Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Luciana mersi mult , dar nu prea ai ce admira la mine, fac si eu ce ar face orice mama in situatia mea.
In privinta legislatie cu banii si alocatiile copiilor nu stiu ce sa-ti raspund. Eu sunt plecata din tara de aproape 6 ani si nu prea mai stiu care sunt legile in ro. Intreaba la legislatie tot aici pe forum si sigur gasesti raspunsuri acolo.

Kamy, felicitari pentru baietel.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 14+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

eu am lucrat fara pauze pana l-am nascut pe raul....dar asta e ideea care nasteri? ca acum fiind a 2a am mai auzit variante de 85% din 85% care ii iau acum....

12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
[/quote]

Daca al doilea copil se naste in timp ce mama inca primeste indemnizatie pentru primul, indemnizatia ramane aceeasi, 600ron, respectiv 85% din salariu (in functie de optiiunile fiecareia)...Daca se naste sa zicem la 6 luni dupa ce mama a iesit din concediul de crestere al copilului cel de 2 ani se calculeaza 6 luni X indemnizatia + 6 luniX 85% din salariu. asta stiu eu de la contabila...sper sa stie si ea ce vorbeste ca sa nu scriu prostii aici...nu stiu daca te-am lamurit...la tine vad ca cei 2 ani de termina in august 2010..depinde cum faci dupa, daca lucrezi sau nu...
voi citi si eu mai mult din ce ati scris voi ca poate ai mentionat si eu nu stiu si sa nu intreb de 100 de ori ...

TINA, cu 20+ si fetita 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Luciana, eu am o colega care s-a intors la servici dupa ce a facut 2 copii unul dupa celalalt. Chiar zilele trecute a venit vorba despre cei 85% si mi-a spus ca, desi la primul copil nu a beneficiat de legea cu 85% pt ca inca nu se adoptase, la al 2-lea i s-au luat in calcul veniturile din 12 luni dinainte de a naste primul bebe.

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+

multumesc, e superrr asa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Luciana mersi mult , dar nu prea ai ce admira la mine, fac si eu ce ar face orice mama in situatia mea.
In privinta legislatie cu banii si alocatiile copiilor nu stiu ce sa-ti raspund. Eu sunt plecata din tara de aproape 6 ani si nu prea mai stiu care sunt legile in ro. Intreaba la legislatie tot aici pe forum si sigur gasesti raspunsuri acolo.

Kamy, felicitari pentru baietel.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 14+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

aaa, scuze....galati e scris mai mare si mi-a sarit in ochi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Citat:
citat din mesajul lui office

scuze, dar s-a oprit internetul..la 14 saptamani..

Daca vrei, eu sunt interesata sa ne dai mai multe detalii

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+

Am avut CM peste sarcina ceea ce m-a derutat foarte tare!testele ieseau negative dar mi se parea mie ca ceva nu e in regula...Pe 8 martie a iesit pozitiv si m-am prezentat la control si cand mi-a zis dr ca are 14 saptamani m-am gandit ca daca mai asteptam putin puteam sa vin direct sa nasc ..oricum am dat peste niste incompetente care nu au reusit sa ma lamureasca cum e cu CM peste sarcina singura explicatie"medicala" fiind ca se mai intampla...eh, dragele mele si eu care credeam ca sunt unica in istorie si nu se mai intamplase pana la mine..apoi am schimbat clinica si am primit explicatii totusi demne de banii pe care ii platesc pentru consultatii...a inceput "goana" cu analizele si ecografiile pentru a recupera un trimestru dar este totul bine pana acum...cand va aud pe voi ce repede ati depistat-o nu imi vine sa cred ca unele lucruri simple pot deveni aparent fara logica complicate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Tina si cate cicluri ai avut pana ai aflat in 8 martie?

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

eu am lucrat fara pauze pana l-am nascut pe raul....dar asta e ideea care nasteri? ca acum fiind a 2a am mai auzit variante de 85% din 85% care ii iau acum....

Daca al doilea copil se naste in timp ce mama inca primeste indemnizatie pentru primul, indemnizatia ramane aceeasi, 600ron, respectiv 85% din salariu (in functie de optiiunile fiecareia)...Daca se naste sa zicem la 6 luni dupa ce mama a iesit din concediul de crestere al copilului cel de 2 ani se calculeaza 6 luni X indemnizatia + 6 luniX 85% din salariu. asta stiu eu de la contabila...sper sa stie si ea ce vorbeste ca sa nu scriu prostii aici...nu stiu daca te-am lamurit...la tine vad ca cei 2 ani de termina in august 2010..depinde cum faci dupa, daca lucrezi sau nu...
voi citi si eu mai mult din ce ati scris voi ca poate ai mentionat si eu nu stiu si sa nu intreb de 100 de ori ...

[/quote]

merci mult pt raspuns....eu o sa nasc acum la dif de 45-50 zile si vreau sa intru in prenatal ca doar nu ma duc la munca pt o luna...mai ales ultima

Mergi la inceput

In noiembrie anul trecut a fost ultima menstruatie (considerata cea adevarata). fiind la sfarsitul lunii nu mi-am facut probleme ca in decembrie nu am avut, iar in ianuarie si-a facut din nou aparitia (ceea ce m-a derutat desi eu aveam oarece simptome)...februarie iar lipsa..in martie deja ma lasasera nervii si am asteptat pana pe 8 efectuarea altui test ca sa fie cu noroc si a fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

Merci de felicitarile pentru baietel!

Dar am o "dilema", ce nume ii vom pune?! Fiindca ne doream f. mult o fetita, m-am gandit doar la nume de fetite, era decis IRIS MARIA, rar ma gandeam la nume de baieti. Nu stiu, poate RAUL sau EDUARDO, sa vedem...

Si alta chestie ce imi bantuie prin cap. O sa credeti ca am innebunit Acum, ca am aflat ca va fi tot baiat, ma bate gandul sa mai fac un copilas! Doara, doara va fi fetita ...Bine, nu imediat, cam cand acesta va avea 1 an. Dar eu voi avea 39!!! Ma si vad cu 3 copii: 2 bebelusi, plus un baietoi de 16 (Denis al meu ce are acum aproape 15)

A propos de Denis, baiatul mare, azi cand am venit de la eco si i-am spus ca o sa aibe un frate, m-a imbratisat si m-a pupat!!! Nu mi-a venit sa cred, el care in ianuarie cand am aflat ca sunt insarcinata mi-a zis sa fac avort, ca sunt batrana, ca e criza, ca el nu ne creste copilul...Greu a acceptat faptul ca va mai avea un frate. Apoi a trecut la indiferenta, iar azi totusi, prima lui reactie a fost de a ma pupa si imbratisa. Mi-a venit sa plang!... Desi si el zicea ca mai bine ar fi sa fie fetita, ca sunt mai dragalase si cuminti, azi, ca i-am zis ca e baiat, s-a bucurat ca inca mai avem masinutele si jucariile de cand era el mic, sa se poata juca si fratiorul...

Denis, baietoiul meu

POZE

19+

Camelia

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Kamy felicitari pentru baietel,cred ca esti in al noualea cer dupa reactia lui Denis.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput