Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

La noi a fost cu programare si munca asiduua, noapte de noapte , asa ca la 4 saptamani mi-am facuttestul si a iesit +

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

La noi a fost cu programare si munca asiduua, noapte de noapte , asa ca la 4 saptamani mi-am facuttestul si a iesit +

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Hehe Kiti..noapte de noapte..greu ti-o mai fi fost..

Klarisse graviduta 14+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Eu mi-am facut testul de sarcina la 5 zile dupa ce mi-am dat seama ca nu mi-a venit ciclu. Deci pe la vreo 4sapt si ceva. A doua liniuta nu se vedea ca lumea dar ceva ceva se zarea pe acolo. Am mai asteptat o sapt si apoi m-am dus la control. Alt test nu-mi permiteam sa mai cumpar, caci aici sunt foarte scumpe(25€), mai bine mergeam la doc caci era mai ieftina consultatia(16€ cu tot cu eco).

In privinta spitalelor si doc din romania prefer sa nu comentez. Ma gandesc numai ca daca eram in ro atunci cand am fost insarcinata cu Theodora, ma aflam si eu acum la 2m sub pamant alaturi de micuta mea.
de exemplu acum nu-mi pot face curaj sa vin in tara, caci ma gandesc cu groaza, ca daca mi s-ar intampla ceva aia sunt macelari si nu staula discutie.

Luciana ti-am ramas datoare cu un raspuns. Intr-adevar eu am avut probleme si inainte de sarcina cu colesterolul si l-am tinut sub control cu medicamente, medicamente care mi-au atacat ficatul. Asa cum am mai spus in timpul sarcinii ajunsese la 500 dar toti medicii mi-au zis ca e normal sa creasca asa. dupa nastere sa reglat de la sine. Acu iar o ia razna si doc mi-a repetat sa nu-mi fac griji pt ca e normal. Eu probl cu colesterolul am mostenit-o de la maica-mea.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 14+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Cu anticonceptionalele si eu am avut de furca ca la 20 ani am inceput sa iau cam 1an si cateva luni, am inceput sa ma ingras cam mult si brusc asa ca le-am lasat, apoi mi s-a dereglat rau de tot ciclu, daca venea la 2 luni era bine. Pe la 23 ani am zis ca e ok sa raman gravi, dar ca sa fie ca la carte m-am dus la gineco i-am povestit ce si cum, mi-a facut analizele si la sfarsit a zis ca nu pot avea copii niciodata, eventual sa incerc alte cai, m-am ridicat si am iesit val vartej. Am jelit putin dar am zis ca sunt tanara si merge sa prestam o perioada, oricum dupa un astfel de verdict nici nu ne mai protejam si tot speram sa raman....analizele iesisera relativ bine. Dupa 1 an 1/2 am ramas gravi dar am pierdut sarcina la 6 sapt, apoi am ramas iar dupa inca 6 luni cu Raul. Am luat utrogestan pana la 5 luni si am incercat sa stau cat mai mult acasa, lunistita sa duc sarcina pana la capat...am reusit.
Iar acum dupa 6 luni de incercari am ramas iar. La inceput eram optimista ca cica dupa o sarcina ramai repede, dar spre sfarsit imi cam pierdusem speranta de asta nici teste n-am mai vrut sa fac am zis ca poate o sa-mi dau eu seama ca sunt gravi cand o creste burta .

12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Eu mi-am facut testul de sarcina la 5 zile dupa ce mi-am dat seama ca nu mi-a venit ciclu. Deci pe la vreo 4sapt si ceva. A doua liniuta nu se vedea ca lumea dar ceva ceva se zarea pe acolo. Am mai asteptat o sapt si apoi m-am dus la control. Alt test nu-mi permiteam sa mai cumpar, caci aici sunt foarte scumpe(25€), mai bine mergeam la doc caci era mai ieftina consultatia(16€ cu tot cu eco).

In privinta spitalelor si doc din romania prefer sa nu comentez. Ma gandesc numai ca daca eram in ro atunci cand am fost insarcinata cu Theodora, ma aflam si eu acum la 2m sub pamant alaturi de micuta mea.
de exemplu acum nu-mi pot face curaj sa vin in tara, caci ma gandesc cu groaza, ca daca mi s-ar intampla ceva aia sunt macelari si nu staula discutie.

Luciana ti-am ramas datoare cu un raspuns. Intr-adevar eu am avut probleme si inainte de sarcina cu colesterolul si l-am tinut sub control cu medicamente, medicamente care mi-au atacat ficatul. Asa cum am mai spus in timpul sarcinii ajunsese la 500 dar toti medicii mi-au zis ca e normal sa creasca asa. dupa nastere sa reglat de la sine. Acu iar o ia razna si doc mi-a repetat sa nu-mi fac griji pt ca e normal. Eu probl cu colesterolul am mostenit-o de la maica-mea.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 14+

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Imi pare rau sa aud asa ceva, la Theodora ma refer. Doamne ajuta acum sa fie bine.

Cat despre colesterol, e nasol ca se mosteneste ca nu e prea bine, dar nu-i o tragedie sa mancam mai mult peste si mai putin spre deloc porc.....mai ales la copii. Eu am fost si sunt ff stricta cu alimentatia lui Raul pt ca sunt de parere ca primii 3-5 ani de viata sunt elementari in sanatatea viitorului adult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Am o intrebare, desi e mult prea devreme pentru asta.

Daca optam pentru cei 85% din salariu ca indemnizatie dupa nastere, se mai acorda alocatie copilului? Si daca da, care dintre ele? cea de 200 lei sau cea de 40 sau cat mai e acum?

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Daca optam pentru cei 85% din salariu ca indemnizatie dupa nastere, se mai acorda alocatie copilului? Si daca da, care dintre ele? cea de 200 lei sau cea de 40 sau cat mai e acum?

In al , sunt in 14+

da, se acorda alocatia copilului , indiferent de veniturile mamei, si este de 200 ron pana la varsta de 2 ani, dupa aia scade

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:

In al , sunt in 14+

Alocatia copilului pana la 2 ani este de 200 de lei si acorda indiferent pentru ce tip de indemnizatie optezi. Dupa 2 ani e cea de 40 de ron..(mi-e si rusine sa scriu suma..40 de ron..).

Klarisse graviduta 14+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Citat:

In al , sunt in 14+

se acorda alocatia copilului...pana la 2 ani e de 200 lei, dupa 2 ani e de 40 lei

Mergi la inceput

scuze, am raspuns fara sa citesc ca s-a scris deja

Mergi la inceput