Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
helau burticute!
m-am intors si eu de la coifor...
tuns si vopsit... si by the way, tot vopsea fara amoniac am folosit, dar prinde pe firele albe(si eu am destule
)
la 5 avem marea intalnire...abia astept...
pana atunci sunt prin zona...![]()
o zi frumoasa tuturor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Florentina_C spune:
Salutari si de la noi...
Azi am fost ocupata tare la munca si va citesc printre picaturi... Acum sunt in pauza de masa si am apucat sa va scriu cateva cuvinte...
Si noi mergem azi la eco la 16:35...
sa fie bine... Eu de abia astept sa il vad pe bebe...

Vin diseara sau maine dimineata cu vestiii.
Va
pe toate...si zi frumoasa. 
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 21+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
Mycya spune:
burticiii bine vam regasit.va

pe toate de aici din departare

cat o sa am de recuperat,nu stiam pe unde mai sunteti,am ramas uimita cand am vazut la ce capitol ati ajuns,harnicute mai sunteti.acum ca am ajuns inapoi o sa va pun si pozici cu burticutza mea care a crescut
Bianca
22+
Cris2010 spune:
Buna fetelor!
Am trecut si eu pe la serviciu sa vad care-i treaba
. Am fost de dimineata la inot, dupa trei saptamani de pauza (ca am tot fost in deplasari). A fost super, mai ales ca vreo 20 de min. am avut bazinul doar pt mine
.
Victo felicitari pt vestile bune
.
Multa bafta fetelor care merg zilele astea la eco
.
Aelita, cuvintele sunt de prisos. WOW.
Carmen, w/e placut la Venetia
. Mobilierul zici ca-i din povesti

.
Laurika, multa sanatate. Bamboletta are dreptate cu sistemul imunitar scazut. Incearca tot timpul sa mananci fructe pt vitamina C (kiwi e foarte bogat in vit C), ceaiul de coacaze la fel.
Belu, si micutei tale multa sanatate. Sa se faca bine repede, repede. Mi-a placut faza cu udatul floricicii
.
Nela, incearca vopsea Logona, este bio si cred ca fara amoniac. O gasesti pe net sau la unele farmacii.
Racusor, ati mai ajus la babycomfort la showroom??? Noi azi vrem sa mergem. Sunt tare curioasa cum arata produsele in realitate. Noi ne-am hotarat la patutul www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=2003" target="_blank">asta si la caruciorul www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=2200" target="_blank">asta sau www.babycomfort.ro/produs_galerie.php?cod_produs=1847" target="_blank">asta
(vedem la fata locului.
Cris
26+ cu
Victo spune:
andreea, flori, sa va simtiti bine la intalnire!
voua v-a dat dr sa luati Ca? mie mi-a dat ceva Ca natural..osteoconessine sau asa ceva din cate descifrez pe reteta.
Paula
cu
Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
Cris2010 spune:
Eladea, sa-ti fie de bine. Si eu vreau sa ma tund mai scurt, dar de cate ori ajung la salon, ma paraseste curajul
. Vedem dupa nastere.
Fetelor, ne "auzim" de-acasa.

Mi-e o foooaaaammme!
Cris
26+ cu
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mycya burticiii bine vam regasit.va ![]() ![]() pe toate de aici din departare![]() ![]() ![]() cat o sa am de recuperat,nu stiam pe unde mai sunteti,am ramas uimita cand am vazut la ce capitol ati ajuns,harnicute mai sunteti.acum ca am ajuns inapoi o sa va pun si pozici cu burticutza mea care a crescut ![]() Bianca 22+![]() |
Bine ai revenit alaturi de noi.Te asteptam cu poze!!!

26+cu
...IUBESC 2 BARBATIUs
My Baby Boy
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo andreea, flori, sa va simtiti bine la intalnire! voua v-a dat dr sa luati Ca? mie mi-a dat ceva Ca natural..osteoconessine sau asa ceva din cate descifrez pe reteta. Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007) |
bumblebee....

paula,abia astept sa il revad pe piticot... mie mi-a dat sa iau din sapt 28 Ca cu vit D....asa ca iau calciu efervescent sandoz cu vit D...o s-o intreb azi daca tre sa mai iau ceva... fier nu cred ca trebuie sa iau, sideremia mi-a iesit peste limite...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
btz_ovi spune:
Fetelor am o intrebare: tot vad ca vorbiti de acele valori IR.Ce inseamna?Ca eu nu am auzit-o pe doctorita mea niciodata vorbind de asa ceva 
26+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy