Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *260*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ven, iti multumesc! Si eu cred ca un copil trebuie indrumat cel putin pana invata sa invete. Cred in autodidacti dar nu la asa o varsta frageda. Colegii Ozanei sunt inteligenti dar isi canalizeaza creativitatea spre lucruri care nu au tangenta cu scoala. Sunt convinsa ca sunt fericiti asa dar nici Ozi nu e o amarata. Mi-a spus data trecuta la arhimede ca asa o stare de bine i-a dat faptul ca a avut o idee geniala (asa am considerat eu) la o problema incat nu o poate compara decat cu o Polly super rara primita in dar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Gratiela, banuiesc ca Polly e o papusa, nu? M-ai prins aici, eu am baieti, nu-s la curent cu numele de papusi

Si da, ai zis bine, trebuie ajutati sa "invete sa invete". E crucial! Iar cand ajung mai incolo, spre liceu, rezultatele se vor vedea si mai evident. E o corvoada liceul pt. elevii care nu stiu sa invete. Si sunt muuuuulti, ii vad si eu zilnic. Si sunt inteligenti, dar degeaba. Au 'pierdut trenul' oarecum, pt ca in liceu nu mai au nici timp nici chef sa "invete sa invete". Iar parintii ii considera mari, deci nu cred ca mai trebuie sa intervina foarte....amanuntit in viata lor scolara.

Dar sa nu mai aberez. Aveti copii minunati, sunteti mamici asa cum (cred eu) ca trebuie sa fie mamicile (cele de copii scolari).

E cea mai mare bogatie de pe lumea asta sa ai copii destepti, care vin acasa cu asa rezultate de la scoala. Cel putin eu asa cred.

Stancuta, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun. Tin pumnii Sofiei sa progresez extrem de repede la capitolul auzit si vorbit! Va imbratisez cu mare drag pe amandoua, din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Wow, Lala, felicitari de o mie de ori!
Bravo, Bogdan, esti un baiat minunat!

(Si asta imi confirma inca o data ca, pe langa inteligenta nativa a copiilor, preocuparea permanenta a mamelor pt. viata scolara, rezultatele scolare ale copiilor, pt. tot ce tine de educatia lor e hotaratoare! Avem aici pe LalaD si pe Gratiela, doua exemple graitoare. Si Bogdan si Ozana sunt niste copii straluciti, dar felul in care mamele lor se implica in pregatirea lor e garantia succesului lor. Felicitari, mamici dragi! )

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Saru'mana
Ca sa fiu sincera la noi e preocupare la comun, in trei : el si noi amandoi parintii
Deoarece am impartit sarcinile intre mine umanista si consortul matematician
Norocul nostru este ca Bogdan pe langa inteligenta nativa poseda si o doza foarte mare de ambitie asa ca a lucra cu el e frumos.
Mai am momente in care urlu dar el e "imunizat" la tonul meu husband-ul e un monument de rabdare insa.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Wow, Lala, felicitari de o mie de ori!
Bravo, Bogdan, esti un baiat minunat!

(Si asta imi confirma inca o data ca, pe langa inteligenta nativa a copiilor, preocuparea permanenta a mamelor pt. viata scolara, rezultatele scolare ale copiilor, pt. tot ce tine de educatia lor e hotaratoare! Avem aici pe LalaD si pe Gratiela, doua exemple graitoare. Si Bogdan si Ozana sunt niste copii straluciti, dar felul in care mamele lor se implica in pregatirea lor e garantia succesului lor. Felicitari, mamici dragi! )

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Subscriu, felicitari ambelor parti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Felicitari Grati,Lala_D pentru rezultatele copiilor.
Stancutza ma bucur ca totul a decurs bine.

Zuzuci cam cat lapte ar trebui sa mai bea clopotei nostri acum?Bianca ma inebuneste practic tot timpul vrea lapte.Eu nu as vrea sa ii dau asa cat vrea ea ca nu mai vrea sa manance dupa aceea.Cum se trezeste are gandul la lapte,la pranz vrea lapte,seara vrea 2 biberoane de lapte.Deci practic ea bea 4 biberoane pe zi cu laptic,nu m-ar deranja dar vad ca nu vrea sa manance mare lucru asa.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lala, jos palaria! pe bune! inainte s aprimeasca bogdan laudele, voi ca parinti le meritati prioritar!

grati, stiam eu ca ozi e un copil deosebit! adica nah, esti o mama deosebita cu un copil extraordinar! felicitari!

va pup. azi nu e rost de scris. ma paste un bb blues? sau sa fie doar indolentsa?

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Felicitari Grati,Lala_D pentru rezultatele copiilor.
Stancutza ma bucur ca totul a decurs bine.

Zuzuci cam cat lapte ar trebui sa mai bea clopotei nostri acum?Bianca ma inebuneste practic tot timpul vrea lapte.Eu nu as vrea sa ii dau asa cat vrea ea ca nu mai vrea sa manance dupa aceea.Cum se trezeste are gandul la lapte,la pranz vrea lapte,seara vrea 2 biberoane de lapte.Deci practic ea bea 4 biberoane pe zi cu laptic,nu m-ar deranja dar vad ca nu vrea sa manance mare lucru asa.

Bianca
Sunt fetita mare

Laptele nu-i rau, da cam multisor si nu-i mai incape si alta mancarem in burtica . Andrei bea 2 canute de 200 ml, una la micul dejun, una la cina.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Roli deci e cum gandeam si eu multisor dar ce ma fac cu ea ca este asa incapatanata daca nu ii dau nici mancare nu vrea.Am incercat sa il tai macar pe cel de la pranz dar nu mananca mai mult si nici somn nu mai serveste.Si daca nu imi doarme macar ora aceea la pranz ma blocat ca atunci fac si eu cate ceva.Ai vro idee cum as putea sa procedez,apreciez mult orice sfat ca voi sunteti mamici cu experienta.

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Cristina, daca papa ceva mancarica la pranz, chiar daca e putina, las-o asa. Daca face scandal si nu vrea nani fara lapte, asta e o problema pt tine, ca iti trebuie nervi tari cateva zile, pana se va obisnui fara lapte.
Si Andrei cand n-are chef de mancat, una doua cere lapte cu "cacaie" (cacao), dar ii spun clar ca nu avem la pranz asa ceva. Face circ, da-i ii trece.
In general, schimbarile la astia mici, incep cu circ, dar orice invat are si dezvat...e drept pe nervii si rabdarea noastra .

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Nu stiu daca te linisteste, da Andrei are zile in care la pranz ia cateva lingurite de ciorbita si adio. Il las in banii lui.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput