SOS!!!!!!!!! MOBILIZARE PENTRU MARIUS!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana.andrei spune:

http://www.mediafire.com/?7rtq9w92bq25y8f

Mergi la inceput

http://www.mediafire.com/?7rtq9w92bq25y8f Aici sunt o parte din rezultatele lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana.andrei

Buna Alexandrina. Am o confirmare de facut: BDA. Atat? E bine? Cred ca nu am inteles eu prea bine. Scriu aici doar initialele? Of, iarta-ma si spune mi dak e bine. Despre noi ce pot sa spun? Ca momentan nici eu nu sunt bine, sunt internata, fac tratament, am fost dusa cu salvarea de la servici. Cred ca oboseala cronica si stresul cumulat si-a spus cuvantul. Dar sper sa mi treaca. Andrei a fost luat de prof.de romana s-o ajute la corectat de teze pt clasele din liceu. E tare mandru, incearca si el sa mearga mai departe. Dumnezeu ne ajuta. Multumim din suflet ca sunteti alaturi de noi, conteaza foarte mult. Va pupam !

Nu-i bine

Trebuie asa: Confirm pentru (sau ce formula similara vrei tu):
alexandrina - 2 lei
dana.andrei - 20 lei

Asa, nu cu initiale de pe factura. Numele ti-l zice persoana in mesaj privat ca sa faci tu legatura cu id-ul. id-ul, nick-ul e numele cu care scriem pe forum, cel din stanga mesajelor.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dana nu mai confirma aici nimic,imi dai mie pe mail si confirm eu cui cere.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Buna fetelor! Am inteles, am sa-i dau lui Anca toate confirmarile. Andrei isi asteapta cu nerabdare vacanta.Va trebui sa mergem din nou la control la Hd, cred ca sapt viitoare.Ne rugam in continuare sa stagneze boala si sa rezistam psihic. Pupam pe toata lumea

Mergi la inceput

salutam pe toata lumea! Andrei astazi a dat examen pentru autorizatia de radioamatori.Indicativul il va primi peste 3 saptamani. Ma bucur ca mereu isi gaseste cate ceva nou de facut si isi ocupa mintea cu cate ceva nou, il face sa mearga mai departe, ii da putere si curaj. Va pupam cu drag

Mergi la inceput

Buna fetelor! Andrei este binisor luam vacanta, se va putea odihni. Mai rau este ca eu, de 2 saptamani sunt internata la spital ( dupamasa vin acasa)si inca nu mi-am revenit. Oboseala si stresul si-au spus cuvantul. Fac tratament, uneori sunt ca o leguma, alteori sunt in depresii. Stiu ca trebuie sa ma fac bine, Andrei are nevoie de mine, dar de data asta a fost peste puterile mele toate cele.(iertare) Ne gandim cu groaza la plecarea din aprilie( speram sa fie numai atunci), nu stim ce ne asteapta, cert este ca s-a agravat boala si din cauza cataractei. Cu toate acestea incercam sa ne bucuram de sarbatori, maine vrem sa facem impreuna bradutzul. Ne bucuram mult ca va avem alaturi de noi !!

Mergi la inceput

VREM SA VA URAM SARBATORI FERICITE SI PACE SUFLETEASCA ALATURI DE CEI DRAGI! VA PUPAM CU DRAG ANDREI, MARIUS SI DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Dana Marius va dorim Un Craciun fericit multa sanatate si putere sa lupati in continuare. O imbratisare mare tie si saarbatori fericite

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Diannaalex am primit imbratisarile tale Toata familia s-a bucurat de mesaj si incurajarile voastre ne ajuta sa mnergem mai departe.Adevarul este ca o parte din medicamente le luam numai cu banii de la voi.

Mergi la inceput