Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
paula_m spune:
Lalala, putea fi mai rau...zi merci ca nu vrea sa-i zica becali sau banel
Oare ce ar vb sotii nostri daca ar avea si ei forumul lor...cred ca ne-am ingrozi
Paula, 25+ cu Andrei
lalala13 spune:
asa si acum
sa va traisca frate grasunii aia de copchii cu ce-i hraniti frate
si mie mi-au iesit colesterol, fibrinogen,trigliceride marite si tocmai m-am intors de la docotor si a zis sa stau linistita ca astea ies modificate in sarcina
maurice ai grija de tine. de exemplu mie mi-a laut secretie si m-a cam durut..si acum simt asa un deranj la burtica si am luat o nospa.
----------------------------------------------
my somebody....
26+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
bumblebee spune:
Lala, subscriu, cu ce-i hraniti mai fetelor? Felicitari pt grasani!
Eu am facut o conventie cu delfinasul meu, sa nu iasa mai devreme de 3 kg si sapt 37
Despre kg mele, refuz sa vorbesc
Alina sa treaca durerea, azi am fost f nasoala cu contractiile si durerile, poate maine o sa fie mai bine ca pe seara merg la cumetrie, si as vrea macar sa socializez putin
Alina 24+ cu
gargarita
carla_2008 spune:
M-am enervat cumplit pe sot ,am urlat ,am plans o tura buna, si acum imi cer iertare de la bebei ca i-am stresatce mama denaturata sunt!!!!GATA!!!!De acum nu ma mai enervez nici daca ploua cu broaste!!!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 M-am enervat cumplit pe sot ,am urlat ,am plans o tura buna, si acum imi cer iertare de la bebei ca i-am stresatce mama denaturata sunt!!!!GATA!!!!De acum nu ma mai enervez nici daca ploua cu broaste!!! Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 24+ Carla Maria si Cristian Alexandru http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Eu am facut 2 crize de genul asta in sarcina si s-au lasat cu multe dureri de burtica, asa ca, tre' sa-i iertam ca-s ai nostri
Alina 24+ cu
gargarita
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 M-am enervat cumplit pe sot ,am urlat ,am plans o tura buna, si acum imi cer iertare de la bebei ca i-am stresatce mama denaturata sunt!!!!GATA!!!!De acum nu ma mai enervez nici daca ploua cu broaste!!! Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 24+ Carla Maria si Cristian Alexandru http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
of, mai draguta...ce paote fi atat de grav incat sa te superi asa de rau?? hai ca pupam fata sa treaca...si pe sot il mustruluim noi rau de tot pt asta...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
adrianaBuc spune:
SA TREACA SUPI!
27+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
lalala13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
of, mai draguta...ce paote fi atat de grav incat sa te superi asa de rau?? hai ca pupam fata sa treaca...si pe sot il mustruluim noi rau de tot pt asta... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
chiar daca nu e din afara grav, pentru tine poate e f nasol(mai sunt si hormonii). stiu ca si eu am trecut prin crize de plans cu dureri de burta si cu cererea iertarii la bebe ----------------------------------------------
my somebody....
26+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
Sheritra spune:
Carla, maine fac 26, maine schim data nu trag de ele ca de ciunga! Si eu sper sa duc pana la 37 ca sa nu fie premature, sa nu stau tot sezonul estival in Giulesti!
Dragaica, pe mine m-a pus sa mananc dr dulce cu o ora inainte de analiza normala de glicemie. Daca iesea val mare ma baga la testul cu glucoza. Cu doua cioco in burtan la 6 dimineata aveam spre val min, asa ca ura si la gara!
Cris2010 cumpara blenderul oricum va trebui la bebei odata cu diversificarea, face papa pasata perfect.
Maya, pe cand testul?
Shery 25 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)
enik83 spune:
ce m-am amuzat cu broastele..
22+ cu o minune de
poze