Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
cris_mario spune:
fiind 10 jumate,iesim la plimbare
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulenca Nikole am si sling am si wrap. Wrapul mi se pare cam complicat de impachetat si mi-a fost lene sa incerc sa il pun pana acum dar cu slingul e super usor si ii place. Acum am inceput sa il pun cu picioarele afara si e si mai bine si nu se mai incalzeste asa tare nici el nici eu. Aveam o problema inainte cu flexatul picioarelor, nu preea stiam daca stau bine acolo dar daca se linistea si adormea am presupus ca i le pun bine. Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK |
Multumesc pentru raspuns, am si eu wrap si ne intelegem binisor cu el, dar o sa-mi iau si sling, mi se pare mai usor de folosit din cate vad.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
catalutza81 spune:
acum isi suge mana de zici ca are miere...si e calare pe mine...uff iar nu fac nika azi....
Catalutza mami de Irina
alexutzzza spune:
Neatza si de la noi....
io-mi duc copilu' la doctor....nu stu ce sa fac...e normal sa doarma asa mult? aseara s-a culcat la 23:30 si azi dimineata la 9 l-am trezit noi, veselie nevoie mare, dat din maini si din picioare, ras 180ml de biberon, acum gandaceste pe aici pe langa mine pe canapea....activ e, sanatos e, de mancat, mananca....dar 9 ore jumate nani....mi se pare mult...intr-adevar seara inainte de nani zici ca nu-l mai satura nimic...mananca si mai cere si iar mananca si uite asa in vro ora mananca 230-260ml nu am ce ii face, treb sa ii dau ca daca nu i dau cat cere nu se linisteste si da din maini il iau in brate si ma plezneste da tare asa si e agitat si cauta macare....deci deja stiu lectia dupa cateva seri de lupte: i dau pana pica lat...dar apoi e normal sa doarma atata? voi ce stiti? ca stiu can era mic din spital mi-a zis ca nu e bine sa doarma mai mult de 4-5 ore ca intra in convulsii, hipoglicemie...mai e valabil?
Mariucasara noi fumam Vogue Aroma Menthol (jardin sous la neige)
cristies, da, stiu m-am gandit la asta, o sa ne refugiem pe balcon si inchidem usa, asta e! acum o sa fie mai ok, la iarna insa...iesim cu hainele pe noi. Oricum ne bate gandul sa ne mutam, ne cautam de mult ca aici sub noi s-a deschis un rest libanez El bacha si a devenit cam galagie, plus ca lucreaza la decorarea rest din nov si io ...mi s-a luat deja de bzzzzzzz! brrrrrrr! boooorrrrrr! boc ! boc! boc! Acum mai nou nu mai avem loc sa ne parcam si se urca astia si pe trotuar cu masinile si nu am loc sa ies cu carucioru din bloc.... Mi-a ajuns...Azi dupa masa mergem sa vedem un apt, la acelasi pret (CHIRIE) sa vedem...
si....cu butoiul??? asa dintr-o data? fara motiv? si io ieri am fost cam....deprimata, simteam asa o deprsie si o apatie cum nu am avut demult, asa fara nici un motiv simteam elefantu (asa ii zic io cand am stari d-astea, parca ai un elefant care-ti sta pe piept)
ma bucur ca v-au fost de folos carticelele si filmul.
Poate faceti voi exercitiile, eu inca nu m-am hoarat sa ma apuc, inca insist la dieta aia cu paste, ciocolata si cartofi prajiti....
de Yannis
Nik0le spune:
citat din mesajul lui catalutza81 acum isi suge mana de zici ca are miere...si e calare pe mine...uff iar nu fac nika azi.... Catalutza mami de Irina |
Cata, daca te consoleaza, nu facem nimic azi impreuna. Si a mea tot asa, a marait pana acum, cand am pus-o pe piept. Si miracol! E liniste!
Edit: am uitat sa zic ca tot asa e, cu mana in guritza...
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
ioana_fota spune:
Neata fetele si de la noi, raportam seara de nanel si papa putin .Am vazut ca vb de parturi a mea ridica picioarele cand le trage si se aude.....Am vazut pe la voi si wrapuri si baby sling de care ma sfatuiti sa iau pt bubulina mea?ce e indicat pt varsta ei si sa pot folosi si mai tarziu?La noi ploua si e urat afara.Va pup si revin mai tarziu.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
mariucasara spune:
Alexutza era valabila regula cu pap la 4-5 ore in primele zile, cand aveau icter si preferau sa doarma in loc sa pape. Acum e ok sa doarma toata noaptea, bucura-te ca e totusi o raritate...Si al meu doarme de la 22 la 5 dimineata si apoi de la 5:30 la 9
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Andre_lina fac bagaje... acum alaptez k el nu stie ca suntem in graba ...puiul frumos cristies, da, plec singura, asta este, el doarme tot timpul in masina!! nikole, cris.m, multam de urari de drum bun! si tudor trage niste partzuri de ma trezeste...mai nou se intoarce pe o parte si le trage si m bine!!!! ============================================================================= Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
drum bun!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
catalutza81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Cata, daca te consoleaza, nu facem nimic azi impreuna. Si a mea tot asa, a marait pana acum, cand am pus-o pe piept. Si miracol! E liniste! Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) Now, bring me that horizon! |
ma crezi sau nu urasc sa faca asa...deja si aseara ar cam fi vrut sa dorma in brate...ps:doarme in carucior noaptea . nu vreau sa se obisnuiasca asa, am citit ca de la 2 luni incepe per periculoasa cu invatatul, ca incep sa constientizeze.
Plus ca imi e frica sa nu imi infunde iar canalele...asa am patit ultima data, s-a frichinit pe tzatza mea si mi-a infundat canalele la care facusem mastita prima data. Iar acum de fiecare data parca e un facut, numai acolo adorme cu capul si e greu deja
Catalutza mami de Irina
alexutzzza spune:
miremia ai PM
cand vine colacu ne vedem in parc la stadionu national
v-am vazut si io in sfarsit pozele de pe contul comun
Sunteti 2 frumoase! superbe!
de Yannis