Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
cris_mario spune:
fiind 10 jumate,iesim la plimbare
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulenca Nikole am si sling am si wrap. Wrapul mi se pare cam complicat de impachetat si mi-a fost lene sa incerc sa il pun pana acum dar cu slingul e super usor si ii place. Acum am inceput sa il pun cu picioarele afara si e si mai bine si nu se mai incalzeste asa tare nici el nici eu. Aveam o problema inainte cu flexatul picioarelor, nu preea stiam daca stau bine acolo dar daca se linistea si adormea am presupus ca i le pun bine. Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Multumesc pentru raspuns, am si eu wrap si ne intelegem binisor cu el, dar o sa-mi iau si sling, mi se pare mai usor de folosit din cate vad.
Nico
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bibe.gif)
Now, bring me that horizon!
catalutza81 spune:
acum isi suge mana de zici ca are miere...si e calare pe mine...uff iar nu fac nika azi....
Catalutza mami de Irina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Neatza si de la noi....
io-mi duc copilu' la doctor....nu stu ce sa fac...e normal sa doarma asa mult? aseara s-a culcat la 23:30 si azi dimineata la 9 l-am trezit noi, veselie nevoie mare, dat din maini si din picioare, ras 180ml de biberon, acum gandaceste pe aici pe langa mine pe canapea....activ e, sanatos e, de mancat, mananca....dar 9 ore jumate nani....mi se pare mult...intr-adevar seara inainte de nani zici ca nu-l mai satura nimic...mananca si mai cere si iar mananca si uite asa in vro ora mananca 230-260ml nu am ce ii face, treb sa ii dau ca daca nu i dau cat cere nu se linisteste si da din maini il iau in brate si ma plezneste da tare asa si e agitat si cauta macare....deci deja stiu lectia dupa cateva seri de lupte: i dau pana pica lat...dar apoi e normal sa doarma atata? voi ce stiti? ca stiu can era mic din spital mi-a zis ca nu e bine sa doarma mai mult de 4-5 ore ca intra in convulsii, hipoglicemie...mai e valabil?
Mariucasara noi fumam Vogue Aroma Menthol (jardin sous la neige)
cristies, da, stiu m-am gandit la asta, o sa ne refugiem pe balcon si inchidem usa, asta e! acum o sa fie mai ok, la iarna insa...iesim cu hainele pe noi. Oricum ne bate gandul sa ne mutam, ne cautam de mult ca aici sub noi s-a deschis un rest libanez El bacha si a devenit cam galagie, plus ca lucreaza la decorarea rest din nov si io ...mi s-a luat deja de bzzzzzzz! brrrrrrr! boooorrrrrr! boc ! boc! boc! Acum mai nou nu mai avem loc sa ne parcam si se urca astia si pe trotuar cu masinile si nu am loc sa ies cu carucioru din bloc.... Mi-a ajuns...Azi dupa masa mergem sa vedem un apt, la acelasi pret (CHIRIE) sa vedem...
si....cu butoiul??? asa dintr-o data? fara motiv? si io ieri am fost cam....deprimata, simteam asa o deprsie si o apatie cum nu am avut demult, asa fara nici un motiv simteam elefantu (asa ii zic io cand am stari d-astea, parca ai un elefant care-ti sta pe piept)
ma bucur ca v-au fost de folos carticelele si filmul.
Poate faceti voi exercitiile, eu inca nu m-am hoarat sa ma apuc, inca insist la dieta aia cu paste, ciocolata si cartofi prajiti.... de
Yannis
Nik0le spune:
citat din mesajul lui catalutza81 acum isi suge mana de zici ca are miere...si e calare pe mine...uff iar nu fac nika azi.... Catalutza mami de Irina |
Cata, daca te consoleaza, nu facem nimic azi impreuna.
![](icon_smile_big.gif)
Edit: am uitat sa zic ca tot asa e, cu mana in guritza...
Nico
![](mamica.gif)
![](zana.gif)
![](bibe.gif)
Now, bring me that horizon!
ioana_fota spune:
Neata fetele si de la noi, raportam seara de nanel si papa putin .Am vazut ca vb de parturi
a mea ridica picioarele cand le trage si se aude....
.Am vazut pe la voi si wrapuri si baby sling de care ma sfatuiti sa iau pt bubulina mea?ce e indicat pt varsta ei si sa pot folosi si mai tarziu?La noi ploua si e urat afara.
Va pup si revin mai tarziu.
de
Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra
mariucasara spune:
Alexutza era valabila regula cu pap la 4-5 ore in primele zile, cand aveau icter si preferau sa doarma in loc sa pape. Acum e ok sa doarma toata noaptea, bucura-te ca e totusi o raritate...Si al meu doarme de la 22 la 5 dimineata si apoi de la 5:30 la 9
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Andre_lina fac bagaje... acum alaptez k el nu stie ca suntem in graba ![]() ![]() cristies, da, plec singura, asta este, el doarme tot timpul in masina!! nikole, cris.m, multam de urari de drum bun! si tudor trage niste partzuri de ma trezeste...mai nou se intoarce pe o parte si le trage si m bine!!!! ============================================================================= Andreea, ![]() Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
drum bun!
![](pupic.gif)
cornelia,mami de
![](cavaler.gif)
![](bebic.gif)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
catalutza81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nik0le
Cata, daca te consoleaza, nu facem nimic azi impreuna. ![]() Nico ![]() ![]() ![]() Now, bring me that horizon! |
ma crezi sau nu urasc sa faca asa...deja si aseara ar cam fi vrut sa dorma in brate...ps:doarme in carucior noaptea
![](icon_smile_big.gif)
Plus ca imi e frica sa nu imi infunde iar canalele...asa am patit ultima data, s-a frichinit pe tzatza mea si mi-a infundat canalele la care facusem mastita prima data. Iar acum de fiecare data parca e un facut, numai acolo adorme cu capul si e greu deja
![](icon_smile_big.gif)
Catalutza mami de Irina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
miremia ai PM
cand vine colacu ne vedem in parc la stadionu national v-am vazut si io in sfarsit pozele de pe contul comun
Sunteti 2 frumoase! superbe! de
Yannis