Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kamy13

Merci de felicitarile pentru baietel!

Dar am o "dilema", ce nume ii vom pune?! Fiindca ne doream f. mult o fetita, m-am gandit doar la nume de fetite, era decis IRIS MARIA, rar ma gandeam la nume de baieti. Nu stiu, poate RAUL sau EDUARDO, sa vedem...

Si alta chestie ce imi bantuie prin cap. O sa credeti ca am innebunit Acum, ca am aflat ca va fi tot baiat, ma bate gandul sa mai fac un copilas! Doara, doara va fi fetita ...Bine, nu imediat, cam cand acesta va avea 1 an. Dar eu voi avea 39!!! Ma si vad cu 3 copii: 2 bebelusi, plus un baietoi de 16 (Denis al meu ce are acum aproape 15)

A propos de Denis, baiatul mare, azi cand am venit de la eco si i-am spus ca o sa aibe un frate, m-a imbratisat si m-a pupat!!! Nu mi-a venit sa cred, el care in ianuarie cand am aflat ca sunt insarcinata mi-a zis sa fac avort, ca sunt batrana, ca e criza, ca el nu ne creste copilul...Greu a acceptat faptul ca va mai avea un frate. Apoi a trecut la indiferenta, iar azi totusi, prima lui reactie a fost de a ma pupa si imbratisa. Mi-a venit sa plang!... Desi si el zicea ca mai bine ar fi sa fie fetita, ca sunt mai dragalase si cuminti, azi, ca i-am zis ca e baiat, s-a bucurat ca inca mai avem masinutele si jucariile de cand era el mic, sa se poata juca si fratiorul...

Denis, baietoiul meu

POZE

19+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Sa iti traiasca baietii! Si sa mai vina si o fetita daca asa iti doresti! oricum nu stiu de ce iti faci probleme...nu iti arati deloc varsta! Eu ti-as fi dat pana in 30 ! iar daca s-a bucurat acum Denis se va bucura si la urmatorul! Tuturor ne trebuie putin timp pentru procesare!

TINA, cu 20+ si fetita 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Multumesc Tanamera si Tina

Denis, baietoiul meu

POZE

19+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui office

scuze, dar s-a oprit internetul..la 14 saptamani..

Daca vrei, eu sunt interesata sa ne dai mai multe detalii

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+

Am avut CM peste sarcina ceea ce m-a derutat foarte tare!testele ieseau negative dar mi se parea mie ca ceva nu e in regula...Pe 8 martie a iesit pozitiv si m-am prezentat la control si cand mi-a zis dr ca are 14 saptamani m-am gandit ca daca mai asteptam putin puteam sa vin direct sa nasc ..oricum am dat peste niste incompetente care nu au reusit sa ma lamureasca cum e cu CM peste sarcina singura explicatie"medicala" fiind ca se mai intampla...eh, dragele mele si eu care credeam ca sunt unica in istorie si nu se mai intamplase pana la mine..apoi am schimbat clinica si am primit explicatii totusi demne de banii pe care ii platesc pentru consultatii...a inceput "goana" cu analizele si ecografiile pentru a recupera un trimestru dar este totul bine pana acum...cand va aud pe voi ce repede ati depistat-o nu imi vine sa cred ca unele lucruri simple pot deveni aparent fara logica complicate...

Suflet, eu am o colege care a avut CM pe tot parcursul sarcinii si alta care a descoperit sarcina la 4-5 luni cu toate ca avea CM... a crezut ca e ficatul si a fost la medic... cand colo sarcina ... a facut echitie, efort fizic cat cuprinde si tot a ramas... asa ca se poate.

Mergi la inceput

Burticutelor, va de noapte buna! Sting lumina?

Mergi la inceput

Ariciuleeeee, tot mi/e dor de tine si vreau sa stiu ca esti bine... Hai, te rog, da un semnulet... fie el si de carte...accept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Burtici, dar ce spor la scris ati avut azi! Bravoooo!!!

Nu am apucat sa citesc chiar tot ce ati scris, doar asa... pe sarite. Astazi toata siua am invatat pentru ca sambata am examen la limba araba (va povesteam ca m-am inscris la un curs de limba araba; iata ca am ajuns la finalul nivelul 1 si daca nu iau examenul nu ma pot inscrie la nivelul 2). Maine am exact acelasi program de studiu. Ma simt ca in facultate!

Klarisse, ti-am vazut pozele! Wowwwww! Tu esti superba, rochia minunata, locatiile fabuloase! Felicitari!

Lora, apropos de kg, eu am luat deja 7,5... Nu stiu, zau, cum am facut, mai ales ca saptamana asta am tinut-o numai pe gratare, salate si fructe.

Gata, trec si eu la nani ca e timpul!

Noapte buna

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor
eu am aflat de sarcina la 6 saptamani cu un CM de 36 de zile .
Teoretic nu stiu daca mai aveam curaj de inca un copil ,fara ajutor, mi se parea greu,dar Alexandra ne tot batea la cap ne punea sa ne rugam la DD, asa ca in ianuarie in excursie in Spania s-a intamplat.
Noua numai asa ne iese in deplasare Alexandra e conceputa in Grecia.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 14s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata! Cafelutsa e gata deci hai sa ma apuc de scris!
Fetelor zarva mare si vorbarie pe-ici! Se vede treaba ca sunteti vesele!
Cori, felicitari pentru fetita! Sa-ti traiasca si sa se faca mare si mancacioasa!
Eu am luat 3 kg, nu e mult dar am plecat cu multe, dupa ce m-am lasat de fumat! In toamna aveam 58, in viata mea n-am depasit 60, dar dupa treaba cu fumatul am sarit la 64 asa brusc, apoi am ramas gravida si iete acu am 67! Si sunt ca un dop!
Sarcina fiind dorita de vreo 2 ani, am aflat din prima zi de intarziere a CM, printr-un test semipozitiv, cu a doua liniuta foarte vaga. Mi se inmuiasera picioarele, ce senzatie! Eu am endometrioza, si imi cam scazusera sperantele... Dar acum am un bebelin care la eco zice ca e sanatos, sa ne ajute Doamne Doamne sa ne vedem toate cu ei in brate sanatosi la 40s !
Pupici multi si o zi frumoasa tare!

Cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata!

ce povesti frumoase despre conceperea bebelinilor am citit aici!sa fim sanatoase si noi si ei si sa umplem paginile numai cu lucruri bune!
ce planuri de weekend aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Buna dimi!
La vreme au spus ca de maine vine primavara, abia astept s-o vad ca m-am saturat de norii astia.

Noi, de fel in wk, suntem prin parcuri daca vremea e ok.

Sa aveti o zi usoara si frumoasa

12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

Mergi la inceput