Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 8
mari_paun spune:
buna dimi fetele

am fost ieri la medic si tare dezamagita am revenit
, mi-a zis ca am 14 saptamanim, deci e mai mare, ca nu a putut sa-mi faca DT pt ca nu corespunde croonologic, adica UM a fost pe 15 dec 2009, deci conceperea a fost mai tarziu... si am si un nodul fibromatos... Dezamagirea este ca nu-mi explica, nu comunica, ma lasa sa-l trag eu de limba, daca nu-i ziceam de TT nici nu ma programa
... o s amerg pe 27 sa-mi recolteze sange pt TT si sa ma vada un alt medic, daca nici asta nu comunica...trebuie sa-mi gasesc medic sa-mi urmareasac sarcina.
In rest bb e bine, insa nu mi-a zis ce sex are si sa-mi spuna ca e OK... tare dezamagita am fost ieri.
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
14+ si mami de Ema
sabu_dk spune:
Buna dimi, gagici cu burtici! ![]()
Sunt cateodata asa de geloasa pe cum e in Romania: eco la fiecare luna sau chiar si mai des... Uff, aici in DK nu am parte decat de 2 eco, la 12 si la 20 de saptamani. Asa ca eu astept cu atata interes 27 aprilie cand o sa il vad pe bebe din nou (AMR 11 zile).
Da' aveti idee de ce sunt asa de dese eco-urile in Romania?
Pupici si bafta multa la toate fetele care au intalnire cu bebeii azi.
Sabina
17+
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabu_dk Buna dimi, gagici cu burtici! Sunt cateodata asa de geloasa pe cum e in Romania: eco la fiecare luna sau chiar si mai des... Uff, aici in DK nu am parte decat de 2 eco, la 12 si la 20 de saptamani. Asa ca eu astept cu atata interes 27 aprilie cand o sa il vad pe bebe din nou (AMR 11 zile). Da' aveti idee de ce sunt asa de dese eco-urile in Romania? Pupici si bafta multa la toate fetele care au intalnire cu bebeii azi. Din cate stiu eu cand te ia in evidenta un medic ginecolog pentru urmarirea sarcinii iti da o listuta cu analizele si ecografiile ce trebuie facute (eu asa am primit)...Ecografiile sunt 3, cate una pentru fiecare trimestru...Dar nu te retine nimeni sa faci mai multe daca doresti ca..oricum le platesti...La voi nu exista posibiliattea de la le face de ex la un cabinet privat? Sabina 17+ |
TINA,
cu
20+ si
fetita 2 ani
lucianna_83 spune:
Mari, nu fii suparata, e minunat ca bebe e ok, dar pentru linistea ta chiar gaseste-ti un dr care sa vorbeasca si sa-ti raspunda din propria initiativa, e mare lucru. pupici si multa sanatate 
Sabu, la noi se fac eco asa des dar cu bani, cred ca majoritatea mamicilor se duc la particulari, ca si in cazul meu, si normal ca daca ma duc lunar si platesc fac ce vreau. Dar stai linistita ca stiu mamici care nu-si permit sa se duca lunar si atunci se duc doar la cele importante. 
12+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
office spune:
| citat din mesajul lui mari_paun buna dimi fetele ![]() ![]() am fost ieri la medic si tare dezamagita am revenit , mi-a zis ca am 14 saptamanim, deci e mai mare, ca nu a putut sa-mi faca DT pt ca nu corespunde croonologic, adica UM a fost pe 15 dec 2009, deci conceperea a fost mai tarziu... si am si un nodul fibromatos... Dezamagirea este ca nu-mi explica, nu comunica, ma lasa sa-l trag eu de limba, daca nu-i ziceam de TT nici nu ma programa ... o s amerg pe 27 sa-mi recolteze sange pt TT si sa ma vada un alt medic, daca nici asta nu comunica...trebuie sa-mi gasesc medic sa-mi urmareasac sarcina. In rest bb e bine, insa nu mi-a zis ce sex are si sa-mi spuna ca e OK... tare dezamagita am fost ieri. BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 14+ si mami de Ema![]() |
Cel mai important este ca bebe e bine, chiar daca e mai maricel. tu cat credeai ca are? Lasa ca faci triplu test ca e mai concludent..nu iti face probleme...cu nodul sper sa nu fie grav...asa sunt mai toti dr...trebuie sa le scoti cu clestele vorbele din gura.dar daca chiar nu iti place schimba-l..insa nu te supara ca ii faci rau si lui bebe si tie..vei vedea ca totul se rezolva...iti trebuie doar putin timp sa te gandesti al cea ami buna solutie...

TINA,
cu
20+ si
fetita 2 ani
office spune:
| citat din mesajul lui sabu_dk Buna dimi, gagici cu burtici! Sunt cateodata asa de geloasa pe cum e in Romania: eco la fiecare luna sau chiar si mai des... Uff, aici in DK nu am parte decat de 2 eco, la 12 si la 20 de saptamani. Asa ca eu astept cu atata interes 27 aprilie cand o sa il vad pe bebe din nou (AMR 11 zile). Da' aveti idee de ce sunt asa de dese eco-urile in Romania? Pupici si bafta multa la toate fetele care au intalnire cu bebeii azi. Sabina 17+ |
of..am scris mesajul de parca era tot de la tine si nu s-a inteles nimic...reiau..
Din cate stiu eu cand te ia in evidenta un medic ginecolog pentru urmarirea sarcinii iti da o listuta cu analizele si ecografiile ce trebuie facute (eu asa am primit)...Ecografiile sunt 3, cate una pentru fiecare trimestru...Dar nu te retine nimeni sa faci mai multe daca doresti ca..oricum le platesti...La voi nu exista posibiliattea de la le face de ex la un cabinet privat?
TINA,
cu
20+ si
fetita 2 ani
sabu_dk spune:
| citat din mesajul lui lucianna_83 Sabu, la noi se fac eco asa des dar cu bani, cred ca majoritatea mamicilor se duc la particulari, ca si in cazul meu, si normal ca daca ma duc lunar si platesc fac ce vreau. Dar stai linistita ca stiu mamici care nu-si permit sa se duca lunar si atunci se duc doar la cele importante. ![]() 12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw# |
Ahaaaaa!!! Asa se explica... E la particular. Acuma inteleg si eu.
Ca vb cu mami meu si imi zicea acum vreo 2-3 saptamani ca parca voiau sa dea o lege care sa nu mai dea retete compensate... Atat de sarac ramasese sistemul sanitar din romania. Si ma intrebam cum de pot spitalele sa isi permita atata eco-uri...
Pe de cealalta parte, si eu inainte sa ma mut, numai la particular ma duceam. Deci, si eu cred ca as fi facut la fel. In DK, te duci la particular numai daca nu vrei sa stai la coada, ca tratamentul e acelasi.
Sabina
17+
sabu_dk spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui office
of..am scris mesajul de parca era tot de la tine si nu s-a inteles nimic...reiau.. Din cate stiu eu cand te ia in evidenta un medic ginecolog pentru urmarirea sarcinii iti da o listuta cu analizele si ecografiile ce trebuie facute (eu asa am primit)...Ecografiile sunt 3, cate una pentru fiecare trimestru...Dar nu te retine nimeni sa faci mai multe daca doresti ca..oricum le platesti...La voi nu exista posibiliattea de la le face de ex la un cabinet privat? TINA, cu 20+ si fetita 2 ani |
Ba da, si noi avem posibilitatea sa ne ducem la particular pentru mai multe eco, insa e destul de scumput si dr a zis ca doar in cazuri de sarcina grea e nevoie. Insa eu credeam ca toate eco-urile pe care le faceti voi sunt acoperite de asigurarea aia medicala obligarotie.
Sabina
17+
lucianna_83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sabu_dk
Ahaaaaa!!! Asa se explica... E la particular. Acuma inteleg si eu. Ca vb cu mami meu si imi zicea acum vreo 2-3 saptamani ca parca voiau sa dea o lege care sa nu mai dea retete compensate... Atat de sarac ramasese sistemul sanitar din romania. Si ma intrebam cum de pot spitalele sa isi permita atata eco-uri... Pe de cealalta parte, si eu inainte sa ma mut, numai la particular ma duceam. Deci, si eu cred ca as fi facut la fel. In DK, te duci la particular numai daca nu vrei sa stai la coada, ca tratamentul e acelasi. Sabina 17+ |
Nu cred ca exista termen de comparatie intre Danemarca si Romania
. Da, asa e, in spitale lipsesc extrem de multe si cred ca eco mai performante se pot numara pe degete. 

12+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
office spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui sabu_dk
Ba da, si noi avem posibilitatea sa ne ducem la particular pentru mai multe eco, insa e destul de scumput si dr a zis ca doar in cazuri de sarcina grea e nevoie. Insa eu credeam ca toate eco-urile pe care le faceti voi sunt acoperite de asigurarea aia medicala obligarotie. Sabina 17+ |
eu de ex. merg numai la privat...ultima ecografie a fost 200 ron, adica 50 euro. cea pe care urmeaza sa o fac marti (morfofetala trimestru 2 de sarcina doppler) este 600 ron, adica 150 euro...eu zic ca si aici sunt destul de scumpe dar sincer nu va vad stand cu orele in fata unui cabinet de stat de unde iese din cand in cand o plictisita fara chef, de la care nu intelegi nimic sau iti mai spune si prostii.
TINA,
cu
20+ si
fetita 2 ani