Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *260*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Stancuta bravo mami, ati facut treaba buna. Ma bucur sa citesc de bine despre Sofia.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Buna seara zuzici!

Miri, fa-te repede bine, tusea de dupa ceza e oribila, pe langa contractiile din timpul alaptatului si alte neplaceri specifice, si eu am avut, sper sa-ti treaca repede. Si lasa ca si pompa a fost creata cu un scop :-) si oricum imediat te ajunge micul din urma cu cererea pt productie crescuta :-)))

Fetele, multumim ca v-ati gandit la noi! De sambata dimineata, de la activarea implantului, Sofia a inceput sa poarte si partea externa - procesorul de sunet. Il suporta destul de bine si reactioneaza frumos la zgomote mai puternice (deocamdata, dr l-a setat sa raspunda la sunete > 70 decibeli). Dar, le aude, e fantastic! Abia astept si urmatoarele reglaje, pana cand va ajunge sa auda si soaptele! Ce minune pentru noi, si mai ales pt ea!

Sper sa fiu vrednica zilele astea si sa scriu pe blog mai pe larg, si sa urc si filmuletul de la activare. Ea a suportat bine momentul, doar se oprea oarecum uimita din ce facea, atunci cand auzea primele sunete. Nu a plans, mai bine asa :-) Aproape ca a trecut prea usor :-) Dar are ea timp sa se obisnuiasca cu toate sunetele din jur.

Fetele, se intampla ca si clopoteii vostri sa nu vrea / poata adormi dupa-amiaza? La Sofia e a doua oara in 3 zile, e oribil :-( Nu pot sa fac nimic cat e ea treaza, nici mancare nici curatenie nimic, of. Sper sa ii dea in curand si ultima maseluta, sa terminam cu disconfortul acestor eruptii dentare care mie mi s-au parut nesfarsite.

Va pup, sanatate clopoteilor bolnavi!

Bun venit pe lume celor doua noi surori de clopotici!

Stancutza, mama de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Felicitari mami, felicitari Sofia!

Si al meu are zile in care nu doarme la pranz. Dar seara cade lat la 20.00.
Vestea proasta este ca la varsta asta Bogdan si-a scos somnul de amiaza definitiv.
Banuiesc ca la vara cand ii voi monta patul mare si Andrei si-l va scoate.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Stancutza ma bucur mult de vesti. Ati facut un pas important, bravo Sofiei pentru acomodare. Cat despre somnul de amiaza...si al meu are zile din astea...daca doarme cu sora-sa mai are si cu cine sa se intretina fac un scandal monstru in camera lor. Oricum ca sa doarma la amiaza, eu am observat ca trebuie pandit exact momentul de somnolenta maxima si pus imediat la nani. Daca trece de el, adio somn. Uneori il tin in brate si ii cant, il mangai... incepe sa se calmeze si sa ii fie somn. Iulia pe la 3 ani nu a mai vrut sa doarma...dar cand a inceput sa mearga la gradi acolo e musai somn, si pt ca refuzul de a merge la gradi il legam de faptul ca era obligata sa mearga la nani, i-am reintrodus si acasa somnul de amiaza (mi se pare gresit sa obligi copilul sa doarma, dar nu am avut de ales).

Elle ma spui, ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Eliza ma bucur ca e mai bine papusica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Bravo Sofia!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Grati am si rezultatul : 100 de puncte, medalie de aur si calificare la faza competitionala a medaliatilor din iunie
Sunt happy !
La mate sambata nu cred sa reediteze succesul deoarece timpul si subiectele sunt cam anapoda.
Dar sper sa ma surprinda placut.
Insa este evident ca el are o afinitate clara spre romana, la mate mai trebuie munca serioasa desi e bun.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Bravo, LalaD! Ai un baiat de exceptie! La mate trebuie sa fie creativ si sa explice in limba romana ceea ce gandeste...sa faca pe detectivul, sa fie atent la pericolele care-l pandesc, sa explice clar pana la ridicol fiecare parere pe care o are...din momentul in care i-am propus punctul asta de vedere Ozanei a inceput sa aiba idei spectaculoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

ce vreme de kko .. asa ma deprima. dupa ce ca eram eu intoarsa, mai a venit si ploaia asta sa ma indispuna total!

lala felicitari lui bogdan!! ai doi baieti tare isteti!

nemary tu cum mai esti cu lapticul? papa pitica bine acum?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

http://egovbus.net/rdl/potw_arhiva.php - pt flacaul tau, Lala. Gaseste pb de logica ff frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Wow, Lala, felicitari de o mie de ori!
Bravo, Bogdan, esti un baiat minunat!

(Si asta imi confirma inca o data ca, pe langa inteligenta nativa a copiilor, preocuparea permanenta a mamelor pt. viata scolara, rezultatele scolare ale copiilor, pt. tot ce tine de educatia lor e hotaratoare! Avem aici pe LalaD si pe Gratiela, doua exemple graitoare. Si Bogdan si Ozana sunt niste copii straluciti, dar felul in care mamele lor se implica in pregatirea lor e garantia succesului lor. Felicitari, mamici dragi! )

Mergi la inceput