Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Klarisse, super idee....mi-ai aprins niste beculete...adica mie mi-a convenit cat iau acum dar daca e sa iau mai mult de ce nu? chiar o sa ma interesez...

12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buna burtici si viitoare burtici
Ce faceti? Eu sunt iar rupta de somn, desi am dormit 12 ore azi noapte.
Mari_Paun - parca tu mergi la dr Albu, nu? Cand am nascut am stat in salon cu 2 tipe care fusesera la el si nu erau deloc multumite. Una a nascut fara el, ca era cam ocupat si nu a reusit sa ajunga la timp, iar cealalta era abia in luna a 7-a, cu risc de nastere prematura, tensiune 7 cu 4, o gramada de probleme, internata de 2 saptamani si nu venise nici macar o data sa o vada! Eu am fost la el la ecografia morfofetala la prima sarcina - a masurat tot ce se poate masura, nu e vorba, dar nu mi-a zis nimic, a dictat doar asistentei, apoi "gata! urmatoarea".
Deci poate nu ar fi rau sa mai incerci la un alt doctor

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

buna dimineata burtici!
fetele mai avansate in sarcina imi puteti spune, va rog, pana in ce saptamana ati luat acid folic? Crini tu parca ziceai ca din sapt 14 ai inceput cu Elevit? Atunci ai renuntat la acid folic?
eu o sa am intalnire cu doctora abia in sapt 15+ si nu stiu ce sa fac? sa o sun sa o intreb? sa astept pana atunci si sa continui cu acidul folic?

danaisa20 13+

Eu am luat acid folic pana in saptamana 12, dupa care am trecut pe Elevit si doctorita mi-a zis ca la vara cand apar toate fructele si legumele sa mai tai elevitul si sa imi procur vitaminele in mod natural.

Klarisse graviduta 15+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Eu am fost la aproape 12 saptamini la medic si mi-a zis sa-i dau in continuare cu acid folic, asa ca iau si acum. Oricum, stiu ca nu e bai cu acidul folic. Marti o sa vad si eu ce mai zice doctora...

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Danaisa 20, mie nici la prima nici la a2a sarcina nu mi s-a recomandat acid folic. Am luat direct Elevit.

TINA,cu(20+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Eu am luat acid folic pana in saptamana 14. Acum mi-a zis sa nu mai iau nimic si la urmatoarea intalnire discutam de vitamine.

Kiti, 14+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Pai Elevitul are si acid folic, nu-i asa?
Si cum e cu kg de la vitaminele astea? E adevarat ca te ingrasi mai cu spor?

cu burticuta bleo de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Fetelor, mie imi e extrem de rau! I s-a mai intamplat cuiva sa-i revina greturile dupa primul trimestru?

M-am simtit asa bine saptamana trecuta, apoi am avut o noapte proasta, o zi am fost super obosita, a doua zi oboseala si greata si azi o greata infioratoare cum nici inainte nu am avut. Ca sa nu mai spun ca nu trece cu nimic, inainte mancam biscuiti sarati si sticksuri si eram ok. Azi am vrut doar iaurt si tot cu greata mare! Ce mi se intampla? E foarte enervant

fianna cu printisorul Matei

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaisa20

buna dimineata burtici!
fetele mai avansate in sarcina imi puteti spune, va rog, pana in ce saptamana ati luat acid folic? Crini tu parca ziceai ca din sapt 14 ai inceput cu Elevit? Atunci ai renuntat la acid folic?
eu o sa am intalnire cu doctora abia in sapt 15+ si nu stiu ce sa fac? sa o sun sa o intreb? sa astept pana atunci si sa continui cu acidul folic?

danaisa20 13+

Eu inca iau acid folic si maine intru in sapt 18. Tot asa mi-am intrebat si eu dr, si mi-a spus ca acidul folic e esential pentru prima parte a sarcinii insa nu are nimic daunator daca luam in continueare.

Si pastila pe care o iau eu in fiecare zi, contine 11 vitamine + 9 minerale + acid folic...

Sabina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Pai Elevitul are si acid folic, nu-i asa?
Si cum e cu kg de la vitaminele astea? E adevarat ca te ingrasi mai cu spor?

cu burticuta bleo de 16+

da asa stiu si eu ca elevit are si acid folic. legat de kg multe fete nu au facut diferenta daca au pus de la elevit sau pur si simplu era evolutia normala a sarcinii. eu pana acum nu am pus nimic. ba chiar am plecat de la aproape 50 si am ajuns la 48 kg, dar sunt convinsa ca incep sa recuperez...

cred ca o sa mai iau si eu acid folic inca 2 sapt pana merg la control si atunci o intreb pe doctora daca facem schimbul cu vitamine...
multam fetitelor!

danaisa20 13+

Mergi la inceput