Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
iulenca spune:
Multumim Bubu. Azi implineste doua luni dar eu am impresia ca a trecut cel putin jumatate de an. Mi se pare destul de mare si ma si port cu el ca si cum chiar ar fi. Se vede ca a crescut, astazi pentru prima data l-am lasat in patutz o ora si nu a zis nimik, doar a gangurit, privit caruselul fara plans. Acum a adormit si daca il tine o jumatate de ora chiar ca sunt multumita si nu mai zic ca e mamos si ca vrea doar in brate. L-am pus de-a curmezisul patului si am auzit niste zgomote. Nu stiam ce se intampla si cand m-am dus el lovea cu picioarele in gratiile de la patut. E mare rau Sunt curioasa cat de lung este, o sa aflam azi dar parca vad ca imi zice vre-un 62 cm.
Ma duc sa ma aranjez cat doarme ca sa putem pleca la doctor.
Va pup.
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
Andre_lina spune:
Buna dimineata,
am intrat insetata, sa mai dau un ochi pe aici... inainte de plecare, marea focsaneala =))...
va pup, incep impachetarea camerei cu totul, la pachet!
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
cristies spune:
Buna dimi!!!
Merci de cafea Iulenca .
Eu ieri n-am mai intrat ca am fost intr-un mare butoi. Dar mare nene! N-as sti ce mi-a provocat intrarea precipitata in el dar pentru mine care sunt extrem de pozitiva de obicei ziua de ieri a fost horror.
De citit v-am citit dar de scris... pur si simplu nu-mi venea.
La multe lunite sarbatoritilor de azi si de ieri!
Si acum din amintiri:
Alexutzzza, l-am vazut pe Yannis, o dulceata. Nu dau cu rosii ca te-ai reapucat de fumat dar cum in curand Yannis o sa mearga cam peste tot, cred ca trebuie sa va ganditi la alt loc, ca in bucatarie va sta si el...
Ruxita, eu am renuntat la ceaiul de lactatie dupa o saptamana (baut ca la carte, 3 cani pe zi, nu 2l cum spuneau in spital). Era o discutie mai la inceput cum ca se mareste cantitatea dar nu si calitatea, adica creste laptele slab de la inceput si copilul mananca din ce in ce mai mult pentru ca nu se satura.
Lorex, cum a fost la botez? Am vrut sa te intreb de ce ati ales sa faceti joi? Si inca ceva, AKA este o prietena a Dastefei din Bucuresti? Ma gandesc ca am putea sa vorbim cu ea sa ne dea un nr. de cont ceva si sa scoata ea banutii sa ii dea Dastefei? Cum credeti ca e mai bine?
Nik0le, cand au raspuns fetele acelea in legatura cu alaptarea am realizat cata dreptate ai cu paranoia. Ma gandeam ca mai citeste lumea cautand pe google, cate ceva interesant, dar ca sa poti posta in acelasi capitol trebuie sa citesti la cel mult la cateva ore... ca altfel se inchide subiectul... Acum ce sa zic, ca cioara ca spunem numai lucruri interesante???
Bine ai revenit Tana!!!! Pune-ne si noua poze cu nora-mea!!!
Onitza, m-ai distrat cu sfatul lui Culcer! Ce ti-a mai zis de sani?
Era azi cineva care crestina pufuletele dar nu mai retin cine...
Al3csa, ma bucur ca te-ai mai linistit! Yannis e un luptator si o sa treaca si peste chestia asta.
Andre_lina drum bun la Focsani! Intrebare de baraj, daca nu merge mama ta cu tine, pleci doar tu cu Patriotul? Ca daca da intru iar in depresii.
Si apropo de depresii... citesc de copii vostri ca dorm toata noaptea, ca va chinuiti sa-i adormiti si ziua macar cateva ore... al meu zilele astea (dupa botez) a fost extrem de marait, noaptea se trezeste de 3 ori, ziua nu doarme dar plange de se inroseste la fata si ti se rupe sufletul de el, nici la baie nu se mai calmeaza desi preotul nu l-a maltratat sa zici ca are sechele de la botez... Offff....
Plateea am vazut ca ai aparut... voi cum mai sunteti?
Nu mai stiu ce vroiam sa zic... revin.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui evyme
www.sarstiuc.ro/haine/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=2&Itemid=1" target="_blank">aici gasesti rochiile din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Buna seara Am venit cu vesti bune Alexutza inca o datams mult !! Ai avut mare dreptate cu ce mi-ai zis. Exact acelasi lucru mi l-a zis si dr azi . Masaj. Ii bagam galma inauntru si gata. Bine asta pana mai incolo. Daca muschii abdomenului se intaresc si o sa ramana inauntru e bn daca nu operatie. Oricum nu e o problema, se face de pe o zi pe alta . Nu il doare nu simte nimic. Ma simt mult mai bn dupa ce mi-a spus azi. Va multumesc inca o data pt sustinere de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
super vesti
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui iulenca Oauuu nici un mesaj de az-noapte de la 2. Bravoo inseamna ca bebeii au fost cumintei si mamele inca dorm. Eu m-am trezit ca am trimis iedul cel mare la gradi asa ca dau o cafea pentru toata lumea. O zi buna va urez. Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA |
bine ai revenit
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Andre_lina Buna dimineata, am intrat insetata, sa mai dau un ochi pe aici... inainte de plecare, marea focsaneala =))... va pup, incep impachetarea camerei cu totul, la pachet! ============================================================================= Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
drum bun
o printesa grabita...
cris_mario spune:
cristies,nu ai voie depresie,butoi,ce e aia??????????
deci cade faza cu linistea de dupa botez
imi pare rau k e nelinistit/marait gargaritzul
o printesa grabita...
cris_mario spune:
m-am laudat ieri k dormise toata noaptea,eee azi noapte a adormit la 11 in carut,da in carut,de parca nu as legana-o toata ziua in el,akm si noaptea si de la 11 s-a trezit la 1 ... si fataiala toata noaptea
o printesa grabita...
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui al3csa Buna seara Am venit cu vesti bune Alexutza inca o datams mult !! Ai avut mare dreptate cu ce mi-ai zis. Exact acelasi lucru mi l-a zis si dr azi . Masaj. Ii bagam galma inauntru si gata. Bine asta pana mai incolo. Daca muschii abdomenului se intaresc si o sa ramana inauntru e bn daca nu operatie. Oricum nu e o problema, se face de pe o zi pe alta . Nu il doare nu simte nimic. Ma simt mult mai bn dupa ce mi-a spus azi. Va multumesc inca o data pt sustinere de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR) 23.01.2010 DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Poze Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" |
foarte bine!!!!!!!!!!!!
vezi ca DD va iubeste???????????
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze