Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (69)"

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Mary- ai grija sa nu lasi turta netaiata! Intinde-te si stai cumintica!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

buna fetele!

trei zile fara net,nu stiam ce se petrece daca a nascut cineva,e bine ca sunteti ok

nu am streptococ,mi-au venit analizele

Vivela

trebuie sa citesc aproape trei capitole din urma

revin

fetita mamei
NIKOL35+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Buna, fetelor!
LA MULTI ANI, Vivela! Sa te bucuri de cei dragi si sa va fie viata plina de lucruri care te fac sa zambesti si sa razi!

Nana, Ruxi - ati fost teribile, m-am amuzat teribil cu motul si cu turta! Noi nici pana acum nu i-am luat motul lui Luca, probabil o vom face cu prilejul botezului Mayei. Se mai oripila cate o baba ca am tuns copilu' pana sa il luam motul.

Tatyana - tine-o tot asa si, zic si eu ca dom'doc' - hai sa fie macar 35!

Nati si Maribel - vedeti ce faceti cu netul ala, ca va punem absente nemotivate!

Si... am uitat...
Am stat cateva ore pe net sa caut produse cosmetice bio pentru BB si imi face neuronu'. Am intrat inclusiv pe ghidul Greenpeace pentru produse cosmetice. Mi-am facut singura capul calendar si parul maciuca (adicatelea am gasit produsele pe care le folosesc eu si de care sunt foarte incantata pe lista rosie - a se intelege lista neagra ). Ce am reusit sa identific e o marca Logona, care inteleg ca se gaseste prin Lifecare. Stie cineva mai multe? Pliiiiz!

Anca 32+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Nana, si la mine e stramba in zona buricului, dar e fff pronuntata. Eu m-am pigmentat strong in sarcina asta... Si la pasa sunt neagra rau...de parca as fi negresa, iar sfarcurile mele sunt atat de negre, incat am si uitat cum arata un sfarc "normal". Ma uitam la niste poze de la mare facute in luna de miere iar in cateva apar cu sanii goi... Cand am vazut, nu-mi venea sa cred ce diferenta...

Mira fericita 34+cu Maya Alesandra

AMR 6 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Si eu am linia maro si la fel ca la Nana este stramba

Iubirisca 32+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Sorry, se pare ca neuronul meu...a luat-o razna iar eu nu mai stiu ce spun, ce fac...Asta e...nu mai stiu ca am spus ceva despre data nasterii mele...oricum nu conteaza....

Mami de Matei nazdravan si 34 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Nana, si la mine e stramba in zona buricului, dar e fff pronuntata. Eu m-am pigmentat strong in sarcina asta... Si la pasa sunt neagra rau...de parca as fi negresa, iar sfarcurile mele sunt atat de negre, incat am si uitat cum arata un sfarc "normal". Ma uitam la niste poze de la mare facute in luna de miere iar in cateva apar cu sanii goi... Cand am vazut, nu-mi venea sa cred ce diferenta...

AMR 6 saptamani

minunea mea

A mea nu-i de negresa, e de grasaaaaa . Da ma incuraja Discordia ca se face la loc .

Deci tu mai ai curajul sa te uiti la pozele de la mare?! Masochisto ! Ca pe mine jur ca ma loveste depresia ... In toate pozele de pe plaja sunt topless, acuma sa vad daca mai am ce "etala" dupa bebe .

Nana 35+ cuiubirici dulce, Adelina Ioana
amr: -5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am aparut si eu cu intarziere,dar am ras copios de replicile Nanei si a lui Ruxi
Pana sa vad ca a explicat Nico cum e cu taierea motului si turta,am crezut ca numai la noi in neam se practica.Eu am ales banii si cozonacul,dar nici bogata nu sunt nici sa bucataresc nu-mi placeCred ca e mai mult asa..de dragul petrecerii.
Deci e o idee buna cu cadoul,nu?

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Anca, eu sunt reprezentant Life Care pentru consum propriu. Am luat o crema de corp pentru bebe Logona. Au multe produse super bune. Daca te uiti in urma, chiar am discutat despre asta cu Mary. Si ea e reprezentant. Imi convine varianta asta deoarece iau produsele cu 20-30% reducere fata de pretul de catalog si nu ai nicio obligatie, in afara de a face o comanda la 6 luni, de cel putin 130 RON. Dar ai ce comanda, crede-ma. Un produs al carui fan sunt e o solutie de curatare a petelor bio, pe baza de ulei de portocale. Eu stropesc in cuva hainele su putina solutie, iar cand le scot de la spalat se umple casa de miros de portocale de zici ca esti intr-o livada de portocali. Si rezista foarte mult aroma.

AMR 6 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

Si eu ii voi "rupe turta" finutei mele maine. Asa e obiceiul in zona noastra...Stiu ca nu se merge la biserica, este doar o traditie asa....cred ca mai mult se asteapta petrecerea si mom. in care copilul alege diverse obiecte puse pe tavita.
Eu i-am cumparat finutei o rochita, asa cu bolero, fff sic si draguta (deh..daca nu am si eu o fetita, ma multumesc sa iau rochite pt finuta), body, dres, pantofiori (si astia haiosi foc, roz, din piele ext si int, cu niste floricele mov), un carucior pt papusi pe care il va impinge ea - acum a inceput sa merga in picioare si e bine sa aiba ce sa taraie sau sa impinga. Ah...i-am comandat si o turta si probabil ca ii voi pune si ceva banuti, acolo...ca doar sunt nasi-sa.

Mami de Matei nazdravan si 34 s
La fix!!La cat te duci la finuta?Te astept sa te intorci sa-mi zici daca si ceilalti invitati au dat bani..

poze

Cristina37+ cu Sebi
AMR 3 sapt

Mergi la inceput