserica, este doar o traditie asa....cred ca mai mult se asteapta petrecerea si mom. in care copilul alege diverse obiecte puse pe tavita.
Eu i-am cumparat finutei o rochita, asa cu bolero, fff sic si draguta (deh..daca nu am si eu o fetita, ma multumesc sa iau rochite pt finuta), body, dres, pantofiori (si astia haiosi foc, roz, din piele ext si int, cu niste floricele mov), un carucior pt papusi pe care il va impinge ea - acum a inceput sa merga in picioare si e bine sa aiba ce sa taraie sau sa impinga. Ah...i-am comandat si o turta si probabil ca ii voi pune si ceva banuti, acolo...ca doar sunt nasi-sa.

problema e ca acum cand scriu ac mesaj am niste dureri groznice, simt asa... ca niste intepaturi fffff puternice in zona inghinala si care se lasa pe piciorul drept. dar sunt ff puternice ca aproape am tipat de durere (desi nu are cine ma auzi)....sper ca nu ma apuca.....

Mami de Matei nazdravan si 34 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Bine v-am regasit burtici si mamaici!!!

Vivela!!! Sa ai parte de o zi de nastere minunanta, sanatate multa si in continuare, o sarcina frumoasa, iar apoi o nastere cat mai usoara. Sa te bucuri de viata in fiecare zi alaturi de familia ta.

Theo, artu, Laurita, Nico, vero, Corina, nana, Alinutza, Mary, bubu, va multumesc din suflet pentru sustinere! Nu va imaginati ce mult conteaza pentru mine lucrul asta. Mi-ati mai dat curaj si in ceea ce priveste revenirea acasa, iar acum ma simt mai bine

Corina, nu te va lasa nimeni singurica pe aici. Stai linistita!!!iti vom face galerie si mai mare

nati, nasol ca ti-a picat net-ul... Urasc cand mi se intamla asta...

nana, felicitari pentru prima noapte dormita!!!! Sa speram ca vor incepe sa curga noptile astea de acum inainte. Ce weekend fain te asteapta!!! Sa-l petreci frumos si sa te bucuri de clipele minunate.

Cristina, felicitari pentru inca o saptamana bifata!!! Nici tu nu mai ai tare mult pana la final...Ce frumos va fi cand il vei tine pe Sebi in brate!

Gabriela, si pe mine ma doare cand ma inghionteste Maya. Are un loc preferat, undeva in parea dreapta sus, mai inspre laterala. Simt ca si cum cineva mi-ar baga un cot ascutit in burtica, dar nici eu nu ma supar. Din contra, ma bucur s-o stiu miscacioasa si activa. Linea negra de care vb tu, mie mi-a aparut inca de la inceputul trimestrului 2 si se prelungeste pana sub sani. Insa na... eu sunt mai brunetica, si ma gandesc ca de aia.

Aniska, te asteptam cu vesti bune de la eco!!!

Tatyana, saracuta de tine!!! Imi inchipui prin ce treci, cat iti e de greu... Dar mai e inca putin. Infim e ce a ramas pe langa cat s-a scurs. Eu una iti tin pumnii sa ajungi pana la 36 de saptamani

marylenac, stai cumintica in patut sa fie bebe bine! Cum de te-am uitat noi pe 9 aprilie? Nu esti trecuta in listuta cu gravidute de la inceput? Oricum, eu in urez un sincer La Multi Ani! Acum, chiar daca e cu intarziere. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de un bebe cuminte si mancacios.

MaryM-ai facut sa rad. Multumesc! Ai dreptate ce spui tu acolo... ca nu voi mai fi niciodata dupa aceea doar copilul mamei si atat, insa am plecat de acasa de 6 ani de zile, iar acum ma simt tare impropriu sa stau aici o perioada atat de lunga. Nu zic... imi e dor mereu de casa si-mi place sa vin in vizita, insa na... nu e ca la mine acasa. Cat despre weekend-ul cu sotul... Stai linistita, ca la noi nu se mai poate nicicum... am burta atat de mare, incat nu exista pozitie care sa fie cat de cat confortabila, cu toate ca eu as face muuuulte. Multumesc si de recomandarea cartii.

NicoDM-ul pe care il frecvetez eu e in incinta Real din Berceni. Uite aici link-ul cu toate magazinele DM din tara, http://dmdrogeriemarkt.ro/contact.htm, unde sunt trecute si cele din Bucuresti. Eu sunt foarte multumita de produsele Alverde de la ei, care sunt bio. Nana, tu le-ai incercat?

M-am lungit, nu gluma.... Va pupic burtici!!! Si va doresc o zi minunata!!!!

Mira fericita 34+cu Maya Alesandra

AMR 6 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Asta cu taierea motului se practica si la noi, in Bucovina, si se practica si in Maramures, unde ne-am nascut si eu, si sora-mea. Numai ca eu stiam ca e acelasi ritual si la fete si la baieti, adik eu nu stiam nimic de nicio turta Cat despre bani... nici nu am stiut ca se dau bani. Stiam ca asa se sarbatoreste prima aniversare a unui copil. Lumea aduce cadouri ca la o zi de nastere...

AMR 6 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

marylenac, stai cumintica in patut sa fie bebe bine! Cum de te-am uitat noi pe 9 aprilie? Nu esti trecuta in listuta cu gravidute de la inceput? Oricum, eu in urez un sincer La Multi Ani! Acum, chiar daca e cu intarziere. Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de un bebe cuminte si mancacios.

AMR 6 saptamani

minunea mea
[/quote]

Da, eu sunt nascuta pe 9 aprilie dar nu inteleg de unde stii ...am pus CNP-ul pe aici

Mergi la inceput

si evident, multumesc fff mult pentru urari...

Uffff, nu ma lasa durerile despre care spuneam m devreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be
Linea negra de care vb tu, mie mi-a aparut inca de la inceputul trimestrului 2 si se prelungeste pana sub sani. Insa na... eu sunt mai brunetica, si ma gandesc ca de aia.

AMR 6 saptamani

minunea mea

Mira draga , eu ma gandeam ca mi-a aparut atat de repede liniuta de "transparenta" ce sunt, ca pot da linistita lectii de albeata la branza telemea . Si mie imi traverseaza tot abdomenul, de la pubis la stern, faza tare e ca deasupra buricului e stramba .

Edit: eu am dat recent peste magazinele DM, si am cumparat de la ei mai mult marci cunoscute, insa ma tenteaza sa probez si produsele lor indigene... Mai ales daca primesc feedback bun in ceea ce le priveste

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Tocmai am vazut si eu la stiri la Realitatea ce zicea Nana dimineata: ministrul sanatatii era intervievat si zicea ca l-a demis pe directorul general de la Cantacuzino pt ca nu a dus la indeplinire planul pt productia vaccinului, dar nu dadea nici un termen despre cand s-ar reincepe productia
Deci cred ca ne mai amana cateva luni.
Abia acum numeste o alta conducere care trebuie sa faca alt plan.

Ruxi 34 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

AMR 6 saptamani

minunea mea

Da, eu sunt nascuta pe 9 aprilie dar nu inteleg de unde stii ...am pus CNP-ul pe aici

[/quote]

Pai ai spus intr-un mesaj anterior Hai ca nu sunt chiar mama Omida

AMR 6 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput