Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Gata, va ca/mi iau zborul pe unde mai am treaba... Sper sa ajung mai devreme in stup si o sa va invit la un 'laptisor de matca'.

ucenic(aspirant) burtica

pupici maya..take care...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Dragaica eu de 5 luni jumate cam asa stau ca nu am ce face.La inceput din cauza hiperstimularii groaznice vreo cateva saptamani,apoi de paranoia am stat 2-3 sapt,iar de la 3 luni jumate au inceput contractiile,durerile .Acum chiar nu mai am ce face.Doctorii mi-au spus sa stau cuminte(ca am fost la 2-3 dr)in patut mai mult.Ideea e ca pe mine ma apuca contractiile si dureri de burtica daca stau in picioare mai mult de 10 min.Ti-am mai spus.Plus o stare de greutate jos,si stari de lesin.Nu e normal la o sarcina .Asa ca ma bucur ca nu am col deschis,placenta e cum trebuie si stau cuminte si astept luna iulie!
Bine ca am mai fost in 2-3 magazine pt bebei ca trebuie sa fac cumparaturile deja,dar dupa un drum de-asta sunt terminata,burtica tare,nu am aer etc....
Tu esti mai norocoasa!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Aelita, am vazut si cum ai facut maioneza, dar cel mai mult mi-a atras atentia burtica ta... e asa rotunda si frumoasa.Mie imi ia 10-15 min sa fac maioneza cu mana, dar de acum nu ma mai chinui, tb sa mai imi fac rost de un vas mai lung si mai ingust.

Paula, 25+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SHERI bine ai revenit !!! ma bucur ca sunteti bine !

DENISA,copiii ar trebui sa vorbeasca romaneste,ca noia sa le vorbim,dar ei vorbesc un amestec,din ce in ce mai mult in spaniola.

ma bucur ca v-a folosit demonstratia cu maioneza.de acum incolo sa nu va mai chinuiti cu frecusul

ALINA,mai pune sotul sa mai incerce odata,deci 350 ml de ulei a fost corect cum a pus el,nu stiu daca a pus lamaie si sare(eu nu am incercat cu otet ca in video),si eu pot sa fac treaba asta NUMAI in vas ingust,cat blenderul.altfel nu stiu sa fac.
vasul asta mie mi l-a dat la blender,daca nu,marimea asta gasiti vase din alea gradate,de plastic.

a,si inca un defect la mine,nu stiu sa fac mai multa maioneza
fac asa de cate un ou,cand vreau mai multa.dar banuiesc ca iese cu dublu de cantitate,desi mi-e sa nu o tai,asa ca eu fac pe rand.

la fel la fel cu lapte,numai ca in loc sa spargeti oul ,puneti lapte (cand fac va zic exact cantitatea-oricum cat cat un ou apreciat) si la fel ulei,sare,lamaie.

MAURICE ce-am vrut,scumpa,sa-ti spun?nu mai stiu,cred ca sa te pup!

MAYA pupici si tie

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Aelita, am vazut si cum ai facut maioneza, dar cel mai mult mi-a atras atentia burtica ta... e asa rotunda si frumoasa.Mie imi ia 10-15 min sa fac maioneza cu mana, dar de acum nu ma mai chinui, tb sa mai imi fac rost de un vas mai lung si mai ingust.

Paula, 25+ cu Andrei

eu am trucuri ,de lenesa ce sunt

ei,deci ati vazut ca nu e truc,ca aia nu fac reclama trucata
ati vazut burta

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Maya, multi , sa ai o zi superba.

21 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Dragaica eu de 5 luni jumate cam asa stau ca nu am ce face.La inceput din cauza hiperstimularii groaznice vreo cateva saptamani,apoi de paranoia am stat 2-3 sapt,iar de la 3 luni jumate au inceput contractiile,durerile .Acum chiar nu mai am ce face.Doctorii mi-au spus sa stau cuminte(ca am fost la 2-3 dr)in patut mai mult.Ideea e ca pe mine ma apuca contractiile si dureri de burtica daca stau in picioare mai mult de 10 min.Ti-am mai spus.Plus o stare de greutate jos,si stari de lesin.Nu e normal la o sarcina .Asa ca ma bucur ca nu am col deschis,placenta e cum trebuie si stau cuminte si astept luna iulie!
Bine ca am mai fost in 2-3 magazine pt bebei ca trebuie sa fac cumparaturile deja,dar dupa un drum de-asta sunt terminata,burtica tare,nu am aer etc....
Tu esti mai norocoasa!!

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Intrebare, da nu dai cu rosii, in magazinele mai mari de copii nu au scune rulante pentru gravide????
Aici astea mari au pentru cele in luna a8a, a9a sau cele cu probleme in felu asta isi fac femeile cumparaturile.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 21+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Buna fetelor...da ce vorbarete sunteti...cand am plecat de acasa erati la pg15 din cap trecut

Noi am fost la control si totul e in regula...printesa are 1200g,placenta e ok,lichidul e in cantitate normala...am 57kg...deci 8-9kg in plus

Shery felicitari pt vestile bune
Bamboletta intra pe piticulvesel.ro si vezi ca e acolo modelul ala de carucior la 1290ron

Referitor la creme...si eu ma dau cand imi aduc aminte..ink nu mi-a aparut nimic si sper sa nu imi apara

GEO 28+ cu Antonia Maria

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

bine v-am regasit, burtici. e asa de greu de recuperat capitole si pagini chiar daca lipsesti cateva ore. si apoi nu mai sti ce sa comentezi si unde sa-ti dai cu parerea...

aelita, ca sa faci mai multa maioneza mai adaugi apoi ulei. daca pui de la inceput cantitate mare nu iese intotdeauna. iar cu vasul ingust, neaparat! trucul cel mai truc!

michelle1981, sau oricine poate s-o faca, aici sunt datele mele:
UM: 11.10.2009
DPN:20.07.2010
data nasterii: 22.07.1974
printesita prima: Anca-Maria 26.06.2001
delfinasul doi: Hannah Isabela

despre vergeturi... cu ulei Johnson's baby sau, mai simplu, cu ulei de masline. eu ma fac dupa dus, pe pielea uda, sau cand simt ca mi se intinde pielea si devine incomod. nu mi-au aparut nici la prima sarcina nici acum, desi am pus multe kg. depinde de la caz la caz. am vazut unele foarte urate, dungi visinii de parca erau taieturi de cutit, si dupa nastere s-au atenuat foarte putin...

26+ http://picasaweb.google.com/rodyka.es
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (racusor 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Buna fetelor...da ce vorbarete sunteti...cand am plecat de acasa erati la pg15 din cap trecut

Noi am fost la control si totul e in regula...printesa are 1200g,placenta e ok,lichidul e in cantitate normala...am 57kg...deci 8-9kg in plus

Shery felicitari pt vestile bune
Bamboletta intra pe piticulvesel.ro si vezi ca e acolo modelul ala de carucior la 1290ron

Referitor la creme...si eu ma dau cand imi aduc aminte..ink nu mi-a aparut nimic si sper sa nu imi apara

GEO 28+ cu Antonia Maria

poze

ooooooo..doar 57 kg...ce-as vrea si eu...dar nu mai sunt nici la prima sarcina nici atat de tanara...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput