Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Buna fetelor...da ce vorbarete sunteti...cand am plecat de acasa erati la pg15 din cap trecut Noi am fost la control si totul e in regula...printesa are 1200g,placenta e ok,lichidul e in cantitate normala...am 57kg...deci 8-9kg in plus Shery felicitari pt vestile bune Bamboletta intra pe piticulvesel.ro si vezi ca e acolo modelul ala de carucior la 1290ron Referitor la creme...si eu ma dau cand imi aduc aminte..ink nu mi-a aparut nimic si sper sa nu imi apara GEO 28+ cu Antonia Maria poze |
Cand ma gandesc ca eu am inceput de la 57kg , acum am 67 kg.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
giorgia23 spune:
Eladea lasa lasa ca am vazut poze cu tine si arati f.bine...apropo de poze am vazut-o si pe Cris care arata f.bine
GEO 28+ cu Antonia Maria
poze
giorgia23 spune:
Dragaica in poze arati nemaipomenit de bine...nu as spune ca ai 67kg..dar tb sa tinem cont ca tu ai 2 locatari
GEO 28+ cu Antonia Maria
poze
Alina2005 spune:
Aelita, multumesc pentru video! Am vazut si burtica frumoasa si m-am amuzat de chicotelile copilasilor. Eu vreau sa fac cu lapte, ca sa pot papa si eu. Vas inalt am, de la blender. Poate de data asta iese.
nu mai stiu cine zicea de carucior pierre cardin, uitati-va pe piticulvesel.ro, e ieftin si acolo.
Va , nu mai pot scrie, ma cam doare burtica.
Alina, 27+ cu Aida Alexandra
Fetita mea
bamboletta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
Bambolett... ti/a trecut ca ai aparut la 'orizont' hahaha. E ca nu tine mult? Nu te lasa bebei... si nici noi... stam pe capul tau daca e nevoie (si la propriu si la figurat... deja imi inchipui cum ar fi... si/mi vine sa trag o burta de ras, dar sunt singura si daca intra cineva o sa zica ca sunt 'dusa cu pluta') ucenic(aspirant) burtica |
mi-a trecut am mai ramas putin indispusa..dar au trecut nervii
spor la munca
Bamboletta 20+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Dragaica spune:
Unde e filmuletul, in contul comun nu e.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
anca_vlad spune:
Am vazut ca au intrebat fetele in legatura cu scaunul de masina pt bb.
exista 2 variante:
-scaunul fix pt masina cu grade de inclinare si inaltime de la bb pana la 4 ani.
-cosuletul de transport cu si fara baza pt a fi fixat pe bancheta din spate a masinii!
Eu am optat pentru scaunul fix de masina deoarece il fixez si acolo ramane 4-5 ani cand va trece in inaltator!
Diferenta de pret o face inmare parte firma sau faptul daca are sau nu sistem de prindere isofix!
dar dupa parerea mea daca exista varianta sa achizitionati ceva de afara cu acest sistem merita este mai ieftin decat la noi.
Tin minte ca an vazut la Dacia un astfel de scaun si era la un pret rezonabil dar e vb de prospectarea care am facut-o acum vreo 3 ani!
Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
aelita spune:
RODICA dar nu e apoi cu prea mult ulei la un singur ou?eu faceam separat,2 oua ,de doua ori
DRAGAICA,ELADEA,pareti slabe,aratati asa bine cu burta !
DRAGAICA,ce zici tu ca exista in magazinele mari pt gravide?
22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
paula_m spune:
Dragaica, de filmuletul Aelitei intrebi? Il gasesti pe prima pagina.
Paula, 25+ cu Andrei
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giorgia23 Noi am fost la control si totul e in regula...printesa are 1200g,placenta e ok,lichidul e in cantitate normala...am 57kg...deci 8-9kg in plus Bamboletta intra pe piticulvesel.ro si vezi ca e acolo modelul ala de carucior la 1290ron GEO 28+ cu Antonia Maria poze |
felicitari pt grasunica wow 1200gr incep sa creasca bb-ii,la 28 sapt eu zic ca nu ai luat mult in greutate,eu am luat aproape 7 kg si am abia 21 sapt maine
m-am uitat pe site nu e acelasi model..e ceva diferit la rotile din fata
cel care il vreau eu e 1330 lei...cam tot pe acolo..si poate mi-l aduc mai redepe
Bamboletta 20+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)