Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Eu nu am luat deloc acid folic. Dr mi-a zis sa iau direct Elevit si iau de la sapt 6.

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Eu nu am luat deloc acid folic. Dr mi-a zis sa iau direct Elevit si iau de la sapt 6.

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

mie mi s-a recomandat acid folic de catre doi medici (cel cu care am facut FIV) si cel care ma monitorizeaza acum, asa ca ... am zis sa fiu ascultatoare! acidul folic nu face oricum nici un rau, din contra...dar stiu ca va aeni si vremea vitaminelor!

danaisa20 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Mie mi-a explicat doctorita cu care l-am nascut pe Vlad ca vitamine nu se iau decat din trimestrul 2 pentru ca de exemplu calciu, fier, vitamina A nu trebuie luate in primul trimestru, de aia se ia doar acid folic. Eu am luat de bun ce mi-a zis, ca oricum nu sunt fan luat pastile si a fost ok. Acum nu am mai cerut lamuriri de astea, dar tot asa mi-a zis dr - doar acid folic pana prin saptamana 14, apoi vedem ce si cum cu vitaminele.

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna fetele!
Eu si la prima sarcina si acum iau acid folic pana la 16 sapt si apoi trec pe Elevit. Asa mi-au recomandat mai multi medici nu doar unul...
Va pupam

Ayda15+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)

poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

La prima sarcina, mi-a zis sa iau elevit din prima (contine acid folic si vitamine) si am luat chiar si cand am alaptat pt ca erau bune pt bebe. Acum mi-a zis pt inceput doar de acid folic, pentru ca se poate sa incep sa ma ingras de la vitamine mai ales ca e a 2a.

12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragilor din nou.
OFFICE m-ai intrebat ce probleme am avut si ce e cerclaj. Am pierdut 3 sarcini si am avut si acum risc de avort. Cerclaj e o operatie sa zic asa prin care se coase colul si se pune si un cerculet ca sa nu existe riscul sa se deschida colul si sa pierzi copilul inainte devreme.
Fianna si mie mai imi apre greata desi sunt in trimestrul 2. Nu-ti face griji si intreaba-ti medicul cand vei merge la control.
Danaisa da eu am luat acid folic pana la 15 sapt dupa care mi l-a intrerupt doctorita si mi-a zis sa iau eLEVIT.
Va pup pe toate fara exceptie.

16+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Aseara am luat ultima pastiluta de acid folic. Azi vroiam sa-mi iau inca un flacon dar m-am razgindit pt ca probabil o sa-mi zica marti cind merg sa trec pe Elevit. Merci tuturor pt informatii!

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Am revenit dupa 15 mii de ani plecata si inca 10 zile de recuperat capitile intregi...
Va pup pe toate, vad ca sunt o gramada de noi eco de noi burtici, felicitati tuturor pentru bebei!

Mai am 10 pagini de citit si revin

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

buna dimi fetele

am fost ieri la medic si tare dezamagita am revenit, mi-a zis ca am 14 saptamanim, deci e mai mare, ca nu a putut sa-mi faca DT pt ca nu corespunde croonologic, adica UM a fost pe 15 dec 2009, deci conceperea a fost mai tarziu... si am si un nodul fibromatos... Dezamagirea este ca nu-mi explica, nu comunica, ma lasa sa-l trag eu de limba, daca nu-i ziceam de TT nici nu ma programa... o s amerg pe 27 sa-mi recolteze sange pt TT si sa ma vada un alt medic, daca nici asta nu comunica...trebuie sa-mi gasesc medic sa-mi urmareasac sarcina.
In rest bb e bine, insa nu mi-a zis ce sex are si sa-mi spuna ca e OK... tare dezamagita am fost ieri.

BAZAR GENERAL PE DC

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari 14+ si mami de Ema

Mari, esti ok? Mi se parea mie ciudat cu DTul tau, ca tu esti odata cu mine, pe-acolo, cam o zi-doua distanta... Si eu sunt in 17+.
Pana la urma cum a ramas, cate saptamani ai?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Crina imi pare tare rau...subiectul asta e tare dificil si nu am vrut sa imi produc amintiri neplacute..merci pentru lamuriri...
Fianna si eu am avut greturi in trim 2...Acum am trecut in a2a jumatate a trimestrului si totodata si a sarcinii si e mult mai bine...

TINA,cu(20+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput