Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Toata noaptea m-am foit..si spre dim am un somn de nu ma pot trezi
azi am avut program de nu mi-a priit mirosul din baie si imediat am dat la rate

azi m-am cantarit si cantarul arata 69.5 kg saptamana trecuta arata 69.6 kg asta dupa ce la pasti luasem 1 kg intr-o sapt..ia fost mila de mine si nu am mai pus nimic

azi schimbam si semnatura 21 sapt

Nela-eu ma vopsesc cu Loreal Casting fara amoniac acum a aparut si de la Garnier fara amoniac sper sa nu gresesc...de la Loreal este si vopsea profesionala fara amoniac dar numai la salon o gasesti...spor la vopsit

Rodyka-bine ca ati descoperit la timp,stiu ca la miopie daca nu porti ochelari scade si mai mult,fetita mea de la 1 an jumate poarta ochelari si merge spre bine...noi avem cu +

Aelita-esti tare cu maioneza ne-ai salvat de la frecat cu lingura

Victo-felicitari pt vestile bune

Beluistef-multa sanatate printesei
eu stiu ca e obligatorie grupa pregatitoare..altfel nu o primeste la scoala..asa am auzit..

Cristina_serban-te asteptam cu vesti bune

Carmen-superba camera printesei...weekend placut la Venezia

Michelle-sunt la fel vitaminele..la inceput luam elevit dar imi era mai rau de la ele am schimbat cu materna si e mai bine,poti sa ramai cu elevit sau poti schimba cum te simti tu mai bine

Maya-o zi frumoasa

Laurika-multa sanatate..acum in sarcina e sistemul imunitar mai slabit si se prind toate

o zi frumoasa

Bamboletta 20+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

crispro, multumesc pentru raspuns!

laurika.. uff.. dar cum l-ai capatat? Multa sananate!

Fetelor ati vazut articolul asta despre www.desprecopii.com/info.asp?id=2074" target="_blank">sling?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna gagici..

nela_deea... nu vreau sa te dezamagesc dar vopselele fara amoniac nu prea prind pe parul carunt..

22+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

crispro, multumesc pentru raspuns!

laurika.. uff.. dar cum l-ai capatat? Multa sananate!

Fetelor ati vazut articolul asta despre www.desprecopii.com/info.asp?id=2074" target="_blank">sling?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze

Daca as sti...l-as strange de gat pe imputitul care raspandeste boala in nesimtire ( varicela + stafilococ). nu mai vreau sa merg la niciun magazzin la nimic de frica.daca vad pe unu pe starda ca behaie, am senzatia ca il starng de gat si vreau sa ma iau de el....cica si varicela si stafilococul il puteam lua de oricunde..daca a pus careva mna murdara si mai departe eu... aia e..

Laura 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna delfinasi

vorbarete ati mai fost eu nu am avut timp sa mai intru..dar tot recuperez de aseara

am fost la cursul despre respiratie, am invatat ca sunt 4 feluri - suieratul vantului, pufait, suflat in lumanare si scremut dar oare o sa stiu atunci sa respir

dar la bebe ii place de vocea moasei, ca misca intr-una in timpul cursurilor

coteasca, stiu ce zici de etajul 10...asa e la noi, cum descrii tu, de asta vrem sa ne mutam....

intre timp m-au sunat de la CMU si luni merg la eco morfologica....yuppiii ...si apoi la control la dr meu....si dupa poate merg sa semnez contractul cu maternitatea...uhh...

arissa, ma bucur ca ti-a placut la Piatra Neamt

Mycya, pe unde mai umbli?

am vazut ca vorbeati de celulita, vergeturi, creme...eu ma dau dupa dus...dar la fel uneori seara sunt atat de obosita ca nu mai sunt in stare sa merg...dar vergeturi nu am vazut si nici nu ma mananca burtica...celulita...era acolo...dar de cand fac sport si plimbari e mult mai bine...la mine asa a fost mereu, orice sport, miscare, plimbare, masaj, a avut efect pentru celulita....cel putin pentru picioare, ca pe fund....nu e la fel

maurice, eu zic sa stai cat mai linistita, in pat, repaos cat mai mult...

sheri felicitari pentru fetitele tale grasunele si sanatoase! luni merg si eu la Dinu sa imi vad delfinasul...

giorgia, victo felicitari pentru vestile bune de la eco!!

Cristina, bafta la eco! sa vii si tu cu vesti bune!

aelita, multumim pentru retete! esti o scumpa! si o gospodina desavarsita

am vazut ca vorbeati si de respectul fata de gravide...in Real al meu sot se baga daca e cu mine la casa de gravide ;) si cand aveam burta mica a vrut sa ne dea afara si i-a zis ca e sotia gravida...se uita la mine, mai sa imi masoare burta, sa nu care cumva sa mint...in autobuze nu se ridica nimeni, nici sa ii bati...in metrou cateodata....dar mai mult doamne...restul se uita la mine, la burta mea si apoi casca, se uita pe sus, de imi vine sa le dau cu ceva in cap!

mai fetelor, eu la inceputul sarcinii mergeam mai des la baie decat acum...nici noaptea nu ma mai trezesc asa des...si beau 2-2.5 l pe zi sigur in fiecare zi plus multe fructe...

gata, m-am intins ca o placinta, dar am recuperat fug la masa...sa nu terminati capitolul

Bulina 28+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Multumesc pt raspuns bamboletta!
Ce carucior ai mai vazut azi?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Offf mor de ciuda...am incercat sa fac maioneza cu lapte, nu mi-a iesit. Am pus cam putin lapte, credeam ca trebuie cat un deget, dar a iesit apa la consistenta.
Aelita, doamna cu maioneza, esti o draguta, tu ai facut zilele astea maioneze pentru noi
Cand i-am aratat sotului filmuletele, l-au apucat nabadaile, ca noua de ce nu ne iese? Acum nu stiu nici ce cap sa folosesc, am facut poze la ce capete de blender am, asa ca te rog sa te uiti tu in albumul meu pe picasa si sa imi spui pe care sa il folosesc. Nu ma las pana nu reusesc, chit ca o sa consum rezerva de ulei pe anul asta
Pana la urma a trebuit sa fac maioneza din oua fierte si nu prea a iesit...dar e mancabila
Va pup fetelor, eu va urmaresc, da-s prea suparata acum...

Alina, 27+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Buna dimineata burtici

Sa aveti o zi cat mai placuta

Eu aseara am fost cu cea mica la spital ca i s-au inflamat amigdalele atat de tare incat abia vorbea...si au vrut sa mi-o interneze dar am avut noroc si ne-a lasat-o acasa cu branula si mergem dimineata si seara la tratament....sa punem apa la floricica ...

Ce parere aveti daca imi iau medical pentru ea...cel cu ingrijore copil pana la 7 ani si am mai avut unul de acest gen in martie ... ma va afecta la indemnizatie sau la acordarea prenatalului...nu ma refer la bani ci daca ar exista vreo chestie legata de medicalele astea si sa nu mai primesc indemnizatia sau prenatalul...sa nu zica ca este prea mult medical inainte.

Elena, 28+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

of saracuta...sanatate multa...eu stiu ca poti linsitita sa iei medical atat pt tine cat si pt copil...cu siguranta scrie in lege...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna dimineata fetele!
Maurice uite www.marlip.com/frontpage/concepts/sw_hc_andersen/tweens/" target="_blank">AICI
Am luat mobila Letiziei si am adaugat optional patut si leagan de la acelasi creator, pe site gasesti tot de la textile la mobilier si il poti construi cum vrei tu in functie de spatiul pe care il ai, este mobila pe care copilul o poate folosi cel putinb 12-14 ani!
Eu plec la Venezia, ma intorc luni seara, sa aveti un week end frumos!
Aelita o sa explic mai pe larg can vin, eu din nationalism am pastrat cet numai romana!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu

adorabile...m-am indragostit...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Tina, arati fenomenal!

Fetelor , am si eu o dilema. Tocmai am terminat Elevitul (pana acum am papat 2 cutii de Elevit), insa medicul ginecolog mi-a recomandat Centrum Materna de la inceput. Eu apucasem sa cumpar deja Elevitul si apoi am mai primit de la o prietena inca o cutie, asa ca am zis ca voi astepta sa le termin pe astea.
Acum nu stiu care din ele sa le cumpar? M-am impacat foarte bine cu Elevitul..

Poze

eu cred ca poti lua linsitita in continuare...e cam acelasi lucru...si daca iti merge bine cu el...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput