Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
eladea2005 spune:
giorgia, aelita...va intorc complimentele... din pacate, acum am plecat de la mai multe kile in sarcina asta decat la prima...totusi inca nu ma plang...sa vedem la final..
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
carla_2008 spune:
Maurice ai grija de tine si stai cuminte in patut!Crede-ma ca daca imi spunea careva acum juma' de an ca voi sta asa de cuminte luni de zile la pat,inactiva,dadeam cu rosii dupa el.Sunt o fire extrem de agitata si activa(zodia Gemeni),o zapacita si jumatate
Dar cand am vazut inimioarele prima data la eco m-am emotionat atat de tare incat am zis ca pt ei fac absolut ORICE!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Cris2010 spune:
Merci, Georgia!. Raportez si eu 57 kg, la 1.63m, plecat de la 50. Cel mai mult am pus pe picioare si pe fundulet.
Cris 26+ cu
carla_2008 spune:
Georgia23 felicitari pt printesa!!!E mare prichindica!!!!
Dragaica nu te panica ca nu ai de ce!!!Tu stai f bine,col inchis,contractii ioc,iei ore de condus,gatesti,ce mai,esti boieroaica cu gemeni!!!Am sa pun poze cu burtica.Acum sterg ceva poze din contul meu de pe picassa.
Sotu' mi-a facut ieri si cateva nud(bine ,in care nu se vede mare lucru de cenzurat).Dar alea nu le pot pune pe cont.Imi fac altele si va pun.
Raportez si eu 10 kg in plus!!!ma deprim cand vad cantarul.Si cica dupa 6 luni se strang kg mai multe!!!!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Buna fetelor...da ce vorbarete sunteti...cand am plecat de acasa erati la pg15 din cap trecut Noi am fost la control si totul e in regula...printesa are 1200g,placenta e ok,lichidul e in cantitate normala...am 57kg...deci 8-9kg in plus GEO 28+ cu Antonia Maria poze |
Felicitari pt printesica!
Si eu ajung marti la eco. De abia astept!
Cris 26+ cu
lalala13 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Fetelor,ma credeti ca am o cunostinta care i-a pus baiatului numele Zidan???!!!!Baiatul are acum 3 ani.Iar firma lui se numeste Real Zidan. Nu sunt romi,dar au alte gusturi.Ma tot intreb cum va fi la scoala cand o sa se ia copiii de numele lui.Tebuie sa ne gandim si la asta cand alegem numele copiilor,nu?sa nu-l ia nimeni la misto/ Iar baiatul mic de 9 luni se numeste Dante Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 24+ Carla Maria si Cristian Alexandru http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
vaaaaaaai, sotul tot ma bate la cap ca-i pune baiatului numele Capetanos( de la ala de la Steaua)
----------------------------------------------
my somebody....
26+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Sotu' mi-a facut ieri si cateva nud(bine ,in care nu se vede mare lucru de cenzurat).Dar alea nu le pot pune pe cont.Imi fac altele si va pun. Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 24+ Carla Maria si Cristian Alexandru http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
sa stii ca am vazut si eu niste poze nud ale unor gravidute...poze f artistice si cu bun gust...aratau minunat...sunt convinsa ca la fel arati si tu...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
vaaaaaaai, sotul tot ma bate la cap ca-i pune baiatului numele Capetanos( de la ala de la Steaua) ---------------------------------------------- my somebody.... 26+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
eu cunosc un baietel pe care il cheama Sansiro... are elgatura cu fotbalul...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
adrianaBuc spune:
cred ca azi ati batut recordul la scris.
elenus, e normal sa iasa trigliceridele si transaminazele, la fel si colesterolul marite. Stai linistita.
Vorbeati de scutece refolosibile; interesanta ideea, doar ca eu nu voi avea timp sa le mai spal si pe alea (o sa si muncesc cand e bebe sugar). Mi-ar place si mie sa le incerc totusi.
michelle, eu am mustela, dar o folosesc rar, cam 1 data la 4 -5 zile. Probabil ca voi incepe sa o folosesc mai des acum, ca e pielea mai intinsa. Cat despre loviturile lu' bb, mai dai timp; la mine are momente cand isi baga picioarele in ficatul meu de mi se face rau rau.
maurice, poate ar trebui sa vezi cauza dezlipirii placentei. Imi pare rau ca ai probleme. Cu tensiunea cum stai? Am citit ca tensiunea ridicata poate duce la astfel de probleme. Poate ar fi mai bine sa nu mai faci efort.
giorgia, felicitari pentru grasunica. 9 kg nu cred ca sunt multe, avand in vedere ca erai foarte slabuta inainte de sarcina.
Eu nu vreau sa dau pe carucior mai mult de 600 lei. Am vazut carucioare recomnadate pentru 0-36 luni, unele chiar frumoase.
aelita, ti-am vazut burtik.
27+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
lalala13 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
eu cunosc un baietel pe care il cheama Sansiro... are elgatura cu fotbalul... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
vai ce a ras sotul cand i-am citit
----------------------------------------------
my somebody....
26+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!