Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
CarmenAlbu spune:
Pe dulapul de langa pat am pus masa de infasat! Eu le-am luat pe crem si roz am luat pilota perna, fotoliul, si de sub pat se mai trage unul cand va avea prietene sa vina sa doarma, tot de la ei si saltele si au si hainute!
Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
24+ cu
tina_80 spune:
Salutare fetelor!
Aelita, esti o gospodina de nota 10. Am vazut cum ai facut maioneza cu ou si ulei si am spus ca o tin minte, dar deja cand am vazut-o si pe cea cu lapte, mi le-am notat pe ambele sa nu cumva sa le uit.
Iti multumesc!
Multa bafta, fetelor ce merg la eco!
Aseara, m-am uitat la pozele de pe picassa si v-am admirat. Toate aratati f bine! Am pus si eu cate poze cu mine (sunt ca o balenuta)
Bumblele, dar unde-i burtica? unde-s kg? Ai ramas manechinul odiseeiei.
Belu, multa sanatate fetitei!
O zi buna va doresc!
tina 25+ cu Stefan
bumblebee spune:
Tina, multumesc. Dar tu te-ai uitat in oglinda? Ai vazut ce bine arati?
Alina 24+ cu
gargarita
beluistef spune:
Maine mi-a zis al meu ca o sa ma pozeze si pe mine , asa ca sper ca sa pot pune si eu poze cu balonasul din dotare...zic balonas ca acum mi se pare mica in comparatie cu a altor fete...dar am si momente in care ma vad imeeeensa, la burta ca asa la fata nu prea vad mult pus .
Merg sa dau un ochean prin poze
Apropo ce ziceti sau ce stiti gradinita este obligatorie ca sa iti primeasca copilul la scoala, sau daca ai cu cine sa-l lasi il poti da direct la scoala ????
Carmen w/e placut si vreme frumoasa .
Tina
Elena, 28+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
michelle1981 spune:
Tina, arati fenomenal!
Fetelor , am si eu o dilema. Tocmai am terminat Elevitul (pana acum am papat 2 cutii de Elevit), insa medicul ginecolog mi-a recomandat Centrum Materna de la inceput. Eu apucasem sa cumpar deja Elevitul si apoi am mai primit de la o prietena inca o cutie, asa ca am zis ca voi astepta sa le termin pe astea.
Acum nu stiu care din ele sa le cumpar? M-am impacat foarte bine cu Elevitul..
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu
Poze
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Tina, arati fenomenal! Fetelor , am si eu o dilema. Tocmai am terminat Elevitul (pana acum am papat 2 cutii de Elevit), insa medicul ginecolog mi-a recomandat Centrum Materna de la inceput. Eu apucasem sa cumpar deja Elevitul si apoi am mai primit de la o prietena inca o cutie, asa ca am zis ca voi astepta sa le termin pe astea. Acum nu stiu care din ele sa le cumpar? M-am impacat foarte bine cu Elevitul.. ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">24+ cu Poze |
Eu tot Elevit am luat toata sarcina, dar de luna asta mi-a dat Centrum Materna... Nu stiu de ce... E ok si asta, nu simt nici o diferenta...
Cristina 27+ cu
maya71 spune:
citat din mesajul lui ciristina_serban Buna dimineata iubitelor... Ne pregatim de drum spre Bucuresti. Azi avem mare intalnire cu bebelina noasra. Sper sa venim cu vesti bune! Sanatate tuturor si o zi buna! Byeeee.... Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+ |
'Neata burtici!
'Chitina'... activeaza/ti cartela de teleportare la intoarcere ca sa vii mai repede si sa ne spui si noua cum a fost
Aelita, hai ca ma dai pe spate de fiecare data cand ma uit... dau si inapoi ca sa revad toate retetele tale... ca un copil poftesc, dar la TOT. Cred ca trebuie sa ma apuc iar de bucatarit ca nu mai tine...
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lalala13
nu cred ca elimini dublu, pur si simplu faci mai des dar nu cred ca o cant f mare. si eu sunt cam in aceasi situatie. cel putin noaptea fac de cel putin 4-5 ori. ---------------------------------------------- my somebody.... 26+ cu Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
Neata fetele,
Va pe toate. eu raportez o noapte nedormita ( de la varicela). vad ca acum e mai bine.
Cu pipi ce sa zic...cred ca merg de minim 10 ori pe noapte..parca as fi elefant.dupa fiecare shushu tre sa alimentez...asa ca intru intr-un cerc vicios.
Raportez bebe miscaret, abia astept sa merg la eco sa vad ca e bione puisorul, deci medicul m-a asigurat ca o sa fie bine.
Recuperez si mai vb.
Laura 25+ cu
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui ciristina_serban Buna dimineata iubitelor... Ne pregatim de drum spre Bucuresti. Azi avem mare intalnire cu bebelina noasra. Sper sa venim cu vesti bune! Sanatate tuturor si o zi buna! Byeeee.... Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 24+ |
Bafta multa.Asteptam vesti bune :*
Aelita: SUper tare.habar nu aveam de maioneza din lapte
Sheri: MAricele fetitele tale.sa le dea DD numai noroc si sanatate.
Eu una m-am saturat si m-am hotaratca pana nasc sa nu mai fac prea multe: stat acasa, medical, cum o fi..ii dau naibii de bani.
Pana sa raman gravida si cand m-am verificat prima data dupa ce am ramas gravida eram sanatoasa tun..acum mi-a gasit stafilococ alb.ma apuca disperarea: 2 ori raceala, varicela, stafilococ alb...ma intreb ce ma mai asteapta. mi se pare ca-s prea sensibila la toate..
Laura 25+ cu