Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *260*
Raspunsuri - Pagina 5
nemary spune:
Elenuta, bine ati revenit acasa. am fost cu gandul la voi, dar din pacate nu am reusit sa si scriu.
ieri a plecat mama la tara si de la pranz a trebuit sa ma descurc singura cu 2 pitice, Daria a adormit f greu, am stat 1 ora langa ea sa adoarma si imi era teama sa nu se trezeasca cea mica ca nu stiu cum ma imparteam. dar am avut noroc ca s-a trezit cam la 5-10 min dupa ce a adormit Daria.
Stancuta, cum e Sofia? asteptam vesti
Roli, bine ca ti-a trecut durerea de cap. cu job-ul ce ai mai facut?
Vera, multumim pentru aprecieri. Sa stii ca atunci cand m-am hotarat la numele Iuliei m-am gandit la Iulia ta si la Iulia lui Shose. sper ca si a mea sa fie la fel de creatva si isteata ca ale voastre. pupici
Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios
Daria
Iulia
roli25 spune:
Picione mai are un pic si invata sa mearga singur pe trici. Mi-a zis sotul ca azi in parc a dat mult la pedale, il si trage cu sfoara, dar e pe drumul cel bun. Ar fi si cazul, ca frate-sau la 2,3 ani batea parcul in lung si-n lat singur.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
godzila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eliza Vera, multumesc mult de sfaturi chiar sunt la limita ca nu mai stiu ce sa-i fac sa-i dau sa manace ceva. In cat timp au trecut la voi? Nici noi nu puem renunta la lapte e singurul pe care-l mai accepta cat de cat. Aseara am cantarit-o , are 12.700, deci a slabit un kilogram, dar nu asta e principala problema ci ca nu vad nici o schimbare, e deja o saptamana. Ce ne-a zis medicul de aici a fost ca antibioticul a slabit organismul, nu neaparat a provocat aftele, doar a distrus bacteriile bune din gura, stomac, intestin si asa a devenit mai sensibila la virusul asta tembel.Ieri a reusit sa manance putin de tot la gradi niste paste, sa vedem...noaptea tot asa e cu treziri din ora in ora. care sau gandit la noi si ne-au trimis un gand bun. Eliza 2-3 ani 1-2 ANI Povestea nasterii |
Trec greu in pacate abia dupa 10 zile se amelioreaza dar e posibil si mai mult cam 2 saptamani...cand o sa ii dai cu glicerina boraxata e posibil sa sangereze gingiile...nu te speria, ni s-a intamplat si noua de fiecare data ...ai grija la alimentele acide...eu i-am scos si rosiile din meniu...in principiu papa daca sunt f soft alimentele...iaurtul e f bun ca reface flora si tot asa cat mai rece.
miri_mik spune:
salutare!
am citit tot si ieri scrisesem un mesaj lung cat o zi d epost, dar....am pierdut mesajul intre doua alaptari:)
acu nu mai am timp. e bunica in vizita (oare c eemoticon as putea s apun sa exprime cam ce imi vine mie sa zic) si astia micii sunt saci de adrenalina. au stat toata ziua afara in terasa. sunt terminati dar tot mai tipa se inghiontesc si mai stiu eu ce.
jeremy e cuminte. ma trezeste noaptea din ora in ora fie sa suga fie ca asa se trezeste el - prea mic ca sa ne facem ganduri sumbre- incepe sa recupereze, ne apropiem de cele 3.700 de la nastere. a vneit moasa sa-l vada, a zis ca e ok. azi a iesit in lume la cumparaturi si se minuna lumea de noi:) a mancat traditional intre rafturi in magazin:))) si la vietnamezi:)))) s-apoi iar somn:)
eu, ok. in linii genrale. acomodarea va fi mult mai usoara icnepand de luni cand ne intram in ritm normal. pana atunci, maine avem soare. imi scoate firele si putem s-o luam la plimbare pe coclauri:) poate intr-un parc. trebuie sa vedem insa ce facem cu sacha czare... spre dezamagirea mea a devenit un pui de draq fara exagerare.... asa urlete ca la copilul asta... stiu ca e perturbat si icnerc sa-l ignor. am reinstaurat time out in baie... da rmis e rupe sufletul. bruno e si el incapatsanat, dar pe de alta parte mai matur si mai intelegator. ooooooooooooooooooof, time out! s-a trezit
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
mirikule o mareeee imbratisare pentru tine, mami!! acum, la inceput este mai greu .. insa, mai incolo, o sa vezi ce fericiti vor fi flacaii tai si cum se vor juca frumos impreuna ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
anca.b spune:
Buna zuzici!
Miri, felicitari pentru micul Jeremy si multa-multa putere-rabdare-ambitie! cu siguranta vei face fata cu brio formulei intregite!
Stancutza, va tin pumnii!!! DD ajuta sa fie bine!!!
Ioanact, feliciatri si tie pentru mica Justina!
Ele, desi nu am scris, ti-am tinut pumnii saptamina trecuta si ma bucur sa sinteti bine si ati ajuns acasuca!
Mary, cu scuzele de rigoare pentru intirziere, felicitari si tie mami si pupici celor doua printese ale tale!
Roxana, si si curaj. sunt alaturi de tine. imi pare rau ca ai necazuri la serviciu! sper sa se rezolve intr-un fel sau altul, cit mai repede. Adelutza are nevoie de o mami linistita si ne-stresata!
va pup pe toate si va doresc o primavara frumoasa!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
nemary spune:
Dianaaaa????
ce zi frumoasa a fost azi, insorita, tocmai buna de iesit la plimbare. pt ca tati a lucrat azi am iesit singura cu fetele in parc. greul a fost cu pregatirile, pana m-am imbracat eu, pana am schimbat-o pe Iulia care are un talent de a face pishu exact in timp ce ii pun pampersul curat, apoi Daria care nu statea deloc sa o schimb. ma rog, pana la urma am reusit sa plecam de acasa atunci cand lumea pleca din parc, pe la ora 13.
seara placuta tuturor!
Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios
Daria
Iulia
roli25 spune:
Ziua buna,
Intru si eu sa vad vesti despre Sofia Stancutei....asteptam vesti bune!
Nemary, nu te speria, e mai greu la inceput, pana te organizezi si te obisnuiesti.
Mie ca sa-mi fie mai usor, il imbracam pe Andrei de dimineata, astfel incat, la plecare sa nu mai fie nevoie sa-l schimb, ci doar sa ii mai pun stratul superior, si gata...la noi era mai greu, ca era iarna.
Cum mergeti in parc, Iulia in carut si Daria pe picioruse, sau cu masina? Eu il urcam pe Marc cu picioarele pe pragul ala de picioare de la carut, ca sa avem viteza mai mare, ca el facea 3 pasi inainte si 2 inapoi, il fura peisajul...faceam ore, daca nu-l urcam pe carut.
Mai exista o scula...board nu stiu cum...o platforma pe roti, care se ataseaza la carut si se urca copilul mare in picioare acolo. Mie la vreme respectiva mi s-a parut scump, dar zicea Ceska la un moment dat ca avea unul disponibil.
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
A, si am uitat sa-i trimit lui Miri ganduri bune, acomodare usoara si fratiori mari cuminti si intelegatori.
Oricum nu-mi fac griji pt tine, caci stiu ca esti tare si ii vei dovedi pe barbateii tai .
BAIETII MEI IUBITI