Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *260*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ahhh...nu imi era de ajuns cat de rau imi e, m-am si enervat cu o tuta la banca.
Am restante la credit, normal ...m-a sunat una din centrala ca sa merg la aia unde am facut creditul cu toate actele din care reiese ca nu mai am sit. financiara de la data la care am facut creditul si ca tb sa imi ofere niste variante de refinantare, reesalonare...re, re...draci.
Iar duduia respectiva, careia ii explic cum sta treaba si cum am fost trimisa la ea si ce sa faca...m-a expediat in mare sictir..."daca nu aveti bani sa faceti plati lunare nu am io ce sa va fac" ...imi venea sa-i zic vreo 2...da cu greu i-am explicat rar si apasat ca la prosti..si in final parea ca a inteles ceva...da mi-e teama ca doar parea...

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Ellenuta bine ati venit acasa. bulina curajoasa.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Felicitari Emiliapop! Sa-ti traiasca bebelica si sa fie sanatoasa!

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Elle ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie. Despre semne o sa vedeti voi cand creste daca mai e cazul de laser sau nu. La copii asa mici de obicei cicatricile raman foarte mici cand cresc. Dulce tare si Eva, chiar daca mai tarziu a inghiontit-o. Recuperare rapida pentru Anna.
Bine ai venit pe lume Justina!
Roxanici nu e deloc roz ce se intampla, eu iti doresc sa-ti gasesti ceva si sa pleci in conditii bune de acolo.
Miri sper sa pleci acasa curand si sa te linistesti.

Despre noi vestile nu sunt bune. De vineri Emma a facut iar febra si de duminca au aparut aftele. Multe si dureroase ca naiba. Nu a mancat mai nimic ziele astea, deja o apuca plansul numai cand o intreb daca vrea sa manance ceva. A slabit 500 g si inca nu vad capatul tunelului ca sa zic asa. Am inceput sa o sterg cu solutie de bicarbonat de sodiu si glicerina. Se pare ca radacina e in antibioticul luat pnetru penumonie care a dat-o peste cap. Eu i-am dat ecoflorina daor pe perioada in care a luat antibioticul si ar fi trebuie sa mai continui si dupa . Asta i-a slabit foarte tare imunitatea si de aici .... Eu sunt cheauna, de 4 nopti dorm maxim 3 ore pe noapte si alea intrerupte, ea se trezeste din ora in ora "doale gula, mami" si imi ia ceva timp pana o calmez si o fac sa adoarma la loc. Tot ce sper e sa nu ajunga la deshidratare si sa trebuiasca sa ne internam cu ea.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Eliza imi pare tare rau...draga de ea...
A facut afte de la anitbiotic...nu stiam ca se poate asa ceva.
Sanatate si o noapte linistita!

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Mamici ,poftiti la !

Bun venit pe lume celor 2 surioare de colopotzici : Iustina si Sara Nicole !

Elle , bine ati venit acasa !

Rox , tare nashpa situatia cu locurile de munca...nu prea este loc de intors , trebuie sa joci cum iti canta sefii sau sa pleci ...si patronii isi permit multe , stiind situatia catastrofala de pe piata joburilor.Si eu sunt un pic suparata , nici la mine situatia nu este roza...tocmai m-a incarcat ieri cu o gramada de sarcini in plus , fara a pomeni nimic de marire de salariu...asta este...tac si inghit ca n-am ce face altceva.

Roli , ne luam de mana cu durerile de cap...si mie am simtit ca-mi plesneste tartacuta ieri...am luat fasconal si m-a mai lasat spre seara .

Am reusit in sfarsit sa-i fac baie Sarei ...m-am bagat cu ea in cada si am tinut-o in brate...si asa a urlat la inceput , dar pana la urma s-a linistit si chiar , spre sfarsit incepuse sa se amuze , sa se poarte normal , asa cum o facea de obicei la baita. Sper sa fi trecut hopul si sa nu mai avem probleme.

Am elucidat si cauza sperieturii de acum 2 zile...era geamul deschis la sufragerie , s-a facut curent si s-a miscat perdeaua...cel putin asta i-a zis Sara mamei mele...ca s-a miscat perdeaua si de-aia i-a fost frica.

Maine as vrea sa mergem la Poiana Brasov...are sotzul o treaba acolo si i-am zis sa ne ia si pe noi , ca tot n-avem ce face in Buc...sper sa nu ploua si sa fie vreme frumoasa , ca sa putem sta afara.
Stiti cumva , mai functioneaza piscina Cristal in Poiana ? ...mi-as lua costumul de baie la mine , poate ma balacesc putin cu Sara pana termina sotzul treaba.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gata, Cristalul nu mai functioneaza dar e o piscina fb la Piatra Mare (si alta la Alpin). Pe prima am tot testat-o. Va recomand insa sa mergeti aici: www.paradisulacvatic.ro Este excelent!!!!

Sa-mi laud si eu fata: la Cangurul matematic a avut a 18-a pozitie pe Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu, tara arde si baba se piaptana pe net:)

a vneit babysittera, eu acasa d eieri cu mormolocul, am intrat in ritm de "asediu". revenirea s-a petrecut nesperat de bine, insa daca m-as fi pus ieri sa scriu... va povesteam de niste enormitati si monumente d eprostie din personalul spitalului, si ca eram la un pas sa-i zic lu una direct s-o... pe ma-sa... (jeremy ar euna din manute innegrita din cauza ei de vaca proasta, ca vroia sa-i ia analize si se inchistase pe o incheietura in care-i sparsse oricum toate venele.. am parat-o la ginecologul meu, orishicum)

plange - pauza de pitstop.

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jeremy noah AMR 1 zi
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Neata si o cana de laptic si de la mine!

Justina si Sara Maria bine ati venit pe lume!Alina si Ioana felicitari refacere rapida si laptic mult !

Elle ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie semnul sigur se va rezolva cand va ceste!

Ginette ce pot spune niste idioti sefii tai!

Apropos de sperieturi Sofia mea se sperie foarte tare de masina de gunoi, face adevarate crize de plans tremura si sta lipita de mine cand o vede/aude, a debutat aceasta frica cam acum 2luni, nu stiu ce sa-i mai fac si dc doarme si o aude in somn se trezeste tipand si tremurand, prin casa sta ce sta si zice "masina gunoi nu face nimic e mami aici" sau "masina gunoi face curat e buna" expresiile astea i le zic eu cand plange ca sa o linistesc ea le zice ca sa se incurajeze, o duc la geam cand o vad avem si ghinionul ca e ghena chiar in fata blocului si incerc sa-i explic ce face cum aduna gunoiul etc
Cu sperieturile nu sunt de acord absolut deloc, eu o amenint ca-i inchid tv-ul dar intodeauna raman doar la stadiul de amenintare.Iar o chestie la noi tv-ul cand sta deschis este doar pe desene ori bebetv ori jim jam care are niste desene foarte educative, de acolo am invatat impreuna cum sa tranversam strada "ne uitam in stanga si in dreapta si ne tinem strans de mana lui mama"este un cantecel de fapt si multe alte chestiute dragute, acum nu va inchipuiti ca stam non stop cu el deschis

Cat despre sistemul de invatatmant sunt oameni intre oameni unii dedicati meseriei altii dedicati banilor, eu aveam in liceu o profa de fizica fica-sa era studenta, ea divortata, toata clasa dar absolut toata clasa era corijenta la ea ca sa ne ducem la pregatire si acolo ne chema cate 5-6 odata unul spala pe jos, unul-doi facea piata si tot asa cand plecam dupa ce ne lua tot ea baniine dadea niste fituici cu subiectele la teza/lucrari, pot sa zic ca stiam cat de cat bine fizica pe vremea aceea dovada a fost ex pt a intra la fac mate/fizica care nu a fost test gila.Decanul la cea de-a doua facultate prof de mate, asteptam cu foaia matriola de la prima sa-mi echivalez examnele era coada la usa lui pt a cumpara examenul cat credeti ca mergea acum 6 ani?50lei pt nota 5 cat dadeai mai mult aveai nota mai maresi cand te gandesti ca altii chiar invata pt o nota iar altii care habar nu au de capul lor iau note mult mai mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Grati , multumesc mult pentru indicatii . Felicitari mamico , pentru asa o fetita desteapta si frumoasa !

Eliza , uufff ce o mai trageti si voi cu aftele...vezi sa nu fie o forma de alergie la antibiotic...eu fac afte nasoale de la sulfamide , de la biseptol in special. Sa nu fie ceva in compozitia medicamentului care sa dea problema asta !Incearca sa-i dai mancare cat mai lichida care sa poata fi sorbita cu paiul , supe , iaurt de baut , sucuri de fructe neacide. Dor groaznic de rau leziunile alea , o inteleg pe micuta ca plange cand e vorba de mancare . Pupam fetele sa treaca repede problemele

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput