Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 15
carla_2008 spune:
Buna fetelor,
Michelle chiar ieri am citit un articol despre sling-uri,dar nu acesta.Aceeasi avertizare am vazut-o!!!!Eu una nu voi purta copiii in sling,maxim in ham ,si ala dupa 4-5 luni cand le fac filmul la coloana si dr imi spune ca e ok!
Pai bebeii in sling nu au cum sa stea ca in brate,sustinuti in 3 puncte,cap,coloana si fundic,stau indoiti saracii ca mi si mila sa ma uit la ei cand mai vad pe undeva.Pe mine nu ma mira articolul asta ca eu nu prea sunt de acord cu sling-urile pt bebei f mici de cand le-am vazut ca au aparut.Pt bebei mai mari,da ,sunt foarte practice,nu contest!Dar hamurile ce au?Mi se par mult mai ok,si sustin si caputul f bine,si coloana!ar cum am zis,eu pe ai mei ii pun dupa 4 luni in ham.
Carmen w-e placut!!!sau muncesti?ca ziceai ca in jobul tau calatoresti mult!!!Camera Letiziei e super frumoasa si calda!!!
In Ungaria stiu ca se numeste copilul dupa mama.Eu tot in Ungaria nasc,noi suntem amandoi romani,iar cetatenia copiilor poate fi la cerere maghiara sau doar romana.Eu am zis ca nu complic lucrurile mai ales ca nu avem pe nimeni in familie maghiari,nici nu stim maghara si vor fi doar cetateni romani.
Laurika bine faci ca iti iei concedii pana la DPN!!!Eu chiar ma bucur ca stau acasa si nu am tangenta decat cu cine vreau eu ,ca asa esti mai ferita de tot felul de virusi.
Ca sa va zic ce paranoia sunt: soacra-mea s-a racit rau acum 2 sapt.Nu are voie nici acum sa vina cel putin o saptamana la noi desi zice ea ca i-a trecut,pt ca perioada de incubatie dupa ce inceteaza sa se manifeste boala este de o sapt ,timp in care imi poate transmit mie ceva.Ea vine de obicei zilnic la mine,ma streseaza
,cica ma ajuta cu vasele,cateodata curatenie.Acum e liniste si pace la mine in casa ca nu vine sa ma streseze cu "sfaturile" ei binevoitoare.
Ce rea sunt!!!Dar pe langa contractii si toate cele,numai o bronsita imi mai lipseste!!!
Inca o dovada de paranoia: de cand sunt gravida nu ma pup,imbratisez cu nimeni!!!Nici pe sora-mea n-o pup,pe nimeni.Si care mai vin pe la noi,cand le zic ca nu ne pupm se uita la mine ca la masini straine si ma intreaba e superstitii sunt astea!
AAA si cei care au copii la care le curge un pic nasucu stau acasa,nici ei nu au ce cauta la noi.
Sa nu radeti de mine dar am zis ca mai bine previn orice decat sa pateasca bebeii mei ceva in burtica!!!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
coteasca spune:
Buna fetelor! ce vorbarete sunteti, abia acum am recuperat si eu din urma.
Racusor, sa stii ca si mie mi se intampla la fel in mijloacele de transport si mi s-a intamplat o data in tramvai sa mi se faca rau de la aglomeratie, ma trecea cu calduri si imi venea sa vomit, Doamne nu as vrea sa mai retraiesc acele momente, am inceput sa dau jos rand pe rand geaca, esarfa, manusile (era iarna) se uita lumea, vedea ca transpiram, curgeau apele pe fruntea mea, da unu ma, n-a zis sa stau jos, sa se ridice sa-mi dea locul, ba mai mult se inghesuiau in mine, dar pana la urma am reusit sa cobor la a doua statie ca la prima n-am avut timp sa ajung ca era super aglomerat.
Nenorocita tara mai avem, plina de badarani. Si mai ales cand vezi mosii si babele alea care umbla cu caruturile dupa ei prin mijloacele de transport, te inghioldesc cu coatele si zic ca sunt bolnavi pe moarte dar cand e vorba de un loc in RATB alearga de zici ca au facut atletism toata viata lor si spulbera tot in calea lor.
Hai ca m-am intins....scuze...dar urasc chestiile astea...
28+ 
Corina, viitoare mamica de baietel
carla_2008 spune:
Cris2010 ff frumos patutul.Cat costa??
Aelita esti o bombonica.Cum iti rapesti tu din timp sa ne inveti pe noi maioneza cu blenderul!
Mycya bine ai revenit!!!
Eu tebuie sa ma calmez pt ca daca mai fac crize de nervi ca si ieri,imi stresez bebeii!!!si ei n-au nici o vina!!!
Dragaica ai fost la eco??
Eu miercuri merg la 4D!!
DE-abia astept!!!
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
coteasca spune:
Belu sanatate multa pt fetita, aveti grija.
Felicitari burticutelor care au fost la eco si totul e ok si succes celor care urmeaza sa mearga.
La mine bblul se invarte toate ziua. Cand stau pe scaun se misca exact pe vezica mea si imi da niste senzatii de dus la buda si chiar cateodata ma gadila
.
Vreau sa va intreb daca voi cand mergeti la toaleta ramane pe servetel niste punctulete maro???
Mie mi s-a intamplat sa imi apara pe servetel doua trei punctulete maro, dar acum de cand copilul se misca si imi atinge si vezica am observat ceva mai multe punctulete maro pe servetel. Oare o fi normal?
Sa fie de la faptul ca mi se mareste uterul??? Chiar nu stiu
Va pup
28+ 
Corina, viitoare mamica de baietel
Cris2010 spune:
Gata, am ajuns acasa, am si mancat. Imi astept sotul sa mergem la cumparaturi.
Carla, patutul costa 800 lei (redus de la 1000). O sa iau si rotile pt el.
Tie cand iti vine caruciorul. Modelele care ne plac nu sunt pe stoc, trebuie sa fac comanda. SA vedem cat dureaza...
Cris
26+ cu
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui coteasca Buna fetelor! ce vorbarete sunteti, abia acum am recuperat si eu din urma. Racusor, sa stii ca si mie mi se intampla la fel in mijloacele de transport si mi s-a intamplat o data in tramvai sa mi se faca rau de la aglomeratie, ma trecea cu calduri si imi venea sa vomit, Doamne nu as vrea sa mai retraiesc acele momente, am inceput sa dau jos rand pe rand geaca, esarfa, manusile (era iarna) se uita lumea, vedea ca transpiram, curgeau apele pe fruntea mea, da unu ma, n-a zis sa stau jos, sa se ridice sa-mi dea locul, ba mai mult se inghesuiau in mine, dar pana la urma am reusit sa cobor la a doua statie ca la prima n-am avut timp sa ajung ca era super aglomerat. Nenorocita tara mai avem, plina de badarani. Si mai ales cand vezi mosii si babele alea care umbla cu caruturile dupa ei prin mijloacele de transport, te inghioldesc cu coatele si zic ca sunt bolnavi pe moarte dar cand e vorba de un loc in RATB alearga de zici ca au facut atletism toata viata lor si spulbera tot in calea lor. Hai ca m-am intins....scuze...dar urasc chestiile astea... 28+ ![]() Corina, viitoare mamica de baietel |
Perfect de acord.si mai si behaie fara sa duca mana la gura. eu am patit-o in tramvai.se vedea burta, deci nu putea sa zica ca nu stie.eu ma tineam de bara si a venit una cu 2 fete maricele, s-au imbulzit, normal si cel mai 'misto' a venit langa mine si s-a sprijinit cu spatele pe mana mea agatata de bara.am stat vreo 3 secunde asa dupa care am impinso...nimic..pe urma i-am zis de la obraz:cucoana, nu te supara, dar nu vezi ca stai pe mana mea...si ce crezi, mi-a zis ca-s nebuna..atunci am facut de 2 parale.fetele, ar trebui sa vedeti ce teroare e la statie la spitalul giulesti de mosi si de babe.nu am nimic cu ei, dar macar sa circule la ore acceptabile..nuuuuu, ei se imbulzesc ca disperatii la 7 cand merge lumea la munca si fac si urat daca nu ii lasi sa stea jos..sunt foarte multi nesimtiti in lumea asta.chiar si la giulesti cand asteptam la camera de garda erai ditai galiganii care stateau jos pe scaun si femeile gravide stateau in picioare si mai erau si inghiontite de diversi care nu se uita pe unde merg ( am patit-o eu)
hai ca m-am intins....

Laura
25+ cu
laurika1982 spune:
Denisa: 

Elena: sanatate multa la fata
Mycya: bine ai revenit
Flori: bafta azi la eco
Bafta la toate fetele...
-ici multi!
Laura
25+ cu 
Cris2010 spune:
Mysya, bine ai revenit!
Btz-ovi, cum stai cu analizele. Poate iti faci niste analize suplimentare pt starea ta de rau. Toxo, listeria le-ai repetat??? Ai grija de tine
.
Cris
26+ cu
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Cris2010 ff frumos patutul.Cat costa?? Aelita esti o bombonica.Cum iti rapesti tu din timp sa ne inveti pe noi maioneza cu blenderul! ![]() Mycya bine ai revenit!!! Eu tebuie sa ma calmez pt ca daca mai fac crize de nervi ca si ieri,imi stresez bebeii!!!si ei n-au nici o vina!!! Dragaica ai fost la eco?? Eu miercuri merg la 4D!! DE-abia astept!!!Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 24+ Carla Maria si Cristian Alexandruhttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Nu, am acum la 9 dimineata
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
21+ de
Tudor Sebastian si
inca deliberam
anca_vlad spune:
cris unde e linkul cu patutul vreau sa vad!
am primit scaunul de masina si e fff fain si caruciorul!
Anca +22s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca