Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
ionela.n spune:
Multumesc frumos fetelor
, acum m-am lamurit.
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 14+
Klarisse spune:
Cum vi se pare numele de Albert?![]()
Klarisse
graviduta 14+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
Andreea82 spune:
Oooofff fetelor! In sfarsit! Reusesc si eu sa revin dupa o lunga pauza in care am fost plecati de acasa (de sarbatori la socri) dupa care am avut un net de tot r... cu care nu reuseam sa fac nimic.
Deci, si din partea mea cu intarziere: Hristos a inviat!
Ayda_m, ioana_naomi, crina_s - La Multi Ani! tot cu intarziere. Va pup si uite o floricica din partea mea, poate totusi se indura si primavara asta si vine mai repede
Multa sanatate va doresc si bebelusi sanatosi, mancaciosi si voiosi![]()
Fetelor ce mai faceti, asa dor mi-a fost sa de voi si de discutiile de aici... nici macar sa va citesc nu am prea reusit in ultimul timp. Ma duc repejor sa mai recuperez, vad ca am destuuul de recuperat 
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Klarisse Cum vi se pare numele de Albert? |
Daca va fi baiat eu doar numele asta il am in cap.
Scuze
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
tanamera spune:
Vorbeati astazi despre ziua cand v-ati testat.Eu l-am facut in Z27 din 28,imi luam si temperatura bazala si era 37.1 a 3-a zi consecutiv,asta mi-a dat de banuit.
La noi s-a si intamplat cand ne asteptam mai putin,dupa 13 luni de incercari.In februarie urma sa fac HSG.
Am admirat niste poze foarte frumoase
.
http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png
Andreea82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui office Fetelor, o intrebare: voi la cate saptamani ati aflat ca sunteti insarcinate? TINA, cu 20+ si fetita 2 ani |
Buna Tina, bine ai venit printre noi

Si eu fiind mai paranoia si maniaca de felul meu, am aflat cu cateva zile inainte de ciclu. Ne si doream sa se intample asa ca dupa o munca grozava am inceput sa fac teste cu cateva zile inainte de ciclu...nu mai aveam rabdare. A aparut ff slab a doua liniuta
kiti2205 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Klarisse
Hehe Kiti..noapte de noapte..greu ti-o mai fi fost ..Klarisse graviduta 14+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Na acum..m-am sacrificat si eu, ce sa fac
Kiti,
14+ si mami de Vlad (15.05.2006)
ghiocela13 spune:
Hllo girls!
Fetelor, citind mesajele voastre, nu ma pot abtine sa nu povestesc si eu o experienta: in mai 2009 am fost diagnosticata cu o tumora cam semimaligna la san. adica nu putea fi incadrata in nicio categorie pt ca avea si semne maligne si benigne. Am fost la cel mai bun medic din Institutul Oncolgic de la Fundeni care mi-a spus ca nu am nimic. Dupa aia am fost la colegul dansului care mi-a spus ca tb sa ma opereze pe loc, chiar in dupa-amiza aia daca se putea. Eram disperata, numai stiam incotro sa ma indrept. Dupa aceea am gasit un medic care a lucrat mult in Franta si care mi-a spus ca a observat cu stupoare ca noi romanii suntem disperati dupa operatii, ceea ce nu e bine. tb intai sa tratam si dupa aceea, daca nu da rezultate atunci sa trecem la interventie chirurgicala. Asa am facut si am luat tot anul 2009 citostatice medicamentoase combinate cu alte medicamente care oricum instaleaza infertilitatea. imi luasem gandul de la copilas pt o vreme. ma gandeam ca mai intai tb sa-mi rezolv problema de sanatate pt ca nu era de joaca si dupa aceea...cu Dumnezeu inainte! S-a terminat tratamentul in decembrie iar in ianuarie am ramas insarcinata din prima, fara sa stim, fara sa ne dam seama. Nici medicului oncolog nu-i vedea sa creada cand i-am zis.
Daca nici asta nu este dar de la Dumnezeu, atunci ce poate fi!
Fetelor, Dumnezeu e mare. Asa este el: mare si bun! ganditi-va la femeile care incearca fara speranta ani de zile sa ramana insarcinate si care cheltuie mii de euro cu tratamente si se macina psihic!
Spuneti o mica rugaciune in fiecare zi si multumiti bunului Dumnezeu pt minunea pe care o traiti!
Cum am mai scris: Asa este Dumnezeu - mare si bun!
Sanatate si liniste sufleteasca va doresc la toate dragele mele!
14+ 
Ghiocela
lucianna_83 spune:
Ghiocela, sa stii ca ai dreptate, Dumnezeu le aranjeaza pe toate in asa fel incat la sfarsit nu poti sa zici decat "Multumesc, mai bine de atat nu se putea"

. Chiar daca am vrut eu sa raman atunci insarcinata, parca a fost perfect dupa inca 2 ani, cand pe langa faptul ca ma angajasem, reusisem chiar sa avansez si sa-mi creasca salariu (extrem de bine pentru cei 85%), apoi am reusit sa facem credit pentru casa, pentru ca am cumulat salariile. Am vrut bebe imediat cand a facut Raul 1 an, dar parca acum e si mai bine, ca merge mai bine, coboara si urca scarile, se urca pe scaun etc, etc....asa ca mi-e mult mai usor si il tin cat mai putin in brate, chiar ma intelege mult mai bine ce-i cer. 

Asa ca nu pot sa zic decat Multumesc de mii de ori, ca Dumnezeu le aranjeaza cum trebuie.
12+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008
http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
magdyi2001 spune:
Si eu mi-am dorit ca bb sa vina un picut mai tarziu, macar dupa ce implinea Gabriel un an juma si tot din aceleasi motive pe care le-ai enumerat si tu Luciana, dar se stie ca niciodata nu e cum vrem noi ci cum e randuit.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
14+
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

fetita 2 ani
..