Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
ionela.n spune:
Miercurea trecuta am facut DT si am sunat azi sa vad daca a venit rezultatul. Cica nu au ajuns inca, dar sa revin cu un tel pe la ora 17.
De ce dureaza atat? Incep sa ma ingrijorez 

Voi in cat timp ati luat rezultatul la DT?
--------------------------------------------------
In al
, sunt
in 14+
lucianna_83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Miercurea trecuta am facut DT si am sunat azi sa vad daca a venit rezultatul. Cica nu au ajuns inca, dar sa revin cu un tel pe la ora 17. De ce dureaza atat? Incep sa ma ingrijorez ![]() ![]() ![]() Voi in cat timp ati luat rezultatul la DT? -------------------------------------------------- In al , sunt in 14+ |
eu stiam ca dureaza 10 zile lucratoare :(
12+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
Klarisse spune:
Buna dimineata burtici, mai cu intarziere dar nu-mi vad capul de treaba..
Buburuza bafta multa la examen, sa ne scrii si noua ceva de bine in araba pe aici, nu tine numai pentru tine..
![]()
Lora cu schimbarea de carucior eu inca mai am emotii, sper sa ramana albastru sa nu revina la roz, ca ma lasa nervii..mai sigur am sa vad la urmatoarea ecografie, in prima saptamana din mai..
Va pup sa aveti o zi cu soare

Klarisse
graviduta 15+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
office spune:
| citat din mesajul lui ionela.n Miercurea trecuta am facut DT si am sunat azi sa vad daca a venit rezultatul. Cica nu au ajuns inca, dar sa revin cu un tel pe la ora 17. De ce dureaza atat? Incep sa ma ingrijorez ![]() ![]() ![]() Voi in cat timp ati luat rezultatul la DT? -------------------------------------------------- In al , sunt in 14+ |
Eu DT nu am facut, dar la TT am primit rezultatele pe internet dupa o saptamana.
TINA,
cu
20+ si
fetita 2 ani
maricicutz spune:
buna mamicutelor...am si eu cateva nelamuriri:
-am vazut ca ati vorbit ieri de venituri si cum se calculeaza cic pt bb2..eu am insa o alta problemuta: nu voi primi f multi bani in cic si ma gandeam daca pot pana nasc sa ma mai angajez undeva, cu contract, deci platesc impozite..stiti cumva, se iau in calcul la venitul pt cic? si daca da, cat ar trebui sa cotizez,tot 12 luni?
- mai am o intrebare: ilincuta mea face 3 ani peste 2 saptamani si cum la ea la gradi multi copii si-au serbat ziua aducand diverse printese, spiderman, clovni,care i-au distrat, stiti vreun site, vreo firma care se ocupa cu asa ceva? as vrea sa ma interesez din timp cat costa si care sunt cerintele..
in rest noi suntem bine, abia peste vreo 3 saptaamni merg iar la eco..apropo, la cabinet la doctorul meu platesc 220ron pe consultatie si eco..
pupici
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto
office spune:
| citat din mesajul lui maricicutz buna mamicutelor...am si eu cateva nelamuriri: -am vazut ca ati vorbit ieri de venituri si cum se calculeaza cic pt bb2..eu am insa o alta problemuta: nu voi primi f multi bani in cic si ma gandeam daca pot pana nasc sa ma mai angajez undeva, cu contract, deci platesc impozite..stiti cumva, se iau in calcul la venitul pt cic? si daca da, cat ar trebui sa cotizez,tot 12 luni? - mai am o intrebare: ilincuta mea face 3 ani peste 2 saptamani si cum la ea la gradi multi copii si-au serbat ziua aducand diverse printese, spiderman, clovni,care i-au distrat, stiti vreun site, vreo firma care se ocupa cu asa ceva? as vrea sa ma interesez din timp cat costa si care sunt cerintele.. in rest noi suntem bine, abia peste vreo 3 saptaamni merg iar la eco..apropo, la cabinet la doctorul meu platesc 220ron pe consultatie si eco.. pupici mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2 foto |
poate te ajuta acest link:
http://www.petreceri-copii-bucuresti.ro/inchiriere-animatori-copii.php
TINA,
cu
20+ si
fetita 2 ani
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui maricicutz buna mamicutelor...am si eu cateva nelamuriri: -am vazut ca ati vorbit ieri de venituri si cum se calculeaza cic pt bb2..eu am insa o alta problemuta: nu voi primi f multi bani in cic si ma gandeam daca pot pana nasc sa ma mai angajez undeva, cu contract, deci platesc impozite..stiti cumva, se iau in calcul la venitul pt cic? si daca da, cat ar trebui sa cotizez,tot 12 luni? - mai am o intrebare: ilincuta mea face 3 ani peste 2 saptamani si cum la ea la gradi multi copii si-au serbat ziua aducand diverse printese, spiderman, clovni,care i-au distrat, stiti vreun site, vreo firma care se ocupa cu asa ceva? as vrea sa ma interesez din timp cat costa si care sunt cerintele.. in rest noi suntem bine, abia peste vreo 3 saptaamni merg iar la eco..apropo, la cabinet la doctorul meu platesc 220ron pe consultatie si eco.. pupici mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2 foto |
scuze, n-am inteles daca de cand a facut fetita 2 ani pana acum ai lucrat sau ai avut vreu venit.....se calculeaza ultimile 12 luni lucratoare....
12+
si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008http://picasaweb.google.com/luciana.oprea/Forum?authkey=Gv1sRgCPrmy5DtoaXAPw#
anna_ivan spune:
buna fetelor
cele care ati primit rezultatele la DT ce presupun astea?
eu am facut la MEdlife si mi-au luat sange pt free Beta HCG si PAPP-A, rezultatele mi-au zis ca in 10 zile lucratoare, asta insemnand abia vinerea viitoare si mi-au zis ca numa personal se ridica desi ei au si serviciul de afisare pe net. azi de curiozitate am intrat pe net si surpriza analizele mele eru acolo BEta HCG-127 si PAPP 9.24. dar atat, probabil ca nu asta e rezultatul final la DT, avand in vedere ca ei mi-ai orpit si o copie de la eco cu toate masuratorile facute de dr.
ma lamureste si pe mine careva?

13+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui anna_ivan buna fetelor cele care ati primit rezultatele la DT ce presupun astea? eu am facut la MEdlife si mi-au luat sange pt free Beta HCG si PAPP-A, rezultatele mi-au zis ca in 10 zile lucratoare, asta insemnand abia vinerea viitoare si mi-au zis ca numa personal se ridica desi ei au si serviciul de afisare pe net. azi de curiozitate am intrat pe net si surpriza analizele mele eru acolo BEta HCG-127 si PAPP 9.24. dar atat, probabil ca nu asta e rezultatul final la DT, avand in vedere ca ei mi-ai orpit si o copie de la eco cu toate masuratorile facute de dr. ma lamureste si pe mine careva? ![]() ![]() 13+ cu bebe michttp://blog.photostories.ro/ poze ![]() |
mai trebuie sa vina si toata interpretare.....dar aceasta interpretare e de fapt o statistica (un sondaj) intre analizele de sange, eco si date de la sot. Sunt chestii care sunt studiate de la mii de femei, in general si in timp. De ex malformatiile sarcinii, care nu sunt genetice nu se vad nici in DT nici in TT. Si chiar nici in amniocenteza. :(
12+
Fistiq spune:
| citat din mesajul lui anna_ivan buna fetelor cele care ati primit rezultatele la DT ce presupun astea? eu am facut la MEdlife si mi-au luat sange pt free Beta HCG si PAPP-A, rezultatele mi-au zis ca in 10 zile lucratoare, asta insemnand abia vinerea viitoare si mi-au zis ca numa personal se ridica desi ei au si serviciul de afisare pe net. azi de curiozitate am intrat pe net si surpriza analizele mele eru acolo BEta HCG-127 si PAPP 9.24. dar atat, probabil ca nu asta e rezultatul final la DT, avand in vedere ca ei mi-ai orpit si o copie de la eco cu toate masuratorile facute de dr. ma lamureste si pe mine careva? ![]() ![]() 13+ cu bebe michttp://blog.photostories.ro/ poze ![]() |
si eu tot la medlife l-am facut, tot 10-14 zile lucratoare si tot personal trebuia sa ridic rez.
rezultatul nu consta numai in valorile bhcg si papp, ci iti calculeaza pe baza lor, a rezultatelor la eco si formularul completat de tine, riscurile de virsta SD (T21) si SE (T18).
Eu am primit 2 pagini, prima cu valori si un grafic, iar a 2-a cu explicatii si interpretarea valorilor.
Bafta!

-------------------------------------
cu burticuta bleo de 16+