Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 16
mousel spune:
e normal ca atunci cand ma ridic de pe scaun sau de pe pat sa am senzatia ca in burta am o greutate care se lasa (sper ca se intelege) ?
20+
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad cris unde e linkul cu patutul vreau sa vad! am primit scaunul de masina si e fff fain si caruciorul! Anca +22s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Pe la pagina 14. Este de lemn, tu parca vrei pliabil, sau am inteles eu gresit?
Cris
26+ cu
btz_ovi spune:
Legat de bunul simt al cetatenilor pe mine deja nu ma mai mira nimic.Chiar astazi am patit-o si eu.Eram prin oras cu ai mei,m-am hotarat sa nu ii mai astept deoarece imi era foame si m-am urcat intr-un maxi spre casa.Mi-am ocupat locul de rigoare dupa care la 2 statii au inceput sa urce babutele si mosnegutii,insa nu a trecut nici un minut si deja o baba care culmea statea jos insa era foarte nervoasa ca e aglomeratie in maxi (e singurul care circula pe ruta respectiva) a inceput sa urle,batand apropo-uri la mine "pai tineretul e fudul si nesimtit,nu lasa lumea in varsta sa stea jos".Vaiii atat mi-a trecut si i-am zis clar in fata "tanti nu stiu care e problema dvs,aveti loc,in plus am tot dreptul caci sunt insarcinata".Ei ce ziceti ca baba nu m-a crezut si a strabatut jumate de maxi special sa vada daca am eu burta sau nu,iar cand s-a uitat la mine mi-a zis "esti grasa nu esti insarcinata".Adica la mine se vede de la o posta burta iar dansa ca is grasa..Ce mai,nesimtire si tupeu...
Cris toxo nu am refacut-o iar listeria mi-a zis dr ca nu am simptome pentru ea,insa am observat de ce ma simt rau
1.De la vremea urata
2.Cand mananc verdeturi,gen ceapa verde,usturoi verde,stevie si alea alea.Bebe seamana cu taticul lui in privinta aceasta![]()
26+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui mousel e normal ca atunci cand ma ridic de pe scaun sau de pe pat sa am senzatia ca in burta am o greutate care se lasa (sper ca se intelege) ? 20+ |
Si eu am senzatia asta. O sa intreb medicul marti la control.
Cris
26+ cu
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Legat de bunul simt al cetatenilor pe mine deja nu ma mai mira nimic.Chiar astazi am patit-o si eu.Eram prin oras cu ai mei,m-am hotarat sa nu ii mai astept deoarece imi era foame si m-am urcat intr-un maxi spre casa.Mi-am ocupat locul de rigoare dupa care la 2 statii au inceput sa urce babutele si mosnegutii,insa nu a trecut nici un minut si deja o baba care culmea statea jos insa era foarte nervoasa ca e aglomeratie in maxi (e singurul care circula pe ruta respectiva) a inceput sa urle,batand apropo-uri la mine "pai tineretul e fudul si nesimtit,nu lasa lumea in varsta sa stea jos".Vaiii atat mi-a trecut si i-am zis clar in fata "tanti nu stiu care e problema dvs,aveti loc,in plus am tot dreptul caci sunt insarcinata".Ei ce ziceti ca baba nu m-a crezut si a strabatut jumate de maxi special sa vada daca am eu burta sau nu,iar cand s-a uitat la mine mi-a zis "esti grasa nu esti insarcinata".Adica la mine se vede de la o posta burta iar dansa ca is grasa..Ce mai,nesimtire si tupeu... Cris toxo nu am refacut-o iar listeria mi-a zis dr ca nu am simptome pentru ea,insa am observat de ce ma simt rau 1.De la vremea urata 2.Cand mananc verdeturi,gen ceapa verde,usturoi verde,stevie si alea alea.Bebe seamana cu taticul lui in privinta aceasta 26+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
Merita injurata.mi-e mi-a facut una in avion asa: citea carticele de rugaciuni si zborul a durat 2 ore jumate si gtrebuit sa merg de 3 ori la baie.
Laura
25+ cu
Cris2010 spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Legat de bunul simt al cetatenilor pe mine deja nu ma mai mira nimic.Chiar astazi am patit-o si eu.Eram prin oras cu ai mei,m-am hotarat sa nu ii mai astept deoarece imi era foame si m-am urcat intr-un maxi spre casa.Mi-am ocupat locul de rigoare dupa care la 2 statii au inceput sa urce babutele si mosnegutii,insa nu a trecut nici un minut si deja o baba care culmea statea jos insa era foarte nervoasa ca e aglomeratie in maxi (e singurul care circula pe ruta respectiva) a inceput sa urle,batand apropo-uri la mine "pai tineretul e fudul si nesimtit,nu lasa lumea in varsta sa stea jos".Vaiii atat mi-a trecut si i-am zis clar in fata "tanti nu stiu care e problema dvs,aveti loc,in plus am tot dreptul caci sunt insarcinata".Ei ce ziceti ca baba nu m-a crezut si a strabatut jumate de maxi special sa vada daca am eu burta sau nu,iar cand s-a uitat la mine mi-a zis "esti grasa nu esti insarcinata".Adica la mine se vede de la o posta burta iar dansa ca is grasa..Ce mai,nesimtire si tupeu... Cris toxo nu am refacut-o iar listeria mi-a zis dr ca nu am simptome pentru ea,insa am observat de ce ma simt rau 1.De la vremea urata 2.Cand mananc verdeturi,gen ceapa verde,usturoi verde,stevie si alea alea.Bebe seamana cu taticul lui in privinta aceasta 26+cu ...IUBESC 2 BARBATIUs My Baby Boy |
Lume nebuna... Eu ma abtin din rasputeri, ca daca apuci sa zici ceva, oricum n-ai cu cine vorbi... Ei au intotdeuna ultimul cuvant. Scleroza e in floare si nu o zic ca metafora. Sper ca noi (daca om ajunge la vasrta asta) sa fim altfel
Pai elimina, maica tot ce crezi ca nu-ti face bine si vezi rezultatul. Sper sa te simti mai bine.
Cris
26+ cu
carla_2008 spune:
Cris2010,iui mi se pare scump patutul,dar e si f frumos.Eu trebuie sa ma limtez ca buget pt ce eu trebuie sa iau 2.
La carucioarele Jumper de la Tako te referi??Eu il iau de la un depozit din Debrecen.Am facut comanda la magazin ,a si ajuns cred de o sapt dar nu am apucat sa mergem sa-l ridicam,nici nu l-am vazut,ca am cerut alta combinatie de culori si maner de piele.Ei au toate modelele pe stoc in proportie de 90%,deci sigur si pe cel pe care il vrei tu il au.Eu merg miercuri,daca vrei ma uit la modelul si culoarea pe care le vrei,le pozez si iti trimit poze. Eu pot sa ti-l pun si pe curier daca vrei.
Iti trimit PM.
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
24+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
coteasca spune:
Eu chiar sunt nervoasa pe astfel de nesimtiti, inainte dadeam locul la mosi, babe(chiar daca ma impingeau si bateau apropouri nesimtite, gen tineretul din ziua de azi....), femei cu copii mici, gravide etc, dar acum, de cand cu patania din tramvai chiar nu mai cedez nici un loc, poate sa crape langa mine ca nu ma mai intereseaza, chiar si femeile cu copii mici au devenit nesimtite, isi baga puradeii la innaitare, poate poate cineva le da locul copiilor si daca se intampla asa, se aseaza ele ca placintele si apoi iau copii in brate, pai frate ori dai locul la copil ori la mama + copil.
Scuzati dar nu vreau sa creez polemici
BTZ_OVI, trebuia sa-i zici babei respective sa-si puna un rand de ochelari, poate asa vedea mai bine ca esti insarcinata (babe nebune, senile).
28+ 
Corina, viitoare mamica de baietel
btz_ovi spune:
Laura,Criss,aveti dreptate,lumea a luat-o razna.Si eu de multe ori ii mai zic sotului sa imi dea 2 daca o sa ajung asa dusa la batranete.
Eu deja nu ii mai cred pe batranei.Medicul de familie imi povestea si el cum are cca 10 batranei care vin zilnic pentru nu stiu ce dureri iar daca el le explica ca nu are ce le face incep sa il ameninte.NU mai exista bunul simt,respectul,considera sarcina o boala iar pe cei tineri niste nerespectuosi.Eu ma abtin de multe ori sa nu le zic ceva insa sotul cum prinde ocazia le zice verde in fata cand il jignesc.C'est la vie!!
Cris am eliminat uleiul din salate,otetul l-am inlocuit cu zeama de lamaie,ceapa si cea uscata,macar acum cat e bebe caci el merita tot ce e mai bun
Si totusi nu ma lamureste nimeni cu IR-urile?Eu sunt
,iar pe google nu gasesc nimic concret
26+cu
...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy
maya71 spune:
Delfinaselor... la mine gata cu munca pe ziua de azi, am program de graviduta albinutza (ce frumos ar fi).
Ma duc sa ma bucur de ziua asta frumoasa, sa depan povesti la firul ierbii... dar nu singurica
asa ca ne vedem diseara.
Dragaicoooo, ce faci, esti bine?
BZN.ule ti/am simtit lipsa;
Micutzooo... intalnirea cu bebe?
MicPuiutz... esti mai bine nu/i asa?!
BebeBun, Bambolette,Racusor,Otilia,Shery,DeaEla,Aelita,Deveghe, Creatoooo,Pufescule,Arissa,CD.ule,AdrianaBuc,Rodyca,Carla, Andreea, Grety,Laurika,Cris,Coteasca,Ochidut,Beluistef,Movisor,Carmen,Lala... va
si
ptr fiecare.Si va imbratisez pe toateeee
(scuze daca am uitat pe vreo delfinuta, toate imi sunteti dragi si va
)
Si sa nu le uitam pe Prietenele Dragi