Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Luciana, tu unde stii ca se vad malformatiile?la ecografie?

TINA, cu 20+ si fetita 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

multumesc pentru lamuriri

13+ cu bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Luciana, tu unde stii ca se vad malformatiile?la ecografie?

TINA, cu 20+ si fetita 2 ani

Da, se vad la toate eco, important e ca dr sa si spuna si sa vorbeasca mereu. Sincer eu sunt extrem de suparata, pt ca azi noapte nu aveam somn si m-am uitat la "povestiri adevarate" unde am vazut 2 cazuri cu copii cu malformatii (unul la creier, altul fara o manuta), la inceput am crezut ca mamele nu au facut nimic in sarcina si au asteptat sa nasca si au avut surprize . Dar problema e ca amandoua facusera si DT si TT si eco principale si nici un dr nu a zis nimic, cum ar fi creierul neportionat cum trebuie (lucru care se vede la eco) si lipsa unui membru. cand s-au dus sa faca reclamatii cica "cine stie unde mi-a fost capu si am uitat" . Dupa emisiune evident ca am inceput sa plang si am zis ca nu mai vreau sa vad TV, dar m-am trezit cu niste idei cam cadegorice.....tocmai de asta sunt cam disperata si exagerez cu eco si vreau mai multe opinii....ba chiar regret ca n-am si studii in domeniu, dar macar am toate analizele de la Raul si o sa le compar virgula cu virgula .

12+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Apropo de indemnizatia de 85%, ma gindeam si eu cum imi mai pot mari veniturile. Si am mai vorbit cu niste cunoscuti care mi-au dat ideea cu PFA. Problema e ca inca nu am gasit un raspuns la intrebarea daca il infiintez acum (cind mai am 6 luni pina la nastere), o sa mi se ia in calcul veniturile? La PFA e problema cu veniturile estimate si cele realizate. La infiintare declari cit estimezi tu ca vei avea venit pt 1 an pt care platesti impozit, urmind ca dupa 1 an sa declari cit ai realizat efectiv, urmind sa se regularizeze si taxele. Mi-e sa nu ma trezesc ca platesc de pomana taxele pt estimat si sa nu-mi foloseasca la nimic, intrucit din septembrie sunt obligata sa suspend activitatea, iar dosarul pt cic trebuie depus pina in ianuarie sau asa ceva...
Stiti ceva despre treaba asta?

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

O cunostinta a unei cunostinte a ramas insarcinata acum vreo 2 ani. A fost la un dr, cica mare somitate, unde a dat enorm de multi bani. Nu a facut DT pentru ca dr i-a zis ca nu e nevoie sa faca asta.

Copilul s-a nascut cu sindrom Down. Scuza doctorului: "va dau inapoi cei 1000 euro care mi i-ati dat la nastere"

Banii ca banii, da-i incolo... Dar viata copilasului nu conteaza? Un dobitoc de doctor

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Mergi la inceput

Luciana, am vazut si eu cazul baietelului cu problemele la creier. Din pacate dupa explicatia doctoritei pe care ei amintit-o si tu nu m-am mai putut uita. Intodeauna te gandesti ca lucrurile rele li se intampla doar altora si ca atat timp cat tu te ocupi de analize, ecografii, un regim alimentar corect, vitamine, etc etc nu ti se poate intampla nimic... Dar cum ar fi sa te trezesti ca cineva a "uitat" sa iti spuna ceva sau ca "nu stia unde a avut capul" si copilul tau sufera toata viata?Cum a fost si cazul micututlui ars in incubator pentru ca asistenta era obosita. Cu oameni ca astia chiar nu se intampla nimic???

TINA,cu(20+) sifetita(2 ani)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

O cunostinta a unei cunostinte a ramas insarcinata acum vreo 2 ani. A fost la un dr, cica mare somitate, unde a dat enorm de multi bani. Nu a facut DT pentru ca dr i-a zis ca nu e nevoie sa faca asta.

Copilul s-a nascut cu sindrom Down. Scuza doctorului: "va dau inapoi cei 1000 euro care mi i-ati dat la nastere"

Banii ca banii, da-i incolo... Dar viata copilasului nu conteaza? Un dobitoc de doctor

--------------------------------------------------
In al , sunt in 14+

Scuze, dar numai la el s-a dus? Si asta se vede la eco capul este mult mai mare iar pliul nucal este peste 3 ....dar la dr de pe aici nu ma mai mira nimic, nu stiu daca fac astea din nestiinta sau din nesimtire, asta e alta nelamurire

Am tot stat si m-am gandit, eu cred ca multi nu stiu sa citeasca ecografiile pt ca nu au mai lucrat cu astfel de aparate mai ales cu cele performante, pt ca nu prea exista....si daca au invatat din "gura in gura" si asa din mers ca au deja o varsta, fara niste cursuri speciale.....incep sa-mi explic greselile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricicutz spune:

office, multumesc pt adresa, o sa ma uit mai cu atentie acasa, sa vedem ce alegem..
luciana83, eu lucrez de mai mult de un an, ca am inceput serviciul inainte d ea face ili 2 ani, dar eu vreau sa-mi maresc venitul pt ca nu am mult pe cartea de munca, si desi voi alege varianat de 85% din venituri, tot nu e bine pt cheltuielile pe care le avem noi in casa..de aceea vreau sa gasesc o modalitate de a mai castiga ceva la calcului venitului de la cic..oricum, va multumesc ca mi-ati raspuns..

mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

Luciana, am vazut si eu cazul baietelului cu problemele la creier. Din pacate dupa explicatia doctoritei pe care ei amintit-o si tu nu m-am mai putut uita. Intodeauna te gandesti ca lucrurile rele li se intampla doar altora si ca atat timp cat tu te ocupi de analize, ecografii, un regim alimentar corect, vitamine, etc etc nu ti se poate intampla nimic... Dar cum ar fi sa te trezesti ca cineva a "uitat" sa iti spuna ceva sau ca "nu stia unde a avut capul" si copilul tau sufera toata viata?Cum a fost si cazul micututlui ars in incubator pentru ca asistenta era obosita. Cu oameni ca astia chiar nu se intampla nimic???

cred ca fiecare se gandeste ca Dumnezeu e sus si vede....dar nici daunele de 1 mil de euro nu m-ar multumi sa am un copil cu malformatii din vina cuiva

Mergi la inceput

Maricicutz, sper sa fie de folos si daca vrei pot intreba la gradinita unde merge fetita mea caci cei de acolo deja colaboreaza cu un firma specializata in animatori si ne-au spus ca ne pot ajuta cu informatii. Ea merge de o luna si pana acum au avut 3 zile de nastere la care au venit clovni.Am primit un cd cu poze de la una dintre ele si parearu ca se distreaza de minune.

Mergi la inceput