SOS!!!!!!!!! MOBILIZARE PENTRU MARIUS!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana.andrei spune:

PT. oaciu77 Depus astazi 100RON. Numai bine.

Multumim si tie la fel

Mergi la inceput

Salutam pe toata lumea.Suntem binisor. Andrei merge la scoala, isi va da tezele. Sapt viitoare mergem la HD la spital.
Vreau sa confirm pentru MMAlexandra = 100 lei. Iti multumim din suflet!

Mergi la inceput

Incercam sa invatam cate ceva pt lucrari si teze.Mananca f rau, e schelet. Acum suntem mai binisor, vizibil.Inca nu am fost la spital la HD, urmeaza sa mergem la control. Va pupam

Mergi la inceput

vreau sa confirm pentru LMAdrian = 25 lei Multumim frumos! Doamne -Doamne sa aibe grija de voi!

Andrei vede cu ochiul stang ca printr-o sita deasa.E trist, dar ma incuraja aseara, dak va fi operat de cataracta va vedea mai bine. Dak ar numai asta , nu si nenorocitul de glaucom....

Mergi la inceput

confirm pentru CMonica 8 lei.Multumim din suflet!Pupici pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Salutam pe toata lumea! Andrei, de cand am plecat la clinik si pana in prezent,aproape ca traieste cu aer. Orice i-as face de mancare nu mananca. In schimb doarme f mult. Nu mai stiu ce vitamine sa-i dau sa si mai revina. Stiu ca sunt toate la un loc adunate, dar trebuie mers mai departe. Poate ma ajutati voi sa mi spuneti ce vitamine sa i dau, sa l mai ajut.
Vreau sa fac confirmari pentru : CNicoleta =10,LAGabriela =7,MAdela= 15,RMNicoleta=10, DLacramioara=35, MVIuliana=20,PCristina= 25. olala] Mulumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

pentru raportul lunar:pe luna noiembrie s-au strans 424 ron din care Dana a luat medicamntele pe o luna.Multumim mult

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Confirmam astazi pentru: ICGabriela 13, MEAlina 5, VRaluca 10.Multumim din suflet si sper ca Mosul sa aibe grija de voi. la toata lumea.
Ce vitamine sa i iau totusi lui Andrei? stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Buna Dana.
Te rog confirma cu nick si suma doar la cei care cer anume, pe subiectul de Bazar.
Editez ca vad ca am scris confuz.
Vroiam sa zic sa scrii la subiectul Bazar umanitar confirmarile, in forma nick - suma. Doar pentru cei care ti-au cerut in mod direct (prin mesaj privat).

Sa stii ca suntem cu sufletul alaturi de tine dar uneori nu stim ce sa mai spunem. Cum sunteti?

Mergi la inceput

Buna Alexandrina. Am o confirmare de facut: BDA. Atat? E bine? Cred ca nu am inteles eu prea bine. Scriu aici doar initialele? Of, iarta-ma si spune mi dak e bine. Despre noi ce pot sa spun? Ca momentan nici eu nu sunt bine, sunt internata, fac tratament, am fost dusa cu salvarea de la servici. Cred ca oboseala cronica si stresul cumulat si-a spus cuvantul. Dar sper sa mi treaca. Andrei a fost luat de prof.de romana s-o ajute la corectat de teze pt clasele din liceu. E tare mandru, incearca si el sa mearga mai departe. Dumnezeu ne ajuta. Multumim din suflet ca sunteti alaturi de noi, conteaza foarte mult. Va pupam !

Mergi la inceput