Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
Nik0le spune:
Neatza!
La multe lunite Florin, Alexandru, Mara, Bucura si Vladimir!
cristies, sper ca ai iesit din butoi, uite ce zi frumoasa e afara! O plimbare prin soare si gata, iti incarci bateriile. Imi pare rau ca Alexis e asa agitat, te inteleg, nici a mea nu e vreo cumintenie si imi vine si mie sa-mi iau campii uneori. Am uitat sa-ti multumesc ieri, dar o fac azi, pentru ca numai tu ai remarcat-o pe vorbareata de fii-mea! Cu paranoia ar fi multe de spus, uita-te numai la cate vizualizari sunt pe topic, versus cate postari.
al3csa, ma bucur ca ne aduci vesti bune!
sagetutza, multumim pt info!
iulenca, bine ai revenit, am admirat pozele! Ce domnisorica ai tu acolo! Nici sarbatoritul nu-i mai prejos, sa-ti traiasca! Multumim pentru cafea! Am vazut ca ai sling cu inele, cum ti se pare?
ayanna, felicitari pentru vestile de la dr!
Andrelina, drum bun si sanatate multa bunicului tau!
cris_mario, imi pare rau pt noaptea agitata.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Now, bring me that horizon!
Nik0le spune:
Raportez si eu o noapte franjuri, cu treziri din doua-n doua ore. Asta probabil pentru ca ieri a dormit 4 (patru!) ore legate la pranz, din cauza vremii. Mi-e somn, asa as dormi un pic, dar Irina maraie si se agita, vrea sa stam de vorba. Ma duc sa-i fac conversatie.
catalutza81 spune:
Neata si de la noi! si eu obo ca ieri irina a dormit cam tot timpul...mai putin cand a zganadit-o soacra-mea (motiv de urlete de altfel...) iar aseara dupa baie vroia sa ne conversam, iar eu nimic . Vazand asa, a hotarat sa stea cam 1 ora mufata...lucru pe nu l-a mai facut de la 2 sapt. Cert e ca cred ca a fost prima data cand chiar am zis "Gata mi-a golit sanul!", nu a fost cazul. Oricum am zis ca pana la 5 nu ii mai trebe lapte...as de unde la 2 urla de mama focului...de parca nu mai mancase de 3 zile. iar a mancat ca sparta...iar acum suge 20 ml la 2 ore...s-a "stricat"? m-am hotarat sa nu ii mai dau pana la 1 sa vedem ce face? mananca cum trebe? [zic 20 ml ca atata scot eu cand vreau sa ma eliberez la pompa si ea cam asta a facut doar i-a dat drumul putin...]
Ufff, sfaturi va rog ca nu stiu ce sa fac...
Catalutza mami de Irina
catalutza81 spune:
aaaa si am uitat sa zic...face nsite partzuri de ma sperie..fara sa urle/screme...doar le face, o fi de la magiunul pe care il mananc eu dimineata? da nu e prima zi cand mananc.
Catalutza mami de Irina
Andre_lina spune:
fac bagaje... acum alaptez k el nu stie ca suntem in graba ...puiul frumos
cristies, da, plec singura, asta este, el doarme tot timpul in masina!!
nikole, cris.m, multam de urari de drum bun!
si tudor trage niste partzuri de ma trezeste...mai nou se intoarce pe o parte si le trage si m bine!!!!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
iulenca spune:
Nikole am si sling am si wrap. Wrapul mi se pare cam complicat de impachetat si mi-a fost lene sa incerc sa il pun pana acum dar cu slingul e super usor si ii place. Acum am inceput sa il pun cu picioarele afara si e si mai bine si nu se mai incalzeste asa tare nici el nici eu. Aveam o problema inainte cu flexatul picioarelor, nu preea stiam daca stau bine acolo dar daca se linistea si adormea am presupus ca i le pun bine.
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
Nik0le spune:
Cata, eu cred ca daca ar papa doar 20 ml, n-ar sta satula 2 ore... A mea, de ex, goleste un san in 5 min. Iar cu parturile, relax, daca pe ea nu o deranjeaza, de ce te stresezi? Si a mea mai are zile d-astea mai parfumate, dar o las in pace. In schimb, ma cam streseaza soacra-ta ca o face pe micuta sa planga...
mariucasara spune:
Neatza si de la noi
catalutza81 asa face si Sebi. Stai linistita ca papa ea mai mult de 20 ml. Daca nu cere 2 ore inseamna ca e satula. In afara de a o lasa sa suga cand si cat vrea nu stiu ce altceva i-ai putea face.
cristies sper ca ai iesit din butoi.
Mie mi-e rusine sa zic cat doarme al meu...mult oricum.
Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 A mea ridica picioarele cand le trage... Catalutza mami de Irina |
si a mea la fel,dar e ok k da parturi k scoate gazale
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...